Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Free server acılmıstır Amerikan Server ı !!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Beyler 17 agustos ta acılmıstır suan paralı deil ama ilerde ne olur bilinmez valla biz Adonis , Cyber olarak bu servera gecmis bulunuyoruz butun herkezi bekleriz ..

www.knightonlineworld.com buradan uye olun 1 dk surmuor yeni account actırmak

OttomaN (Clan)
Mesaj tarihi:
bencede üye sayısını arttırınca para kazanmak için paralı yaparlar millete zorla iş yaptırıyorlar sinirleniyorum böyle insanlara,adam kasacak ondan sonrada oyunu sevecek sonra bırakamayacak knight-online en başta biz biliyormuyduk paralı olacağını,kim bilir kaç kişi azalırdı bilselerdi..[signature][hline]| Paticik KO Moderator | Dead Winter Reigns |[b]
Sabırlı bir insanın öfkesinden sakının. |Bloody|[b]
[b]E-Mail:
[email protected] | ICQ: 124744
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Ya beyler ben oyun başladım güzel hoşta oyunda türk yok. gavurlar ile takılmaktan sıkıldım. Bu bizim osmanlılar nerdedir ben onlara nasıl katılırım gibi soruları soriyimde biri cevap versin bari.
Mesaj tarihi:
said:
FRP_Master, 25 Ağustos 2004 13:43 tarihinde demiş ki:
bencede üye sayısını arttırınca para kazanmak için paralı yaparlar millete zorla iş yaptırıyorlar sinirleniyorum böyle insanlara,adam kasacak ondan sonrada oyunu sevecek sonra bırakamayacak knight-online en başta biz biliyormuyduk paralı olacağını,kim bilir kaç kişi azalırdı bilselerdi..

Bu sanki artık kanun qıbı bı$y oldu :([signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__
|||||Yapim aşamasında|||||

• 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Selamlar...
Caitiff kardeşim...
Eğer oyun içinde (/pm Turkiii ) yazarsan bana pm atabilirsin. hemen hemen 24 saat onlinız. her türlü yarımı yaparız sana.
Knight Online lı günler sizin olsun...[signature][hline]THE KARGİİİ
OTTOMAN RAİDERS
  • Yeni Oluştur...