hayvan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Rotring Iso. Kalem istasyonlu 8 li setin 1 e 1 aynisidir. Fiyat 150 TL 7 kalem kesinlikle kullanilmadi sadece 0,25 olan 1 veya 2 saat kullanilmistir. --- 0,10 0,13 0,20 0,25 (Tek kullanilan kalem) 0,40 0,50 0,60 1,40 23 ml mavi ve siyah orjinal rotring murekkep. Pergel adaptoru, eklem parcasi mevcut. Temsili fotodur. Orjinalleri aksam ekleyecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 0,50 bildiğimiz sıfır beş uc mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Kalinlik olarak evet ama uclu kalem degil tabi bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 mürekkepin dağıldığını düşünürsek bana 0.3 bile kalın geliyor. 0.1 veya 0.2 kullanıyorum ben genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 off nefret sahte rapido alın abi ben bile kullanmıyorum bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 0.1'in allah belasını versin zaten o içindeki kılı tıkandığı (SÜREKLİ TIKANDIĞI İÇİN BUNLAR.) için temizlerken deliğinden bi kaçsa çöpe atıyorsun kalemi. en ufak darbede düzeltilemeyecek şekilde bozulması ve ince kağıda çalışırken kağıdı kazıması nefret şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 AYRICA RAPİDO KULLANIMINA YÖNELİK CETVEL KULLANMAZSAN KILCALLIK ETKİSİ RÖ DİYE BÜTÜN YÜZEYE YAYILIYOR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Abi hastasıyım ben bunların, nostalji yaşadım bi an. Seneler önce dayım (Mimar) bizde kalırken bir sürü vardı kalemi böyle, baya kaliteliydi, hepsinin üstünde eşşek kadar made in germany fln yazardı. Çizim yapardık (o yapardı bende yardım ederdim) ah ah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayvan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Neden baltaliosunuz ulan satisimi. 10 numara kalemler kullanmayi bilmiosunuzdur, ben de bilmiyorum kullanmadim hic... Bu kadar olumsuz yorum nedeniyle fiyatı 145 e cektim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 kalemler güzel de devri geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 otorite konuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 artline alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 altın uçlu tombo var takas eder misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayvan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 altin uclu tombo nasi ? kac gaym ediyo ? eritsem para eder mi ? edebilirim takas para ediyosa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar