tAKA Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 deprem olduğundan beri bu moddayım kimseyi arayamiyorum aranamiyorum bu bolge komple boyle (anadolu hisarı) arkadaşlarda aynı durumda herkesde boylemi bu kafayi yemek uzereyim deprem oldugundan beri 1 kez olsun arayamadim kimseyi contayi siyircam :hrr: *!delirir*[signature][hline][ zimg ] tAKA da mada fAKA [ /zimg ] G-Mail - H-Mail |:yapma:| fink - link ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum... [Bu mesaj tAKA tarafından 29 Eylül 2004 21:49 tarihinde değiştirilmiştir]
tAKA Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 şanslısın[signature][hline][ zimg ] tAKA da mada fAKA [ /zimg ] G-Mail - H-Mail |:yapma:| fink - link ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum...
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 herkes moda sahile atmıştır kendini,ordaki şebekeler dolmuştur. burası normal yani.burası moda değil tabi.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
sheref Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 her sarsıntıdan sonra telefona yapışırsdanız kitlenir şebekeler... Herkes duyarlı olsa bu konuda gerçekten gerekiyorsa arasa tabi bişicikler olmaz.. -Sallandık hissettin mi -evet nası vurdu ama *çontk* -alo baba ben iyiyim - aman olum dikkatli ol *çontk* -anne ben iyiyim -ne biçim vurdu kesin öncü *çontk* böle yaparsa herkes şebeke kaldırmaz sizleri duyarlı olmaya davet ediyorum[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref| Msn |
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 ama bant da yetersiz bunu kabul etmeliyiz ultra dogurgan bir millet olarak 70 milyona bu kadar bant az. yılbaşında telefon şebekeyi bulamıyor bile o kadar cok tebrik msjı gidip geliyor ki.[signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki: bende var zaten hepsi boşver :p * manyaktır ve kaçar *
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 telefon etmeyin mesaj atın be onlar zorlamıyor ya birisi kalp krizi geçirse hastaneyi arayamaıcakmıyız[signature][hline]perde kapayıp satanist olan zihniyetler varya ibiktir ibik
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 turkcell'den ne beklersinizki..[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 14) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Kuşu öldüğü için üzgündür*
tAKA Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 sadece turkcell degildi al birini vur otekine[signature][hline][ zimg ] tAKA da mada fAKA [ /zimg ] G-Mail - H-Mail |:yapma:| fink - link ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum...
tAKA Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 al işte ya! hala iptal şebeke ey guzel allahim ya.. baskonuşla urasacaniza sunla ugrassaniz basip basip konuscazda yok...[signature][hline][ zimg ] tAKA da mada fAKA [ /zimg ] G-Mail - H-Mail |:yapma:| fink - link ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum...
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Admin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 lol sakaryadayım ben arkadaşın cep teli calındıydı hattı yanında bi bana verdi al tak bi msj gelmişmi diye ben cıkardım benim kartı onunkini taktım tel çekmiyo ehe şebeke görmüyo yani ugras ugras tepesine vurdum kafa attım fln üfledim püfledim yok bıraktım evde dısarı cıktım yemek yedik geldik fln ulan dedim yeni cep tel alıyom açtım bikaç site bakarken sebeke geldi lol telefon baktı yenisini alıcam hemen düzeltti kendini derken bunu gordum demek deprem oldgunda gitmiş :) öledir herhal..[signature][hline]Grandmaster Hamburger DynamicK ne yapar? cevap: ms paint, notepad, iexplorer,mirc kullanır. mail yollar,icq,msn kullanmayı bilir. uo oynayabilir. Hedefi: ileride büyüyüp büyük adam olcak ve asp,php,vb,wc,c++,c#,delphi,linux,flash,ps,3dmax,autocad öğrenip imzasına ekleyecektir.
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 msj attım 30dakka sonra iletildi raporu geldi, ben zaten arayamıyorum, ulasanlarda bayaa bi ugrasmıslar hala sebeke yok diyo
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 bahçeşihrde oturuom,bi msj 30 dakkada iletilio arayamıom kimsyi eh kandil+deprem asıl kötüsü kızla msjlaşamıom ühü[signature][hline]akışına bıarkmak istiorum hayatımı bir süre...
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 evden arayın abi bu kadar şeymisiniz yani, zaten olmusum elvan_abeylegesse nikimi degistirdin lem sam. senin de adın bundan sonra samaver olsun muahaha :)[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim...
tAKA Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 hala arayamiyom bu arada kopacam bu dunyadan birazdan :tebrikz:[signature][hline][ zimg ] tAKA da mada fAKA [ /zimg ] G-Mail - H-Mail |:yapma:| fink - link ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum...
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 abi böle şey olmaz kız arkadaşımın bana attığı msglar geldi we bnm ona attığım 5 msg gitmedi.üstüne üstlük bide kızın haberi yohk we inan arıorm açmıo.bna demişki:"tmm attığım msg lara cwp werme."war mı böle bişi arkadaş ya![signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos |
tAKA Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 irenc bi durum gecmis olsun allah kolaylik versin basima defalarca geldi seni anliyorum :D[signature][hline][ zimg ] tAKA da mada fAKA [ /zimg ] G-Mail - H-Mail |:yapma:| fink - link ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum...
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 rezil bi durumdasın laist :)[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim...
tAKA Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 $aka gibi di mi?.. HALA YOOK! arayamiyorum, aranamiyorum :-([signature][hline][ zimg ] tAKA da mada fAKA [ /zimg ] G-Mail - H-Mail |:yapma:| fink - link ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum...
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 said: Laistragon, 29 Eylül 2004 23:32 tarihinde demiş ki: abi böle şey olmaz kız arkadaşımın bana attığı msglar geldi we bnm ona attığım 5 msg gitmedi.üstüne üstlük bide kızın haberi yohk we inan arıorm açmıo.bna demişki:"tmm attığım msg lara cwp werme."war mı böle bişi arkadaş ya! kötü bi durum ya insan nası fitil oluyo grrrrrrrr[signature][hline]Madafaka wattafak holi kırayst ohh şiiit watda hel oh cisıs kırayst
somebody Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 17 ağustos da 99 da ben de kafayı yemiştim. berbat birşey. Allah bir daha o dertleri vermesin.[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire )
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 rahat deiliz 3saat once atılan msj yeni geldi benim msjlar hala gitmedi ne bicim is bu gercekten
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Deprem oldugunda ararım yakınlarımı istiyosam yarım saatte konusurum kımsere karısamaz.[signature][hline] The Truth is out There
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 bence cep telefonu tarihe karışıcak yakında istasyonlar falan telefonları direk internet e bağlıcak mesajlar ve sesler internet üzerinden yayılıcak gene internetten diğer baz istasyonlarına gidicek sinyaller birde telefonlar yakında bileğe takılıcak diyorum ben ve şu renegade deki havoc un kolundaki eta mıydı o cihaza benzicek kesin :)[signature][hline]perde kapayıp satanist olan zihniyetler varya ibiktir ibik
SwZ Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 ankaradyım benim tel şebekeyi bulamadı yoğunluk yüzünden. ee normal bence insanlar doğal olarak yakınlarını merak ediyor. ama 4 şiddetindeki deprem için biraz fazla bence[signature][hline]Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN
Öne çıkan mesajlar