Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız meselesi

pekaziz

Öne çıkan mesajlar

bende başıma gelen bişeyi anlatayım ama herzaman olması pek muhtemel değil, yine de söylüyorum, belki bi gün birinizin işine yarar.

Ahanda

Yemekhanede yemek alırken yanyana gelmeye çalış, sonra telefonunu kaybetmiş gibi ceplerini falan böyle hareketli heycanlı bi şekilde ara sonra bulamadığın için

-Sanırım telefonumu düşürdüm, sizin telefonunzu kullanıp kendimi arasam mahsuru var mı, de

Eğer çok cins birine denk gelmediysen

-Tabi, der ve zaten sonra olaylar muhabbetler bi şekilde gelişir.

Sosyal ağlarda paylaş

0ne said:

bende başıma gelen bişeyi anlatayım ama herzaman olması pek muhtemel değil, yine de söylüyorum, belki bi gün birinizin işine yarar.

Ahanda

Yemekhanede yemek alırken yanyana gelmeye çalış, sonra telefonunu kaybetmiş gibi ceplerini falan böyle hareketli heycanlı bi şekilde ara sonra bulamadığın için

-Sanırım telefonumu düşürdüm, sizin telefonunzu kullanıp kendimi arasam mahsuru var mı, de

bu olaydan sonra kızla arkadaş olup görüşebildin mi onu söyle
Sosyal ağlarda paylaş

hedehodohop said:

0ne said:

Ahanda

bu olaydan sonra kızla arkadaş olup görüşebildin mi onu söyle

farklı bi versiyonu basıma gelmisti.

asıl olay

dolmusla heykele gidiyodum, zaferin orda dolmustaki 4 kişide indi, saate bakmak için telefona bakmak istedim ama telefon cebimden koltuga düsmüs, sonra bi umut beraber indiğim o kıza anlattım durumu, aradım kendi numaramı, dolmus söförü actı tabi telefonu, telefonun durakta adın soyadını ver, gelince kimligini gösterip al, demişti.

gittim aldım, yarım saat sonra telefonunu aldıgım kisiden mesaj geldi, telefonunu alabildin mi, diye. Sonrası da gelisti iste.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...