OttomaN_Warrior Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Beyler 17 agustos ta acılmıstır suan paralı deil ama ilerde ne olur bilinmez valla biz Adonis , Cyber olarak bu servera gecmis bulunuyoruz butun herkezi bekleriz .. www.knightonlineworld.com buradan uye olun 1 dk surmuor yeni account actırmak OttomaN (Clan)
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 hep free olcağını sanmıyorum.öylemi yoksa?
karabocek Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 bencede üye sayısını arttırınca para kazanmak için paralı yaparlar millete zorla iş yaptırıyorlar sinirleniyorum böyle insanlara,adam kasacak ondan sonrada oyunu sevecek sonra bırakamayacak knight-online en başta biz biliyormuyduk paralı olacağını,kim bilir kaç kişi azalırdı bilselerdi..[signature][hline]| Paticik KO Moderator | Dead Winter Reigns |[b] Sabırlı bir insanın öfkesinden sakının. |Bloody|[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 bari paramızın hakkını verseler. para ver, lag, down, oh ne âlâ.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi
caitiff Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Ya beyler ben oyun başladım güzel hoşta oyunda türk yok. gavurlar ile takılmaktan sıkıldım. Bu bizim osmanlılar nerdedir ben onlara nasıl katılırım gibi soruları soriyimde biri cevap versin bari.
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 shout'tan bağır işte. çıkar birileri.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 OttoMan'ların hepsi Türk.Ama Newbie şehirlerinde takılmıyorlar. TR Clan'ı fln var.Onlarda Newbie değil. Newbie'likten kurtul.Türkleri görürsün.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos |
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 said: FRP_Master, 25 Ağustos 2004 13:43 tarihinde demiş ki: bencede üye sayısını arttırınca para kazanmak için paralı yaparlar millete zorla iş yaptırıyorlar sinirleniyorum böyle insanlara,adam kasacak ondan sonrada oyunu sevecek sonra bırakamayacak knight-online en başta biz biliyormuyduk paralı olacağını,kim bilir kaç kişi azalırdı bilselerdi.. Bu sanki artık kanun qıbı bı$y oldu :([signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında|||||
Turkiii Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Selamlar... Caitiff kardeşim... Eğer oyun içinde (/pm Turkiii ) yazarsan bana pm atabilirsin. hemen hemen 24 saat onlinız. her türlü yarımı yaparız sana. Knight Online lı günler sizin olsun...[signature][hline]THE KARGİİİ OTTOMAN RAİDERS
Öne çıkan mesajlar