Spiegel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Sparkcaster said: merhaba ben bora de, gerisi gelir zaten bunu demeye gelmistim, aynen de... gerisi gelir zaten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 ters teperse rezil olcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 yoo, direkt bi başkasına yönelecen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Kızıl saçlı mavi gözlü hatun demiş siz de adama cesaret vermişsiniz. Halbüsü doğru tepki VER ONU BANA! olmalıydı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 ne msni abi liseli misiniz direk cep no Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 eee sevgilisi vardır kesin http://1.bp.blogspot.com/_py2NC9-pt7A/StCTcx1ngvI/AAAAAAAAAmQ/bAaxhG3GTwQ/s400/y%C4%B1ld%C4%B1r%C4%B1m+demir%C3%B6ren.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 bende başıma gelen bişeyi anlatayım ama herzaman olması pek muhtemel değil, yine de söylüyorum, belki bi gün birinizin işine yarar. Ahanda Yemekhanede yemek alırken yanyana gelmeye çalış, sonra telefonunu kaybetmiş gibi ceplerini falan böyle hareketli heycanlı bi şekilde ara sonra bulamadığın için -Sanırım telefonumu düşürdüm, sizin telefonunzu kullanıp kendimi arasam mahsuru var mı, de Eğer çok cins birine denk gelmediysen -Tabi, der ve zaten sonra olaylar muhabbetler bi şekilde gelişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 0ne mini çakal olmuş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 bizim şirketinde yemekhanesi 200 kişilik bizim şirkette de kızıl saçlı mavi gözlü kız var bi ara yazmıştım kıza ama çektim kendimi sonra tepki alamayınca aynı şirkette çalışıyor olabilir miyiz acaba :) ciddiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 0ne said: bende başıma gelen bişeyi anlatayım ama herzaman olması pek muhtemel değil, yine de söylüyorum, belki bi gün birinizin işine yarar. Ahanda Yemekhanede yemek alırken yanyana gelmeye çalış, sonra telefonunu kaybetmiş gibi ceplerini falan böyle hareketli heycanlı bi şekilde ara sonra bulamadığın için -Sanırım telefonumu düşürdüm, sizin telefonunzu kullanıp kendimi arasam mahsuru var mı, de Eğer çok cins birine denk gelmediysen -Tabi, der ve zaten sonra olaylar muhabbetler bi şekilde gelişir. bu olaydan sonra kızla arkadaş olup görüşebildin mi onu söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 msn istemiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 One'ın fikri hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 hedehodohop said: 0ne said: bende başıma gelen bişeyi anlatayım ama herzaman olması pek muhtemel değil, yine de söylüyorum, belki bi gün birinizin işine yarar. Ahanda Yemekhanede yemek alırken yanyana gelmeye çalış, sonra telefonunu kaybetmiş gibi ceplerini falan böyle hareketli heycanlı bi şekilde ara sonra bulamadığın için -Sanırım telefonumu düşürdüm, sizin telefonunzu kullanıp kendimi arasam mahsuru var mı, de Eğer çok cins birine denk gelmediysen -Tabi, der ve zaten sonra olaylar muhabbetler bi şekilde gelişir. bu olaydan sonra kızla arkadaş olup görüşebildin mi onu söyle farklı bi versiyonu basıma gelmisti. asıl olay dolmusla heykele gidiyodum, zaferin orda dolmustaki 4 kişide indi, saate bakmak için telefona bakmak istedim ama telefon cebimden koltuga düsmüs, sonra bi umut beraber indiğim o kıza anlattım durumu, aradım kendi numaramı, dolmus söförü actı tabi telefonu, telefonun durakta adın soyadını ver, gelince kimligini gösterip al, demişti. gittim aldım, yarım saat sonra telefonunu aldıgım kisiden mesaj geldi, telefonunu alabildin mi, diye. Sonrası da gelisti iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 olaylar ne kadar gelisti peki? bu taktikle sekse ucundan dokunabildin mi? onu haber ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 neyse tüm aggroyu cekicem yine edit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 manve said: olaylar ne kadar gelisti peki? bu taktikle sekse ucundan dokunabildin mi? onu haber ver0ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 kiz cok istedi ama ben vermedim demisti, gay olabiliretesi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 yok abi public ortamlara o kadar özel hayatımı yazmıyorum. o lafıda sırf sen o mesajı yazdığın için sinir oldugumdan yazmıstım. gay olduğumdan çok eminsen 2 tane kız arkadaşını gönderip teste tabi tutturabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Oturabilir miyim de pat diye karsısına otur, şuh bakışlarla patateslerinden al, finali lvl 85 paladininden bahsederek yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 http://i.imgur.com/igbiP.jpg alpha olun biraz şöyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Cocugun içine kaede kaçmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 masasına otur işte ne olacak yani. çok dikkat çekerse, sen de çok dikkat çekiyon ben bişey diyomuyum de ağzına vur ayakkabıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 fede said: masasına otur işte ne olacak yani. çok dikkat çekerse, sen de çok dikkat çekiyon ben bişey diyomuyum de ağzına vur ayakkabıyla Ağzına vurma kısmı hariç işe yarar bence sadfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 ensesine vursun o zaman lokmasını alsın ya da direk gadasını alsın naber güzellik diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 dur galiba benim neden kızarkadaşım yok anladım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar