demode Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Merhaba Herkese, Kardeşimle bisiklet almaya karar verdik 1000 lira ile 1300 lira arası bir bütçemiz var. Başlıktaki gibi bu 3 bisiklet arasında kaldık. Dağ bisikleti mi yoksa şehir içi bisiklet mi tam karar veremedik. SPECIALIZED Hardrock Disk Int [9111-85] MERIDA MATTS TFS 100 V TREK 3900 Düşüncelerinizi bekliyorum. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 istanbulda kesinlikle semi-slick lastikli bir dağ bisikleti gerekir. yollar şahane çünkü. lastiği değiştirmeseniz de olur. yol bisikleti al diyecekler ama fazla nazik kalıyor bence bizim şehirlere. ha bir de yokuş için daha iyi dağ bisikletiyle default gelen vites oranları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 specialized hardrock kullanıyodum istanbulda, gayet güzel bisiklettir rahattır. yalnız disk frene gerek yok bence şehirde, v frenli modelini de düşünün derim. ve üstteki tavsiyelere de katılıyorum aynen. diğerlerini kullanmadığımdan bir bilgim yok ama specialized hardrock'ı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 merida tfs 200 önerebilirim şuan 1300 lira civarında olması lazım fiyatı hem sram x5 ile ortalama bir vites sistemine sahip specialized ve trek biraz çok çekiyorlar fiyat olarak yani 1000 1500 lira arası bisikletlerinin merida kadroları ile aşırı büyük farklar yoktur arasında fakat vites olarak merida daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 trek 3700 aldım yeni disk frenli falan gayet başarılı 1000 tl ye falan geldi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar