Truwan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Bir iki yil önce cnbc-e'de vermisti ingilizce olarak dün gördümki tv-8 de veriyor. Ben bu kisa diziyi çok begenmistim izleyen varmi acaba die merak ettim. Varsa yorumlarinizi alabilirmiyim arkadaslar çünkü benden baska izleyen kimseyi görmedim gicik oldum. Benim gibi efsane mit türevi seylerden hoslananlar için öneririm ilk iki bölümü bitti ancak tv-8 de iki bölüm daha var.[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar136 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 evet cnbce de görmüştüm ben de...ama uzun zaman oldu galiba..güzeldi ya bağlıyodu ekran karşısına..güzeldi..[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 teeey tey bunun da anisi var... Mr. Jim'imiz aslanimiz bize orta 1'de gostermisti bunu... o zaman sinifta kimse bi bok anlamamisti tabii ingilizcesinden (hayir tamam ingilizcesi kral olanlarin oldugu siniftaydik ama bi yere kadar kardesim, orta 1 veledini niye boyle zorluosun? Gittik Ace Ventura falan izledik ne guzel sonralari...) yillar sonra cnbc-e'de izledik, "aaaa... bu sey degil miydi?" dedik, bu sefer catir catir anladik, mutlu olduk, netekim guzel bir yapim herkese tavsiyemdir...[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe 42 "Do you ever just get down on your knees and thank God that you know me and have access to my dementia?" - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 tv8 yıllardır veriyor bitiyor tekrar veriyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valindel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 valla ben cnbc-e göstermeden kısa bir süre önce Digiturk'te Hallmark'ya izlemiştim o filmi, Hallmark yapımı zaten yanlış hatırlamıyosam. güzel filmdi baya sevmiştim. ne zaman verecek tv8 devamı?[signature][hline]We are following The will of the one Through the dark age And into the storm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 arthur mordred olayınımı diosunuz saaat kaçta verio?[signature][hline]We ,Turks, conquered the world once and the second will be soon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Cumartesi pazar saat 8.00 8.30 gibi verdi ancak 4 bölüme ayirmislar filmi.Kalan iki bölümünü herhalde önümüzdeki hafta sonu verirler.[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar