Arden Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Arkadaşlar merhaba. Arabanın (2008 Bmw 5.20) sol ön park lambası patladı. 2 sene öncede olmuştu kosifler oto'da 85tl soktular bana (:D. Şimdi aradım tabi euro arttı adamlar nerdeyse 150tl fiyat çektiler. Sorunum şudurki Hayatımda hiç sanayiye gitmedim. Adam akıllı orjinal parça takan işçiliği temiz ve kazıklamıcak bir yer önerebilirimisiniz. Tandığınız veya bildiğiniz bir usta.. Teşekkürler. Not: Tercih Anadolu Yakası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Kendin degissen? Yani bir lamba icin 150 L cok fazla ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Ya kendim değiştirmek isterimde arabanın bilgisayarı hata veriyo bu seferde beyni resetlemek için 50tl alıyolar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Benim bildigim orjinal olmayan lamba takinca bmw'lerin boardcomputer sapitiyor. Okudugum kadariyla 12V10W sendeki. Gidip orjinal alsan hata vericegini sanmam. Degismesi de zaten oldukca basitmis. Beynin resetlenmesinin de tarifi vardi nette ama onu bulamadim. Ben de eski bmw var ama cogu olayi asagi yukari ayni. Kendin yapinca ciddi anlamda karli oluyor eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Selam, Ampül değişimi sonucunda beynin arıza vermesi oldukça enteresan. Amcam bir sinyal hattı yerleştirip, soket söküldüğünde bunu algılayarak yetkili servisin bilgisayar ile falan bir yere girip resetlemesini şart koşması servislerine para kandırıp kullanıcıyı zora sokmaktan başka birşey değil. Osram sinyal ampülü 10-20TL arasıdır tahminen (bende 2 takım yedek durur hep) Bilgisayar ile reset için de 50TL versen yine kârdasın yahu :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 520 de mi fakir arabası mertebesine düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 resetlemek eski kasa e46 3 serisinde arabanin kontagi cevirip 30 saniye bekleyince marsa basmadan resetliyordu, ama yeni bmwlerde kart anahtar var gene de tak bakalim karti bekle bi 30 saniye soner belki ikaz isigi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Maslak sanayi de miniauto ya git. Hem mini hemde bmw servisi. Iyidir 150 tl lik şeyi sana 50 ye filan yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 En güzeli bu tarz şeyleri kendin yapmak. bimmerdiy.com ve benzeri sitelerde aklına gelebilecek herşeyin anlatımı var. Oralara bir göz at istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar