Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dex ve Int Hard Cap

Gorgo

Öne çıkan mesajlar

mad scalars ve nailah en sonunda lvllenmye basladi parada birikti immo lar için şuan tempin üstte sölediğim 2-3 eksiği olmasına rağmen full bufflıyken dex 372 ınt 344 oluyor...aug dex'de 2'de henüz...daha alacağım 17dex ve 18 int daha var...?
Nereye kadar çıkar bu statlar?

Dipnot :P ; 351 den sonra resmen kırılma noktası gibi bişi atış hızı inanılmaz değişiyor

Saygılar...
Sosyal ağlarda paylaş

çüşş 450 mi? yapan varmı acaba? hadi rr arttığında aug dex3 veya 4 alsam olsa olsa 409 filan oluyor...Race ile ilgili sanırım...[signature][hline]Azo [LVL50 5L7 Sorcerer]
Kibos [LVL50 3L5Necromancer]
Gallon[LVL20 İnfiltrator]
Azo [LVL43 Warden (Mazi)]
"Dünya Nasıl Olması Gerekiyorsa Öyle Kendini Kurtaramayanı Kimse Kurtaramaz"
Sosyal ağlarda paylaş

immo dediğin immolated ring midir?
kaça satılıyor mesela? :)

dün 5 kez sunkaio kestik ama düşürmedi şerrefsiz :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

15p ye satılıyor...

yani 5 adet bos 3 of 3 koyuyosun cm e 3 saatte :P[signature][hline]Azo [LVL50 5L7 Sorcerer]
Sosyal ağlarda paylaş

lol
ben de bugün alliance chatte gördüm 20p'ye satıyolar kay'da da :)

neyse ben bikaç tane düşürim de başka tradeskill çalışmaya param olsun :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

yok ya albdede benzer fiyatlara gidiyor gov som etc...
Bunlar yüzünden server birbirine giriyor puhahauuha[signature][hline]Azo [LVL50 5L7 Sorcerer]
Sosyal ağlarda paylaş

Zahur ringi 3p ye almıştım...Sonradan temp'i değiştirince boşa çıktı necroma geçirdim...şimdi %0 dur. :P

Zahur ringden aklıma geldi...Necroya item dayandırabilen varmı? ben birşeyi yanlışmı yapıyorum ne alıyorsam ne kadar rare item varsa necro üzerinde abartı çabuk durabilitysi düşüyor...

Saygılar...[signature][hline]Azo [LVL50 5L7 Sorcerer]
Sosyal ağlarda paylaş

hayır necroya item dayanmaz :D
bu normal, vnboards'ta da bi ton konu açılmıştı oradan baya bir araştırmışlığım var

şöyle bir tavsiyede bulunabilirim sadece;
bir kere itemları repair ettirme kesinlikle, duration %0 demişsin diye fikir yürüttüm ve repair ettirdiğin sonucuna vardım çünkü

diyeceksin ki ee niye?
bir kere +XXX skill (mesela necro için deathsight diyelim) dışındaki diğer özellikler condition düştükçe azalmıyor
yani bilmemkaç resist veren armor parçası veya item diyelim genel anlamda, %100 ile %70 condition arasında resist özelliğinde azalmaya uğramıyor

sadece +skill olanlar azalıyor, onları repair ettirmek ve condition'ı yukarıda tutmak gerekiyor, tavsiye edilen de %90 con durumuna getirip öyle repair ettirmek, yani her %90'da

bunun dışında +skill olayını çözmek için de insanlar sadece eldiven ve bot parçasına bu özellikleri veriyor, yedekte birkaç takım %99 quality bulunduruyorlar bunlardan ve duration belli bir seviyenin altına inince de decay yüzünden skill'lerden olmamak için değiştiriyorlar parçaları, hem ucuza geliyor çünkü en ucuz maliyeti olan bu iki parça

hatta konu da aşağıdaki konu

http://vnboards.ign.com/message.asp?topic=74367975&start=74378123&search=necro+decay[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

midde zahur ring imi 25p ye sattım temp değiştirince.

sora cetus cloak(melee version) kazandım.
onu da 15p ye satıorum. 10p veren var ama satmadım 15 istiorum. yeni armor yaptırıcam yeni temp için. : )[signature][hline]Chucky
Belgarionn Riva the Cabby of the HUN
Atillabey the Armsman of the HUN
Dantess the Infiltrator of the HUN
Polga the Sorceress of the HUN
Allegria the Skald of Tough Luck
Beathrix the Spiritmaster of Tough Luck
Sosyal ağlarda paylaş

ya exc alb ucuz demiyorum...yanlış anlamayın 40p ye gov sattım :P ama zahur için öleydi ben alırken...[signature][hline]Azo [LVL50 5L7 Sorcerer]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...