Lord_Argos Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Plaj bu sene benimde başıma geldi yoksa google'dan özellikle aramıyorum onun haricinde Mighty, avukatsın kullandığın kelimelerin yanlışlığı beni bağlamaz orada demişsinki hukuksal olarak yapılacak birşey yok. Kanun kitabından alıntı yapıyorum hala bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 dostum yapılacak bir şey yok. hukuk bir bütündür parça parça işlemez. Herkes kendi iddiasını kanıtlamakla yükümlüdür. Beni damsız olduğum için içeri almadılar iddiasını kanıtlaman mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anaconda Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Mighty_THoR said: Beni damsız olduğum için içeri almadılar iddiasını kanıtlaman mümkün değil. Neden mümkün değil? Adam bunu açıkça söyleyebilir. Söylemediyse de başkaları giriyorsa ve açıklama yapmadan almıyorsa bu da ayrımcılık. Red said: lordum bu verdiğin linkler mi yani olay bunlara göre mi genelleme yapıyoruz bi tanesi allahın çaybahçesi.memur forumundaki muabbet ahahah kocaman ülkemiz var abi.tek tük işletmeleri mi genellicez bakkalın biride cama damsız girilmez yazabilir.cıkıpta bakkallara damsız almıyorlar mı diyicez dam olayı cogunlukla olarak gece klubu bar vs gibi işletmelerde ağırlık gösteriyor.onun harici bin tane plajdan biri sadece kadın alıyor diye PLÖJLÖRÖ DÖMSÖZ ÖLMÖYÖRLÖR diyemeyiz. Türkiye'de yanında kız/kadın olmadan lüks otellerde tatil yapamıyorsun. Turizm tamamen bu durumda. İstisna tek tük birkaç otel hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 anaconda said: Türkiye'de yanında kız/kadın olmadan lüks otellerde tatil yapamıyorsun. Turizm tamamen bu durumda. İstisna tek tük birkaç otel hariç. şu çok doğru değil ya. genelleme olmuş direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 tek kişilk oda diye bir konsept var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anaconda Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Herhangi bilinen bi tur acentesine tek erkek olarak gidin, ne demek istediğimi anlarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar