Llama Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Garip bir apartman dı 4 katlı böyle herşey eski ne olduğu anlıyamadıgım bir sürü eşya vardı bu binada okumak için bulunuyordum 2 ayrı sınıf vardı ama insanlar nası çift gibiydi sankı okulda cift zaman vardı anlatılan konular ayrı idi kendimi bir o sınıfta bazen öteki sınıfta buluyordum ve birden bir piyano sesi geliyor böyle çok uzaklardan ama ben kendi bir anda merdivenlerde yukarı doğru koştura koştura buluyorum sesi arıyorum onu arıyorum ikinci kat yok üçünçü kat yok dördünci kata tam geliyorum piyanonun önünde namaz klan bir yaşlı adam ne olduğunu anladan ses yukselıyor yukselıyor ve hemen arkamdaki odaya giriyorum ve karanlık odaya hakim oluyor ve uyanıyorum ............[signature][hline]Ne sen Leylasın Ne de Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 kediydi kedi.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 gece üstünü iyi ört...[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 namaz kılan birini görmek ölüm anlamına gelir.şaka falan diil.[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 herşey iyi hoşta namaz klan adam beni çok korkuttu[signature][hline]Ne sen Leylasın Ne de Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Rüya tabiki eüheühüğü[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 said: Maedhros_Laorx, 29 Eylül 2004 15:04 tarihinde demiş ki: namaz kılan birini görmek ölüm anlamına gelir.şaka falan diil. has :([signature][hline]Ne sen Leylasın Ne de Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 inanma llama ben gece uyandığımda hayal meyal yanımda normal insan namaz kılıyodu (belki rüya) ama hala ya$ıyorum gördugun gibi =)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 korkma yaw benim bi arkım görmüştü 1 sene önce ordan biliyorum.hala yaşıyo merak etme:D[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morgana Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 :) ya bu ne komedi ya yok namaz kılan adam ölüm bilmemne... rüyalar tamamen biliçaltınızla orantılıdır. rüya esnasında tırs tamam ama uyanınca korkmayın gözünüzüsviyim ya[signature][hline]W.M. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 said: Maedhros_Laorx, 29 Eylül 2004 15:04 tarihinde demiş ki: namaz kılan birini görmek ölüm anlamına gelir.şaka falan diil. peki üstad azraili görmek nedir? :)[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
i-run Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 "çok büyük bir günah işlemişin veya işleyeceksin en kısa sürede tövbe etmez isen sonucuna ailen katlanıcak" büyük rüya tabirleri (diyanet işleri)[signature][hline][Ay-Ran] :P ------------- i-run içmek istiyorum sayın seyirciler :P Be curious about things outside your subject, don't be a goldfish, and don't let the world pass you by! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 diyanet i$leri? lol.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 vay vaaaay... cehennem kapıları ardınaca açıldı bana desenize...[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 said: Morgana, 29 Eylül 2004 15:07 tarihinde demiş ki: :) ya bu ne komedi ya yok namaz kılan adam ölüm bilmemne... rüyalar tamamen biliçaltınızla orantılıdır. rüya esnasında tırs tamam ama uyanınca korkmayın gözünüzüsviyim ya ben şimdi namazmı kıilmak istiyorum o zman[signature][hline]Ne sen Leylasın Ne de Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
i-run Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 genelde rüya tabirleri kitaplarının önüğnde diyanet işleri yazar :D büyük rüya tabirleri kitabınıda 10 senedir orası basıyor said: Pyr0, 29 Eylül 2004 15:10 tarihinde demiş ki: diyanet i$leri? lol. [signature][hline][Ay-Ran] :P ------------- i-run içmek istiyorum sayın seyirciler :P Be curious about things outside your subject, don't be a goldfish, and don't let the world pass you by! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Rüya Tabiri Nedir allah aşına abartmayalım ya.Rüya Bilinçaltında kala bazı şeyleri yada beyin her zaman çalıştığı için ve siz uyurken istem dışı olarak bir şey düşünürseniz onu bir film izlermiş gibi görebiliosunuz.rüya tamamen anlık düşüncelerden meydana gelir belki aklına namaz kılan biri gelmiştir o an hiç gelmio mu sanki yani rüya insanlara mesaj felan iletmez bırakın bu işleri ya pes[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 birakır abi ben hayatım boyunca namaz kılan adam madan görmedim bugünde kandil kesin bişeyler var kesin[signature][hline]Ne sen Leylasın Ne de Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 said: i-run, 29 Eylül 2004 15:12 tarihinde demiş ki: genelde rüya tabirleri kitaplarının önüğnde diyanet işleri yazar :D büyük rüya tabirleri kitabınıda 10 senedir orası basıyor said: Pyr0, 29 Eylül 2004 15:10 tarihinde demiş ki: diyanet i$leri? lol. dün gece eski kız ark.mı gördum tekrar bir araya gelces mı bab? lol ya guldurmeyın allah a$kına bide diyanet i$lerini soktular rüya i$ine ne diyim.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 dinayetin herşeyde işi var olum bilmiyorsun sen neyse o kuya girmeyin[signature][hline]Ne sen Leylasın Ne de Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 bi bende yok glb?[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Llama lan olm takma kafana Beyinin nasıl çalıştığını bilemez anlayamazsın.DAha çözemedik çözersek sonumuz gelir zaten yani anlatmak istediğim düşüncelerini kontrol edemiyorsun uyrken ve hayatın bounca gördüğün Herhangi birşey rüyana o girebilir çünkü beyin çok yüce bir organ.küçük ken gördüğün bir kız bile çıkar rüyana ama dersinki bir rüya gördüm bir kız vardı hiç görmedim çünkü hatırlayamassın hayatında namaz kılan insan gördüğüne göre yani rüyanda görebilirsin normal hele bir müslüman olarak[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 said: Nartanesi, 29 Eylül 2004 15:08 tarihinde demiş ki: peki üstad azraili görmek nedir? :) ne üstadı! sadece duyduğum bir şeyi söyledim.ölceksin dedim sanki![signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Llama ruyaların tersi çıkarmış. Yani 3 vakte kadar namaz kılmayan bi adam goreceksin.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 heeee tabi :)[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar