Chemical Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 ya benim böyle cidden satış yapıcak icatlarım ve fikirlerim var harbiden güzel fikirlerde var öyle kafaya takılan tuvalet kaadı gibi şeyler diil mesela şey var eğer bulunmadıysa çok satıcak küçük bir cisim (ehen çalınmasın) gözünüzün üzerindeki lense deydirince lensi çıkarıyor ve elektronik diil ve parmak ucu kadar aynı şekilde lensi kabından hiç ellemeden düzgün şekilde çıkarıp tekrar gözünüze takıyorsunuz ve elinizle baş parnah şuraya bu buraya şu şuraya yok normal kalem gibi tutup lensi pıt diye takıyorsunuz ve kesin çalışır diyorum Aynı şekilde şey var mesela şu dalga jeneratörü var japonlar yapmış benzerini ama genede farklı bi metodu var bi duba suya atıyorsun elektirik üretiyor ehehe:) (hiç bilgi vermiyom yannız) bunların prototipini yapıp (hele o lens hedesini yapmam lazım kesinlikle yahu çok satar o be düşünsene topraklı elin ile güvenlice lens takabilicen çıkarabilicen gezmeye gidince nekadar yararlı sadece lens suyunu taşıcan tuvalete ve aynaya ihtiyacın yok:) ) patentini almak istiyorum ama önce bi çizmek lazım ve bu çizimi yapacak kadar 3d düşünemiyorum ama anlatabilirim:) biiri yardım etse ya keşke bi:([signature][hline]perde kapayıp satanist olan zihniyetler varya ibiktir ibik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 ama şu lens hedesinden kuşkuluyum okadar basitki başkası bulmuştur[signature][hline]perde kapayıp satanist olan zihniyetler varya ibiktir ibik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 ya biri kazara gözüne sokarsa ? yada alet mikropluysa? cunku genelde lensleri elleri fln temizleyip takıyolar dimi ?[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki: ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them! -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK Zerker..(RIP) Kanki the GAY DR00D.. Darric the Dayakcı BM.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 steril satılıcak ve gözüne sokunca insan panikler ve elini bırakır üzerinde kullanırken parmakla basılan bi yer olucak panik yapıp bırakınca direk düşücek zaten kuvvetsiz bişi[signature][hline]mıhıhı kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 valla insanlar genel olarak gözlerine yabancı bi cisim yaklaştırmaktan çekinirler ikincisi göze bişey battıktan sonra elini cekip aletin düşmesi pek bişey ifade etmio ..(gerci batıp batmaması saglanır o ayrı ama)[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki: ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them! -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK Zerker..(RIP) Kanki the GAY DR00D.. Darric the Dayakcı BM.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 zihni sinir gibi olmuş.. :) güzel güzel devam et.[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 silikon düşünüyorum yada onun gibi bişi göze değince hissetmiyorsun göz kapağını hissetmiyorsun aynı dokuda yaparsan onuda hissetmessin ayrıca rengi önemli turuncu cırtlak turuncu göze yaklaşırken insanı rahatsız etmiyor sanırım ayrıca lens yokken gözüne sokmak çok düşük bir olasılık okadar öküz olmasın olmamalı olma olma be hırr[signature][hline]mıhıhı kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Eğer elektronik olarak sürekli mesafe kontrolü yapmayan birşeyse hiç satmaz ben sana direk söyleyim. Makineler doğrudan insan hayatına etki edemez insanlar gibi güçlerini kolayca kontrol etmeleri mümkündür tabiki ama bunun için fazlasıyla sermaye gerekir. Göz gibi vücudumuzun en gelişmiş, en hassas ve çok çok önemli bir organına mekanik bişey yaklaştıracağımıza elimizle lensimizi takarız paramız cebimizde kalır olur biter. Fazla pratik olduğunu düşünmüyorum. Sana tavsiyem fikirlerini kısayoldan hayata geçirmeye çalışmadan önce mühendislik okuman veya mühendislerle çalışmandır. Mühendis sadece hesap kitap bilen değil bir işin gelecekte çıkarabileceği sorunları başından hesaplayıp maliyeti düşürecek planlamalarıda yapan kişidir. Örneğin en basitinden, Eğer o alet bir kişinin gözünü çıkarırsa edeceğin kàr güme gidebilir gibi..[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 ehen tamamen silikondan olucak yumuşak olucak içinde metal bulunmucak steril olucak ve lensi tutarken zarar vermicek ayrıca tutan kısımda silikon olucak göz çıkarmassın anca gözüne sokarsın ki parmağını gözüne sokmak daha zararlı ayrıca antibakteriel maddeler var içine batırıp çıkarıyon üzerinde mikrop yaşamaya başlayamıyor[signature][hline]mıhıhı kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Duba olayında potansiyel enerji knetik enerji olayını kullanacaksın sanırım. Astarı düzünden pahalıya geliyordu hatırladığım kadarı ile. Birde sağlam dalgalar yaratan deniz ihtiyacı var tabiki. Bir aralar dünyanın manyetik alanını kullanarak haraket eden bir gemi projesi vardı. Başarılı denemeler olduğunu duymuştum ama sonucu hakkında hiçbir bilgim yok. Etrafta öyle gemiler görmediğimize göre fiyasko oldu herhalde. :)[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 o olmaz o manyetii kullanıcaana daha ucuz ve daha etkili yöntemler var ben rüzrag enerjisini saçma buluyorum enerjinin asıl kaynağını güneş yaratıyor bence güneşi kullanmak lazım güneş rüzgarı yapıyor rüzgarı toplamak için çok alan lazım ki denizler rüzgar enerjisini toplaması çok daha kolay o yüzden dalga daha iyi hem üstüne koyduun dubanın boyutunu abartıp jeneratörü 5 tane yaparsanda çok iyi çalışır birde benimki ucuz sadece yorulmayan bi makara sistemi bulmak lazım ben şöyle düşündüm en iyi sıkışan bir gazı (misal propan iyi sıkışır oksijeni sıkıştıramasın hidrojen en iyisidir ama metaldan geçer olmaz:) ) ulan bütün icatı anlatacaz gazı sıkıştırıp sonra aynı basınçla itmesini kullanıcak yani gaz hedeesi ile çalışıcak [signature][hline]mıhıhı kedi [Bu mesaj Chemical tarafından 30 Eylül 2004 02:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Parmakta his var gözünün içine sokmadan sadece lense dokunduğunu algılayabiliyosun bunu bir aparatla bukdar pratik yapamazsın. Enerjide de genelde astarı yüzünden pahalıya gelir örneğin bir arada basınçlı hava ile uçak uçuracak bir dayı vardı ama o havayı sıkıştırmak için gereken enerjinin daha fazla olduğunu idrak edememişti.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 vodan düşünüyorum onları optimum deniyor ona optimum olmayan bisürü icatım vardır manyetik sniper gibi:) namlu ve mermi manyetik çubuklardan oluşucaktı (ehen boru idi sonra boru manyetiği bozuyordu) ama gel gör ki manyetiğin tek kutbunu kullanmak için namlunun 1 metre olması için 3 metrelik manyetik çubuğun 1 metrelik ucunu namluya bırakıp diğer 2 metrelik düşük ve ters manyetik kısımı yamultup bırakmak oluyordu ve namludaki sürtünmeyi azaltmak namluyu daha dayanıklı hale getirip kayganlaştırıcı sürdükten sonra daha kuvvetli patlıyıcı ile o penaltıyı almak daha optimum oluyordu ki sıctı bide mermi havada ilerlerken ucundan sıvı helyum salarak kendine daha az sürtünmeli bir hava tabakası oluşturucak bi mermi düşüncem var ki olabilitesi var içinde helyum doldurursan ve yol boyunca namlunun önünde halyum bırakarak kendine bir yol açarsa hava sürtünmesi 7 8 kat azalıyor ve menzil sapıtıyor tabi bunu denemek lazım mm ya kesin yapılır bence bu ulan çok yararlı bişiymiş[signature][hline]mıhıhı kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Çizim olayına yardım edebilirim ama kendime hakim olamayıp fikri çalıp zengin olup Florida'ya kaçarsam karışmam :D[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 pis:)[signature][hline]mıhıhı kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Öncelikle kendine çalışan bir prototip yapman, bunun patentini alman ve sonra kapı kapı gezip büyük firmalara bunu pazarlaman lazım.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar