Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paladin Special ability leriyle pvp de ne yapılır close wounds, dışında? veya cleanse by fire. Yani pvp de paladin işe yario mu? normal warriorlıktan başka büyüleri ile?[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Insomnia Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Aslında Yarıyor.. Holy Light Yapabilirsin.. Concantrate Weapon Yapabilirsin.. Vala Ben Kullanıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 işe yarar da şimdi close wounds ve cleanse by fire dışında special movelarda kullanıcağın manayı holy light yada consecrate weapon gibi pvpde kullanabileceğin büyüler için harcamak akıllıcamı ? ehuehu ahmet çakar gibi konuştum be soruya soruyla cevap :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klavye Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 ben de bi$ey sormak istiyorum ya yeni konu acmak istemedim $imdi. paladin eger pk olursa fallen paladin mi oluyor? bunun bize getirileri ve goturuleri nelerdir?[hline]klavye i$te, bildigin klavye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 valla karmasi dusuk paladin fallen degilde gimp olur :) cunki spellerini karmanin yuksekligi etkiliyor tavsiye etmem yane..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 pk paladin olmaz gibi bisey kisaca, olsa da pratikte cok zor olur. cunku adam oldurdugunde karman dusuyor yuksek olcude ve dusuk karmayla paladin buyuleri bir ise yaramiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klavye Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 hmm tesekkurler[hline]klavye i$te, bildigin klavye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar