Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Selamlar

Esuna

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
merhaba arkadaşlar
oyuna başlayalı çok yeni oldu , şu aralar biraz arkadaş sıkıntısı çekiyorum , 'başarısız ve can sıkan bir newbie yim' :)

sizden ricam oyun hakkinda detayli bilgisi olan (mümkünse kainden) bir arkadaşın bana burdan veya özel mesaj dan ulaşması

oyunda yabancılar kadar bir türklede konuşmak hatta beraber ava gitmek isterim
Mesaj tarihi:
konusmak konusuna bi sey diyemiycem de avlanmak biraz zor.
40- adam kalmadi biliyorum turklerden :)
ben baya bi online degilim ama bana ozelden forumlardan nickini soylersin,oyuna girdim mi sana ulasirim yardimci olabildigim kadar olurum.[signature][hline]50 Dark Avenger At Kain
Mesaj tarihi:
hindemith'e 3 yeni arkadaş geldi, bi de bi arkadaş yeni char açmayı düşünüyo. 4 newbie var sayılır (eğer hindemith'e gelirsen). ben de edebildiğim kadar yardım ederim. (lvl 31)[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite?
Mesaj tarihi:
aslinda kainde arkadaş bulsam daha iyi çünkü yakında lvl 20 olucam yani tekrardan başlamam çok zor :) ama yinede teşekkür ederim
Mesaj tarihi:
level 20 olcaksan
valla sırf muhabbet için bi cüce vardı benim lvl 18 onunla girer beraber kasarız istersen tabi
Kaindey
m
nickim biraz abu subuk ama girersem sana mesaj atarım sabahları
bide nickini yaz göremedim ben yukarlarda[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular
things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see
only manifestations...This source is called Darkness...

[Bu mesaj kermit_frog tarafından 21 Eylül 2004 12:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
slmlar
Bende yeniden oyuna baslamayi dusunuyorum...
lvl kasmaktan baska bi is yapmagimiz icin oyunu Temmuz da birakmistim ,yani geri gelmeye degermi?
gelirsem kainde yeni char acacam... farkettigim kadariyla kain deki turkler daha aktifler ,
eskisi gibi millet yine lvl kasmakla mi mesgul yoksa biraz daha muhabbet mi?
yorumlarinizi bekliyorum...
Mesaj tarihi:
walla ben yeni karakteri actim bile 6 7 gunde anca 24 yapabildim malum cuce actik :P eger bartzdaysan bana msj at goruselim. yardimci olmaya calısırım... Herkese kolay gele[signature][hline]Elastor 47+ Prophet
Solymr 18 Darkelf Dagger
Theodred 16 Human Dagger
Mesaj tarihi:
pardon ya ortalik karisti bi suru msj atmak zorunda kaldim... bana imzamdaki herhangi bir karakterden ulasabilirsin...(bartz)[signature][hline]Elastor 50+ Prophet
Solymr 19 Darkelf Dagger
Siyah 25+ Scavenger
Mesaj tarihi:
mumkunse bende deniyecem bu oyunu[signature][hline]Arion, 23 Eylül 2004 16:42 tarihinde demiş ki:
Ultima Online oyundur(bir bakıma da goruntulu chat)
so , what do you expect from this person :)
Mesaj tarihi:
baba bana uyar girmedigim yer kalmadi serverda... Karakterlerin nickleri soleyin bulusak crumada ikinci katta yanimiza bide elder alir 4 kisi hall solo yapariz[signature][hline]Elastor 50+ Prophet
Solymr 19 Darkelf Dagger
Siyah 25+ Scavenger
Mesaj tarihi:
Ben sizden msj bekliorum sattim clani b icvp yazsadin be birader .... Gc den geldim beraber kasalim crumada die ama sizde tik tok bakiom...... ben elastorla giricem oyuna ordan bana ulasin yada siyah... ikisinden birinden bana ulasabilirsiniz[signature][hline]Elastor 50+ Prophet
Solymr 19 Darkelf Dagger
Siyah 25+ Scavenger
  • Yeni Oluştur...