Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İcatları buluyoruz hep ama

Chemical

Öne çıkan mesajlar

ya benim böyle cidden satış yapıcak icatlarım ve fikirlerim var
harbiden güzel fikirlerde var öyle kafaya takılan tuvalet kaadı gibi şeyler diil

mesela şey var
eğer bulunmadıysa çok satıcak
küçük bir cisim (ehen çalınmasın)
gözünüzün üzerindeki lense deydirince lensi çıkarıyor ve elektronik diil ve parmak ucu kadar
aynı şekilde lensi kabından hiç ellemeden düzgün şekilde çıkarıp tekrar gözünüze takıyorsunuz ve elinizle baş parnah şuraya bu buraya şu şuraya yok normal kalem gibi tutup lensi pıt diye takıyorsunuz ve kesin çalışır diyorum

Aynı şekilde şey var mesela şu dalga jeneratörü var japonlar yapmış benzerini ama genede farklı bi metodu var

bi duba suya atıyorsun elektirik üretiyor ehehe:) (hiç bilgi vermiyom yannız)

bunların prototipini yapıp (hele o lens hedesini yapmam lazım kesinlikle yahu çok satar o be düşünsene topraklı elin ile güvenlice lens takabilicen çıkarabilicen gezmeye gidince nekadar yararlı sadece lens suyunu taşıcan tuvalete ve aynaya ihtiyacın yok:) ) patentini almak istiyorum
ama önce bi çizmek lazım ve bu çizimi yapacak kadar 3d düşünemiyorum ama anlatabilirim:)

biiri yardım etse ya keşke bi:([signature][hline]perde kapayıp satanist olan zihniyetler varya ibiktir ibik
Sosyal ağlarda paylaş

ya biri kazara gözüne sokarsa ?

yada alet mikropluysa? cunku genelde lensleri elleri fln temizleyip takıyolar dimi ?[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki:
ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them!
--------------------
Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss)
Ariakan the KELEBEEEEK Zerker..(RIP)
Kanki the GAY DR00D..
Darric the Dayakcı BM..

Sosyal ağlarda paylaş

valla insanlar genel olarak gözlerine yabancı bi cisim yaklaştırmaktan çekinirler ikincisi göze bişey battıktan sonra elini cekip aletin düşmesi pek bişey ifade etmio ..(gerci batıp batmaması saglanır o ayrı ama)[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki:
ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them!
--------------------
Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss)
Ariakan the KELEBEEEEK Zerker..(RIP)
Kanki the GAY DR00D..
Darric the Dayakcı BM..

Sosyal ağlarda paylaş

silikon düşünüyorum yada onun gibi bişi
göze değince hissetmiyorsun
göz kapağını hissetmiyorsun aynı dokuda yaparsan onuda hissetmessin
ayrıca rengi önemli turuncu cırtlak turuncu göze yaklaşırken insanı rahatsız etmiyor sanırım

ayrıca lens yokken gözüne sokmak çok düşük bir olasılık
okadar öküz olmasın
olmamalı
olma
olma be
hırr[signature][hline]mıhıhı kedi
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer elektronik olarak sürekli mesafe kontrolü yapmayan birşeyse hiç satmaz ben sana direk söyleyim.
Makineler doğrudan insan hayatına etki edemez insanlar gibi güçlerini kolayca kontrol etmeleri mümkündür tabiki ama bunun için fazlasıyla sermaye gerekir.

Göz gibi vücudumuzun en gelişmiş, en hassas ve çok çok önemli bir organına mekanik bişey yaklaştıracağımıza elimizle lensimizi takarız paramız cebimizde kalır olur biter. Fazla pratik olduğunu düşünmüyorum.

Sana tavsiyem fikirlerini kısayoldan hayata geçirmeye çalışmadan önce mühendislik okuman veya mühendislerle çalışmandır. Mühendis sadece hesap kitap bilen değil bir işin gelecekte çıkarabileceği sorunları başından hesaplayıp maliyeti düşürecek planlamalarıda yapan kişidir. Örneğin en basitinden, Eğer o alet bir kişinin gözünü çıkarırsa edeceğin kàr güme gidebilir gibi..[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Sosyal ağlarda paylaş

ehen tamamen silikondan olucak yumuşak olucak içinde metal bulunmucak steril olucak ve lensi tutarken zarar vermicek ayrıca tutan kısımda silikon olucak

göz çıkarmassın
anca gözüne sokarsın ki parmağını gözüne sokmak daha zararlı

ayrıca antibakteriel maddeler var içine batırıp çıkarıyon üzerinde mikrop yaşamaya başlayamıyor[signature][hline]mıhıhı kedi
Sosyal ağlarda paylaş

Duba olayında potansiyel enerji knetik enerji olayını kullanacaksın sanırım. Astarı düzünden pahalıya geliyordu hatırladığım kadarı ile. Birde sağlam dalgalar yaratan deniz ihtiyacı var tabiki.

Bir aralar dünyanın manyetik alanını kullanarak haraket eden bir gemi projesi vardı. Başarılı denemeler olduğunu duymuştum ama sonucu hakkında hiçbir bilgim yok. Etrafta öyle gemiler görmediğimize göre fiyasko oldu herhalde. :)[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Sosyal ağlarda paylaş

o olmaz o manyetii kullanıcaana daha ucuz ve daha etkili yöntemler var

ben rüzrag enerjisini saçma buluyorum
enerjinin asıl kaynağını güneş yaratıyor bence güneşi kullanmak lazım

güneş rüzgarı yapıyor rüzgarı toplamak için çok alan lazım

ki denizler rüzgar enerjisini toplaması çok daha kolay

o yüzden dalga daha iyi
hem üstüne koyduun dubanın boyutunu abartıp jeneratörü 5 tane yaparsanda çok iyi çalışır

birde benimki ucuz
sadece yorulmayan bi makara sistemi bulmak lazım
ben şöyle düşündüm en iyi sıkışan bir gazı (misal propan iyi sıkışır oksijeni sıkıştıramasın hidrojen en iyisidir ama metaldan geçer olmaz:) )
ulan bütün icatı anlatacaz
gazı sıkıştırıp sonra aynı basınçla itmesini kullanıcak yani gaz hedeesi ile çalışıcak [signature][hline]mıhıhı kedi

[Bu mesaj Chemical tarafından 30 Eylül 2004 02:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Parmakta his var gözünün içine sokmadan sadece lense dokunduğunu algılayabiliyosun bunu bir aparatla bukdar pratik yapamazsın.

Enerjide de genelde astarı yüzünden pahalıya gelir örneğin bir arada basınçlı hava ile uçak uçuracak bir dayı vardı ama o havayı sıkıştırmak için gereken enerjinin daha fazla olduğunu idrak edememişti.[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Sosyal ağlarda paylaş

vodan düşünüyorum onları
optimum deniyor ona
optimum olmayan bisürü icatım vardır
manyetik sniper gibi:) namlu ve mermi manyetik çubuklardan oluşucaktı (ehen boru idi sonra boru manyetiği bozuyordu) ama gel gör ki manyetiğin tek kutbunu kullanmak için namlunun 1 metre olması için 3 metrelik manyetik çubuğun 1 metrelik ucunu namluya bırakıp diğer 2 metrelik düşük ve ters manyetik kısımı yamultup bırakmak oluyordu ve namludaki sürtünmeyi azaltmak namluyu daha dayanıklı hale getirip kayganlaştırıcı sürdükten sonra daha kuvvetli patlıyıcı ile o penaltıyı almak daha optimum oluyordu ki sıctı

bide mermi havada ilerlerken ucundan sıvı helyum salarak kendine daha az sürtünmeli bir hava tabakası oluşturucak bi mermi düşüncem var ki olabilitesi var içinde helyum doldurursan ve yol boyunca namlunun önünde halyum bırakarak kendine bir yol açarsa hava sürtünmesi 7 8 kat azalıyor ve menzil sapıtıyor

tabi bunu denemek lazım

mm

ya kesin yapılır bence bu
ulan çok yararlı bişiymiş[signature][hline]mıhıhı kedi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...