NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Tesbih said: Kot ceket rezalet birşey ya Kot gomlek en kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 burtonesk said: duştaki nazar boncuğu gözleri yapan postçu ölsün dicem de tanıdık falan çıkar diyemiyorum. marangoz kıvanç'ı beğendim, her erkek hobi olarak marangozluk yapmalı bence (tu) ben marangozluk yapabiliyorum bi bok olmuyor anca odundan anlıyorsun işte :( ama çam, kayın, ceviz vs bilirim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 http://26.media.tumblr.com/tumblr_lqkm8ymY311qz6f9yo1_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 yep, it's wood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 reklam neyi anlatıyor biri anlatabilir mi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 abi şimdi tv de gördüm, başlık bam diye karşıma çıktı hahahah süper lan. çok sev hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Şu reklamı Pedobear ile ilişkilendirmeyip böylesine aşağı reklamlara yorum yapabildiğiniz halde sizinle hala burda konuşup bilinçlendirmeye çalışan benim gibi insanlar oldukça bu dünyayı uzaylılar işgal eder demek...her neyse... çok sevin arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar