nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 bi van kedimiz var, ofise getirdik bugün. fakat çişi geldi hayvanın sanırım, işetemiyoruz. ofisteki çiçek toprakları, süs kumları taşları vs denedik hepsini gazeteye koyup ama olmadı. çözüm önerisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 2 bardakla suyu bi ona bi ona döküp şışşş şışşş yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 patisini suya sok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 1 nasıl anladın 2 akışına bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 gazete işe yarar ama öle açıkta olmasın, gizli kuytu köşe bi yer olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 red'e sorun onun kedisi çok akıllı, süper eğitmiş edit:pardon ben sağa sola yapıyo sandım hiç yapamıyomuş=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 hahahaha benim kedi yine düzeldi sayılır 10 çişinden 7 sini kumuna geri kalanları deliklere sdfsf kaka konusunda 2 sene boyunca kumuna 3 defa falan yaptı ama.mermere falan yapıyor hala ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 çişin gelince git kedi kumuna işe kedi de göre göre öğrenir böylece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 bırak yapar o bi yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Kedi yavru ise bir pamuk'u ıslatarak kıçına sürmeyi deneyin. Anne kediler yavrularının kıçlarını yalayarak işetirler ama kedi büyükse bilemiyorum veterinere göstermekte fayda var. 4 gün olmuş görmedim, illa ki işemiştir hayvancağız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 yok evde işiyo zaten de, ofiste techizatı olmadığından bilemedi nereye işeyeceğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar