-Medcezir- Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Selam arkadaşlar bi tane verdata hazırlıyorum kendime güzel patchler buldum fakat pepedrolu kendime göre hazırlamak istedim.bazı serverlarda var görmüşsünüzdür yanında kare kutucuklar var gorget,ring tarzı şeyler takınca bu kutucuklarda gözüküyor run uo daki gibi ringleri falan cıkarması kolay oluyo bunu yapmaya calıstım bu sekilde bir pepedrolu gump patcherla patchledim fakat olmuyo yapmam gereken bi iki sey daha var galiba bilenler yardımcı olabilirmi? şimdiden teşekkürler.[signature][hline]:hrr: :hrr: Sen Ne İçin Hazırsan O da Senin İçin Hazırdır :hrr: :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 client versionunudan kaynaklanıyor sanırım .[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Zenith Enlil. Ada.net Krisha From Lowca [SwG] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Medcezir- Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 client versiyonundan kaynaklanmiyor bu tarzda verdatalr var onlar calisiyor fakat patchledigim olmuyo versiyon 2,0,3 bu arada[signature][hline]:hrr: :hrr: Sen Ne İçin Hazırsan O da Senin İçin Hazırdır :hrr: :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jenceslav Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 said: Larethian, 30 Eylül 2004 21:57 tarihinde demiş ki: client versionunudan kaynaklanıyor sanırım . Larethian Arkadaşımızında dediği gibi Clientten kaynaklaniyor Ve 2.0.3 de bozuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Medcezir- Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 abi mesela başka serverlardan var bi verdata mesela quaxisin veya olymposun ki onları koydugum zaman calısıyor clientim 2.0.3 clientla alakalı olsa calsımaz herhalde onlarda clienttan oldugunu zannetmiyorum.[signature][hline]:hrr: :hrr: Sen Ne İçin Hazırsan O da Senin İçin Hazırdır :hrr: :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jenceslav Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 birkere benim basima geldi o yüzden dedim belkide o an için benim basima öle gelmesi gerekiyordur o yüzden olmus olabilir senide yanlis yönlendirmis olmiyayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 ultimanın son patchini yap clien version 4.0.0 üzeri bişeydi gelen onda war biliyoruzda konuşuyoruz :P[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Zenith Enlil. Ada.net Krisha From Lowca [SwG] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar