Loex Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 yapamıyorum yahu kafayı yiycem payment method da kk bilgilerini giriyorum status verified diyo 1 aylık subscription yap diyorum mail geliyo There was an error in processing your order for 18610658. You have not been charged by Trion for the following order: - Date of order: Sep 25, 2011 9:11:02 AM - Charge amount: $0.0 - Order items: 1 Month Subscription Please verify your payment method and try your purchase again. If you continue to experience difficulties, contact the Trion Worlds customer service team at https://trionworlds.custhelp.com. We regret any inconvenience and hope to see you playing soon. Sincerely, The Trion Team ne yapacağım bilen varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 paypal dene bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 paypalim yokki ya senin banka hesabına atsam parayı bana alırmısın oyun süresi ? (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 paypal hesabı aç o zaman kredi kartını oraya ekle öyle yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 aynısı bende oldu sonra arkadaşın kartıyla yaptım, onunkiyle problem çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 kartın limiti dolmuştur ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 başka kk bulucaz o zaman kk nin limitinin dolması imkansız ayıptır söylemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 impossible is nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar