Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EU beta forumları açıldı (test yayını)

Norak

Öne çıkan mesajlar

benim niye gözüm aydınmış
insan kendinin düşmanıdır, herkes kendi layığını yaptıklarıyla bulur, başkalarının yaptıklarıyla değil

ayrıca burası bunu yazmanın yeri değil, özel mesaj var bi ton yöntem var, sen hala nereye ne yazacağını öğrenemediysen daha çok yerlerden uzaklaştırılırsın[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche

[Bu mesaj BlackRose tarafından 29 Eylül 2004 11:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

özel mesajdan yazdıklarına da cevap verdim, zaman ayırıp okursan sevinirim

edit: belki login olmadan mesaj atıyosundur diye buraya yazdım yoksa yukarıda dediğimin tersini yapıyormuşum gibi olmasın[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche

[Bu mesaj BlackRose tarafından 29 Eylül 2004 15:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

avrupadaki talebin beklediklerinin çok çok üzerinde olduğunu söylemişler, amerikadan fazla oyuncu olabilir avrupada
ama uzak doğu ayrı, uzak doğulu oyuncuların sayısını hangi oyunda geçmiş diğerleri ki wow'da geçsin[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mikado, 29 Eylül 2004 07:21 tarihinde demiş ki:
Ne alaka? Heheh, birkere UO bir oyun, Blizzard'da bir sirket. Kaldi ki belli bir yasin altinda olan uo'culardan da bunu anlamalarini istemiyoruz.. Bu arada ustteki resmi yeni gordum guzelmis :)

[Bu mesaj mikado tarafından 29 Eylül 2004 07:29 tarihinde değiştirilmiştir]

Uo nere, Blizzard nere dememim nedeni: Uo sadece bir "oyun" ! WOW ise bir oyundan cok bir "Blizzard oyunu"... Bu iki olgu aradasinda cok fark var.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi uo yu da aşağılamayın lütfen ultima online butun bu mmorpglerin en başıdır babasıdır o yaratılmasa belki bunların hiçbiri olmayacaktı bi de oyle düşünelim... saygıyı hakediyor ultima online hala da oynanıyor buyuk bir kitle tarafından wow u oynacak adam sayısı kadar adam hala ultima oynuyor şu an tüm dünyada official ve free leri beraber katarsak...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Patroclus from Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...