Esuna Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 merhaba arkadaşlar oyuna başlayalı çok yeni oldu , şu aralar biraz arkadaş sıkıntısı çekiyorum , 'başarısız ve can sıkan bir newbie yim' :) sizden ricam oyun hakkinda detayli bilgisi olan (mümkünse kainden) bir arkadaşın bana burdan veya özel mesaj dan ulaşması oyunda yabancılar kadar bir türklede konuşmak hatta beraber ava gitmek isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 konusmak konusuna bi sey diyemiycem de avlanmak biraz zor. 40- adam kalmadi biliyorum turklerden :) ben baya bi online degilim ama bana ozelden forumlardan nickini soylersin,oyuna girdim mi sana ulasirim yardimci olabildigim kadar olurum.[signature][hline]50 Dark Avenger At Kain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esuna Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 eh başka kimse yokmu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 hindemith'e 3 yeni arkadaş geldi, bi de bi arkadaş yeni char açmayı düşünüyo. 4 newbie var sayılır (eğer hindemith'e gelirsen). ben de edebildiğim kadar yardım ederim. (lvl 31)[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esuna Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 aslinda kainde arkadaş bulsam daha iyi çünkü yakında lvl 20 olucam yani tekrardan başlamam çok zor :) ama yinede teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Kainde ulaşabileceğin bazı arkadaşlar. turkansultan, mournhold, yosun, hurremsultan veya malkocoglu :) Eğlenceli oyunlar ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 level 20 olcaksan valla sırf muhabbet için bi cüce vardı benim lvl 18 onunla girer beraber kasarız istersen tabi Kaindey m nickim biraz abu subuk ama girersem sana mesaj atarım sabahları bide nickini yaz göremedim ben yukarlarda[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... [Bu mesaj kermit_frog tarafından 21 Eylül 2004 12:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 slmlar Bende yeniden oyuna baslamayi dusunuyorum... lvl kasmaktan baska bi is yapmagimiz icin oyunu Temmuz da birakmistim ,yani geri gelmeye degermi? gelirsem kainde yeni char acacam... farkettigim kadariyla kain deki turkler daha aktifler , eskisi gibi millet yine lvl kasmakla mi mesgul yoksa biraz daha muhabbet mi? yorumlarinizi bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solymr Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 walla ben yeni karakteri actim bile 6 7 gunde anca 24 yapabildim malum cuce actik :P eger bartzdaysan bana msj at goruselim. yardimci olmaya calısırım... Herkese kolay gele[signature][hline]Elastor 47+ Prophet Solymr 18 Darkelf Dagger Theodred 16 Human Dagger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solymr Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 [Bu mesaj Solymr tarafından 24 Eylül 2004 13:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solymr Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 pardon ya ortalik karisti bi suru msj atmak zorunda kaldim... bana imzamdaki herhangi bir karakterden ulasabilirsin...(bartz)[signature][hline]Elastor 50+ Prophet Solymr 19 Darkelf Dagger Siyah 25+ Scavenger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 mumkunse bende deniyecem bu oyunu[signature][hline]Arion, 23 Eylül 2004 16:42 tarihinde demiş ki: Ultima Online oyundur(bir bakıma da goruntulu chat) so , what do you expect from this person :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Solymr nerelerde kasıyorsun ? Bizdede 50 bd ve dagger var da yavur healerla kasacağımıza senle kasalım istersen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solymr Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 baba bana uyar girmedigim yer kalmadi serverda... Karakterlerin nickleri soleyin bulusak crumada ikinci katta yanimiza bide elder alir 4 kisi hall solo yapariz[signature][hline]Elastor 50+ Prophet Solymr 19 Darkelf Dagger Siyah 25+ Scavenger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solymr Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Ben sizden msj bekliorum sattim clani b icvp yazsadin be birader .... Gc den geldim beraber kasalim crumada die ama sizde tik tok bakiom...... ben elastorla giricem oyuna ordan bana ulasin yada siyah... ikisinden birinden bana ulasabilirsiniz[signature][hline]Elastor 50+ Prophet Solymr 19 Darkelf Dagger Siyah 25+ Scavenger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Kusura bakma biraz geç baktım forumlara :) Altaroftroy-BD, Yosun- AW. Oyunda msj atarım mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esuna Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 oldu ben sizle oyunda irtibata geçeyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 eveet en sonunda dayanaamdim ve tekrar geldim bende artik kain deyim hayirlisi bakalim benim char: EsKiYa lvl 3+ elf :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar