cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 böyle mi başlık açıyoruz bilmiyorum, yanlışsa kusura bakmayın WD harici hard diskte bir sorun çıktı bağlıyorum usb'den aleti, kullanıma hazır vs. ibareleri çıkıyor ancak sürücü listesinde bulamıyorum flash disklerde bir sorun yok, onları açabiliyorum ancak harici hdd olmuyor aygıt yöneticisinde sabit hdd'lerin hemen altında çıkıyor listede ama içini açamıyorum var mıdır bir çaresi/yolu?
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Tam hatırlamıyorum ama aynısı başıma gelmişti bir süre önce. Sanırım Disk management bölümünden düzeltmiştim.
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 disk yönetiminden baktım da sabit hdd'ler gözüküyor orda "sürücü harfi ve yolu değiştir" kısmından denicektim belki olur diye ordaki listede çıkmadı bağlantıyı çıkarıp denedim bikaç defa, bir kere geldi listeye sonra gitti
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 bir de şeyi merak ettim olur da garantiye fln verirsem tamir mi olacak yoksa yenisini mi verecekler? her iki seçenekte de içindekileri kurtarırlar mı?
toggie Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Baska PC'de denedin mi? İlk bu geliyor aklıma.
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 yarın arkadaşa gittiğimde denicem onu toggie şimdilik yapabileceklerimi yapayım yarın da arkadaşta denerim olmadı garantiye veririm diye düşünmüştüm=p
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 kaldırıp tekrar yüklemeyi denedinmi device managerdan
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 SCSI/RAID Host Controller ile alakalı bir sorun buna yol açar mı? aygıt yöneticisinde bununla ilgili bir durum var sanırım
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 windows 7 yüklü bilgisayara taktım biçimlendirilmesi gerek fln dedi
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 hakkaten içindekiler kurtarılmaz mı? bir de win7'de biçimlendirme yaptıktan sonra boş bir şekilde kullanılabilir duruma mı gelecek?
fizban Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 muhtemelen bicimlendirsen bile hayir gelmez o diskten. alternatif olarak, undelete programlari var. unformat programi da vardi bi tane. data recovery falan diye aratinca cikar belki. formatladiktan sonra bu da. ya da nolur nolmaz once bi linux bilene ver mount etmeyi denesin.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 kaç gblık bu alet? ben eski esternalımı parçaladım bugün mesela içinden harddiski çıkardım onu sata to usb aparatı ile bağlıcam. bazen güç kablosunda filan sorun çıkabiliyor. garantiye verirsen içindekiler gider. eğer içindekiler çok önemliyse dediğim yöntemi de deneyebilirsin.
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 @seren: linuxdan adam akıllı anlayan bi gökayı biliyorum o da izmiğrde sdf @gökay:yok be istanbuldayım=/ gerçi gelme ihtimalim var o taraflara da zamanı belli değil @eser: 1tb. i,çindekiler önemli değil o kadar. yani önemli şeyler var ama yedekleri başka yerlerde de mevcut o yüzden sorun yok. yeniden biçimlendiri denerim olmadı veririm garantiye
Sypro Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 geçen gün elma geldi, linux kurmuş ubuntu 10.04.3, grafik ve sesle ilgili sorun var falan dedi. baktık falan biraz, adam mute mode dolaştığı için ses sorunu olduğunu sanıyomuş :) grafik meselesi çözülmedi tabi, driver kernel derken 11.04'e yükseltelim dedik. neyse adam uyudu, ben biraz uğraştım hallettim falan. sonraki sabah compiz'le alakalı bişeyi kaldırayım derken nası batırdıysam artık alet kendinden geçti. eve gidip tekrar kurmak zorunda kaldı :D bu da böyle bi anı olsun işte. ps: gel, misafir ol. arada hdd'i yaparız.. heralde yaparız..
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 hdd bahane izmirde misafirlik şahane gelmeye çalışıcam bu aralar=) edit: elmanın mute dolaşması priceless abi ahahaha
benjani Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 cavanagh said: bir de şeyi merak ettim olur da garantiye fln verirsem tamir mi olacak yoksa yenisini mi verecekler? her iki seçenekte de içindekileri kurtarırlar mı? yenisini veriyorlar
Norak Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 bir external sorun çıkarmaya başladıysa geri dönüşü olmayan o yola girmiş demektir , en kısa zamanda yedeklenmeli yapılabiliyorsa hala
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 garantiye verdim, iade aldılar fiyat farkını verip 2tb'lık aldım
Öne çıkan mesajlar