Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 KO'nun sitesine ve forumlarına baktım fakat güzel bir açıklamaya rastlamadım. national point'in şu an sadece clanların sıralanmasında kullanıldığını biliyorum. başka neye yarar? bilen?[signature][hline]BabacumMostors, 15 Haziran 2004 04:22 tarihinde demiş ki: sanat için sevişirim yani hiç çekinmem ben sanat dostuyum...
hamzaabi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 başka ne işe yarar coloni de öldügün zaman xp gitmemesini saglar her ölüşde 50 gidiyo np 0 sa xp gidiyo lvl ına göre
Naf_Naf Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Np aslında sizin kullandıgınız charın karizmasıdır. Charınızı nasıl kullandıgınızı ve yeterince hakkını verip veremediginizi belirtir. Np kazanmanın 4 yolu vardır. 1-) 350k verip 100 np yada 1,5m verip 500np satın almak. (Eger np 100 fazlaysa satın alamazsınız.) 2-) Lunar war savasına katılıp karsı ırktan birilerini öldürmek. ve ele geçirilen sehirdeki momente stoneyi yıkıp kendi ırkını blesslemesini beklemek. 3-) Coloni zone denilen yerde gene karşı ırktan birilerini öldürmek. 4-) Riote (25), Atilla (25) ve Atros (50) denilen yaratıkları kesmek. Np aynı zmanda sizi oyunun sıralamasına sokar ve derecenizi belirler. Clanların toplam np'leriyse o clannın clock giymesinde ve clan sıralamasında üst sırala cıkmasına yardımcı olur[signature][hline]Naf_NAf (ILoveFearth2) Naf_Naf_Kargiii (The_Kargiii)
Turkiii Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Naf Naf bırak bu np manyaklığını. Level kas 70 e daha çok yolumuz var :) Şaka bir yana np önemli arkadaşlar. Eğer np niz yüksekse karada ölüm yok size..[signature][hline]THE KARGİİİ OTTOMAN RAİDERS
Öne çıkan mesajlar