Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Ben Norton Antivirus ve Firewall kullanıyorum fakat ram namına birşey bırakmadıkları için değiştirmek istiyorum. Herhangi bir tavsiyesi olan var mı?[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 zone alarm -> firewall free-av.com'dan av guard -> antivirus[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 norton'un firewall'unu ben de sevmiyorum açıkçası ama antivirüs programını sorunsuzca kullanıyorum. Ama ram durumum fena değil (256) Meraktan soruyorum kaç ram kullanıyorsun? Teşekkürler[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 256 DDR var, bir süre UO oynadıktan sonra acaip oluyor makina. Ki zaten bir program açmaya kalktığımda açılması 10-15 sn alıyor vs vs. Zaten oynadığım serverda acaip bir login sistemi koymuşlar, iyice dağılıyor makina.[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Norton Anti-Virus 2004 ve Norton Personal Firewall 2004'un kullandığı toplam hafıza miktarı Programlar:17365KB Driver:909KB -------------------------- Toplam:18274KB şimd bunun neresi fazla ? Mozilla Firefox'un tek pencerede kullandığı hafıza 17989KB :)[signature][hline]www.asmworm.com [Bu mesaj Criminal2 tarafından 15 Ağustos 2004 20:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 said: Mum_Chamber, 15 Ağustos 2004 16:02 tarihinde demiş ki: zone alarm -> firewall free-av.com'dan av guard -> antivirus kesinlikle ustteki combo mukemmel bir secim olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 avguard düzgün çalışmıyor bende. norton + zone alarm kullanıyorum daha önce de kullandım kasılma olmamıştı ama nedense bu sefer makineyi zorluyor 512 ram 1.8 ghz neden olabilir ? normal bi zorlanma değil eminim, çok fazla process açıyorlar[signature][hline]All of my endings, waiting to begin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 said: Criminal2, 15 Ağustos 2004 20:11 tarihinde demiş ki: Mozilla Firefox'un tek pencerede kullandığı hafıza 17989KB :) firefox toptan process olarak o kadar kullanıyor, her bir pencere için ayrı ayrı 17M kullanmıyor. said: Mum_Chamber, 15 Ağustos 2004 16:02 tarihinde demiş ki: zone alarm -> firewall free-av.com'dan av guard -> antivirus ben de aynen bunu kullanıyorum.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 norton anlamsız bir şekilde her yeni program çalıştırmanızda kendini yeniden başlatıyormuş gibi bilgisayarı zorluyor. av guard ise sadece yeni çalıştırdığınız programları tarıyor. bu yüzden çok açık bir şekilde hız farkı doğuyor. ram kullanma konusunda önemli olan ne kadar rami bloke ettiğinizden ziyade ne kadar cpu ve ram işlemi yaptığınızdır. 1mb ram bile kullansanız devamlı rame yazıp silerseniz bilgisayarda farkedilebilir ölçüde yavaşlama olacaktır. mozilla bunu yapmadığı için 20 mb ram harcadığı halde bilgisayarı kasmıyor.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Nortonun en iyi özelliği "BloodHound" standartı,ben sadece bu yüzden nortonu tercih ediyorum. Ve benim sistemde sizinki gibi bir yavaşlama görmedim. Ayrıca Norton'da sadece yeni açılan programları kontrol ediyor. Zaten av prensibi budur. AV windows'un dosya sistemini filitreler. Windows herhangi bir dosyaya giriş çıkış yapmadan önce AV filitresi talep edilen dosyayı tarar ve ona göre ya izin veriri yada vermez.[signature][hline]www.asmworm.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 keiro personal firewall+kaspersky antivirus+spybot teatimer bu sonuncusu registry de yapılan değişikliklere izin verip vermemeyi sağlıyo o yüzden çok kullanışlı...geçen wormun teki(W32.Pinfi) registry ye yazmaya kalktı kendini ama büyük bir hata etti.... *sadist*[signature][hline]RamsesII, 12 Ağustos 2004 23:29 tarihinde demiş ki: Abi bu yeliz yeşilmeni ne yapacaksanız biliyor musunuz?Böyle bir yeri kaşındığında diliyle kaşıyacak insan onu...Böyle hiç ellettirmeden ona,sadece dilinle kaşıyacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 said: Criminal2, 16 Ağustos 2004 10:26 tarihinde demiş ki: Nortonun en iyi özelliği "BloodHound" standartı,ben sadece bu yüzden nortonu tercih ediyorum. Ve benim sistemde sizinki gibi bir yavaşlama görmedim. ısrarla benimki yavaşlamıyor diyorsun da, 1. evde 2.8ht 1024 ram bilgisayarım var fakat notron beni ağlatıyor 2. 2.4 1024 ram dizüstü bilgisayarım var ( iş için ) ve yanında lisanslı nortonu kurulu verdikleri halde kullanmıyorum. acaba devamlı nortonlu bilgisayar kullandın da özgürlüğün ne demek olduğunu mu unuttun :P[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Firewall'da kerio derim bende. Çünkü kablonet üzerinde iken bazen zonealarm sorun çıkarıyor. Hem de kerio'da programlar üzerinde daha çok etkin var.[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 said: ısrarla benimki yavaşlamıyor diyorsun da, 1. evde 2.8ht 1024 ram bilgisayarım var fakat notron beni ağlatıyor 2. 2.4 1024 ram dizüstü bilgisayarım var ( iş için ) ve yanında lisanslı nortonu kurulu verdikleri halde kullanmıyorum. wow :) Bunlar çok güzel çok hızlı olması gereken sistemler. ben amd1700,256MB ram ve p4 2.8ghx,800mhz,512Mb ram de kullanıyorum amd1700'de dahi hiçbir problem yaşamadım...[signature][hline]www.asmworm.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 said: Mum_Chamber, 15 Ağustos 2004 16:02 tarihinde demiş ki: zone alarm -> firewall free-av.com'dan av guard -> antivirus zonelarm pro firewall'ıkla kalmamış komple krouma diyeyim :-)[signature][hline]:( :( :( :( :( :( :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 said: Criminal2, 16 Ağustos 2004 12:15 tarihinde demiş ki: said: ısrarla benimki yavaşlamıyor diyorsun da, 1. evde 2.8ht 1024 ram bilgisayarım var fakat notron beni ağlatıyor 2. 2.4 1024 ram dizüstü bilgisayarım var ( iş için ) ve yanında lisanslı nortonu kurulu verdikleri halde kullanmıyorum. wow :) Bunlar çok güzel çok hızlı olması gereken sistemler. ben amd1700,256MB ram ve p4 2.8ghx,800mhz,512Mb ram de kullanıyorum amd1700'de dahi hiçbir problem yaşamadım... ben de o nortondan istiyorum.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 sygate personal firewall avast home edition antivirus[signature][hline]Show No Mercy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pc3Dfx Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 said: arcane, 16 Ağustos 2004 03:11 tarihinde demiş ki: norton + zone alarm kullanıyorum daha önce de kullandım kasılma olmamıştı ama nedense bu sefer makineyi zorluyor 512 ram 1.8 ghz neden olabilir ? normal bi zorlanma değil eminim, çok fazla process açıyorlar Bende p3 800 ve 256 sdram 133mhz var. Bende de aynı problem var.Bir ara norton u bırakmayı dusundum ama.Sonradan baktım ki dosya tarama olayı yuksek seviye de oldugu için internet te deilken her bir dosya acmadıgım zaman oyunlarda AUTO-PROTECT ı kapatıyorum.Underground fln oynarken bide norton acık oluyo ufff oyun oynadıgımı anlamıyorum. Aman ha bu ıyı yontem diye denemeyin ha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 ben zonealarm + pccillin kombosunu kullanıyorum bilgisayar p4 2.8 HT cpu'nun %1 kullanıyor gözüküyor çok memnunum tavsiye edilir[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 spygate personel firewall cok guzel herkeze tavsiye ederim[signature][hline]Hepsi Gerçek...!!! Delikanlı taraftar renkli takım tutar.- R i z e Spor - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Bende Kaspersky + Kerio Personal kullanıorum. Kerio'nun eski gateway destekleyen bir versionunu kullanıorum malum beleş ve evde 1 bilgisayara internet paylaştırıorum.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Trend Micro Internet Security. Hem antivirus hem firewall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Firewall olarak Zonealarm, paran verecegim dersen Zonealarm Pro Anti-viruste Nortondan şaşma bence.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Kaspersky ın Personel olanını tavsiye ederim.Virüsleri buluyor, makinayı zorlamıyor.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar