Suark Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 ya ben almak istiom da bunu online oynmaya korkarım ben tokatlarlar, zaten bağlantım çok stabil deil. single bittikten sonra yapcak keyifli bişiler var mı?
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 korkucan bişi yok kötü damın karsına kötü adam koyuyo. ayrıca korkuyosun heycanlanıyosun falan iyi oluyo yanı
inyourmind Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Suark said: ya ben almak istiom da bunu online oynmaya korkarım ben tokatlarlar, zaten bağlantım çok stabil deil. single bittikten sonra yapcak keyifli bişiler var mı? En basit custom game örneği sana dota oynamayı seven biri isen S.O.T.I.S adında neredeyse bir senedir çok popüler olan dotamız bile var :P
Sensei Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Suark said: online oynmaya korkarım ben tokatlarlar Hepimiz tokat manyaa oluyoz merak etme. İlk başlarda çok yenilsende sonra alışıyon ve bazen yeniliyon bazen yeniyon. Sinir oluyon, korkuyon, stresten elin ayağın karışıyor falan ama zevk alıyon bir şekilde. Tecavüz kaçınılmazsa yatta keyfine bak misali :)
inyourmind Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Sensei said: Tecavüz kaçınılmazsa yatta keyfine bak misali :) Hahaha :D
Öne çıkan mesajlar