Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

turkcell+şebeke+deprem = sıyrık

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
deprem olduğundan beri bu moddayım kimseyi arayamiyorum aranamiyorum bu bolge komple boyle (anadolu hisarı) arkadaşlarda aynı durumda herkesde boylemi bu kafayi yemek uzereyim deprem oldugundan beri 1 kez olsun arayamadim kimseyi contayi siyircam :hrr:

*!delirir*[signature][hline][ zimg ] tAKA da mada fAKA [ /zimg ]
G-Mail - H-Mail |:yapma:| fink - link

ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum...

[Bu mesaj tAKA tarafından 29 Eylül 2004 21:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
herkes moda sahile atmıştır kendini,ordaki şebekeler dolmuştur. burası normal yani.burası moda değil tabi.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendo
Mesaj tarihi:
her sarsıntıdan sonra telefona yapışırsdanız kitlenir şebekeler...
Herkes duyarlı olsa bu konuda gerçekten gerekiyorsa arasa tabi bişicikler olmaz..
-Sallandık hissettin mi
-evet nası vurdu ama *çontk*

-alo baba ben iyiyim
- aman olum dikkatli ol *çontk*

-anne ben iyiyim
-ne biçim vurdu kesin öncü *çontk*

böle yaparsa herkes şebeke kaldırmaz sizleri duyarlı olmaya davet ediyorum[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME |
| News | Sheref| Msn |
Mesaj tarihi:
ama bant da yetersiz bunu kabul etmeliyiz ultra dogurgan bir millet olarak 70 milyona bu kadar bant az. yılbaşında telefon şebekeyi bulamıyor bile o kadar cok tebrik msjı gidip geliyor ki.[signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki:

bende var zaten hepsi boşver :p

* manyaktır ve kaçar *
Mesaj tarihi:
telefon etmeyin mesaj atın be onlar zorlamıyor

ya birisi kalp krizi geçirse hastaneyi arayamaıcakmıyız[signature][hline]perde kapayıp satanist olan zihniyetler varya ibiktir ibik
Mesaj tarihi:
al işte ya! hala iptal şebeke ey guzel allahim ya.. baskonuşla urasacaniza sunla ugrassaniz basip basip konuscazda yok...[signature][hline][ zimg ] tAKA da mada fAKA [ /zimg ]

• Admin
Mesaj tarihi:
lol sakaryadayım ben arkadaşın cep teli calındıydı hattı yanında bi bana verdi al tak bi msj gelmişmi diye ben cıkardım benim kartı onunkini taktım tel çekmiyo ehe
şebeke görmüyo yani
ugras ugras tepesine vurdum kafa attım fln üfledim püfledim yok
bıraktım evde dısarı cıktım yemek yedik geldik fln ulan dedim yeni cep tel alıyom
açtım bikaç site bakarken sebeke geldi lol
telefon baktı yenisini alıcam hemen düzeltti kendini derken bunu gordum demek deprem oldgunda gitmiş :)
öledir herhal..[signature][hline]Grandmaster Hamburger
DynamicK ne yapar?
cevap: ms paint, notepad, iexplorer,mirc kullanır. mail yollar,icq,msn kullanmayı bilir. uo oynayabilir. Hedefi: ileride büyüyüp büyük adam olcak ve asp,php,vb,wc,c++,c#,delphi,linux,flash,ps,3dmax,autocad öğrenip imzasına ekleyecektir.
Mesaj tarihi:
bahçeşihrde oturuom,bi msj 30 dakkada iletilio arayamıom kimsyi eh kandil+deprem

asıl kötüsü kızla msjlaşamıom ühü[signature][hline]akışına bıarkmak istiorum hayatımı bir süre...
Mesaj tarihi:
evden arayın abi bu kadar şeymisiniz yani, zaten olmusum elvan_abeylegesse nikimi degistirdin lem sam. senin de adın bundan sonra samaver olsun muahaha :)[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim...
Mesaj tarihi:
irenc bi durum gecmis olsun allah kolaylik versin basima defalarca geldi seni anliyorum :D[signature][hline][ zimg ] tAKA da mada fAKA [ /zimg ]

Mesaj tarihi:
said:
Laistragon, 29 Eylül 2004 23:32 tarihinde demiş ki:
abi böle şey olmaz

kız arkadaşımın bana attığı msglar geldi we bnm ona attığım 5 msg gitmedi.üstüne üstlük bide kızın haberi yohk we inan arıorm açmıo.bna demişki:"tmm attığım msg lara cwp werme."war mı böle bişi arkadaş ya!

kötü bi durum ya insan nası fitil oluyo grrrrrrrr[signature][hline]Madafaka wattafak holi kırayst ohh şiiit watda hel oh cisıs kırayst
Mesaj tarihi:
17 ağustos da 99 da ben de kafayı yemiştim. berbat birşey. Allah bir daha o dertleri vermesin.[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

(Denzel Washington - Man on Fire )
Mesaj tarihi:
bence cep telefonu tarihe karışıcak yakında istasyonlar falan telefonları direk internet e bağlıcak mesajlar ve sesler internet üzerinden yayılıcak gene internetten diğer baz istasyonlarına gidicek sinyaller

birde telefonlar yakında bileğe takılıcak diyorum ben ve şu renegade deki havoc un kolundaki eta mıydı o cihaza benzicek kesin :)[signature][hline]perde kapayıp satanist olan zihniyetler varya ibiktir ibik
Mesaj tarihi:
ankaradyım benim tel şebekeyi bulamadı yoğunluk yüzünden. ee normal bence insanlar doğal olarak yakınlarını merak ediyor. ama 4 şiddetindeki deprem için biraz fazla bence[signature][hline]Kız Duası
Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim
AMİN
  • Yeni Oluştur...