Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Story kötü, story bekleme ama quest akışı campaign q lar falan keyifli, tabii bir cata veya alex değil questler lakin ben eğleniyorum ve WoW'dan sonra iyi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 spatalosta elyos sorcerer lvl 37 isim vulcanuss eklerseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 trial başladım çok hoşuma gitti lan. içimde lore falan sallamayan , grindden hoşlanan bir koreli varmış sanırım. neyse bundan da 2-3 gune kadar sıkılırım heralde. ama atmosfer super gercekten swtor'dan sonra ilaç gibi geldi bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mocombo Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 16 şubat 2012 de free kesin oluyor sanırım eskiden ilk çıktıgında 1 ay kadar oynadığım bu oyuna tekrar sans vermek istiyorum yeni başlayanlar için fazla ezilmiyecekleri EU server Tavsiyeniz nedir arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar