sheref Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 21 olmak rulaz kıbrısta kumarhaneey bile giriyorum bırakın konseri :) Gerçi benim şöle bi avantajım vardı -18 ken sakallarım sağlamdı :lol:[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref| Msn | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Bodrumda kumarhaneden atmışlardı bizi bebek yüzlü bir arkadaşımız yüzünden. Herif sinirden ağlıyordu dışarda çok mu küçük gösteriyorum diye bizde evet lan sübyan gibisin diye delirtmiştik.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 denicem ben şansımı henüz daha polisler dışında bana kimlik soran olmadı olursa bu ilk olcak[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 +18 bikaç kişiyle gidersen arada kaynayabilirsin belki ayrıca konsere ööle herkese tek tek sorarlarmı nufus kağdı yani o izlahamda?[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 ben gidiorum walla kimli gosterip giricem bu arada sahtekimlikler cok rahat anlasilir sakın denemeyin gaza gelip basiniz fena halde yanar sabika kaydiniza işlenir cocukca isler yapmayin.[signature][hline].:Ragnarok Online:. Gorlog:[i]: 7x/4x [i]Grand|Cross|Crusader |Gotham Radio Winamp| [FinalFantasy-TR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 yeni TCK ya göre gençliğinizi yakarsınız.... sahte kimlik falan aman haa!![signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar