snowwhite Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 ilgilenen olursa aral kampanyası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Ellerinde kaldı galiba asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Trendyol da bulamadım ama Mavishop tada 40 lira. Dijital dnownload bile 37 euro iken bayağı iyi fiyat.. mavishop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 markafoni de aral kampanyasında var 31 inde gönderilmeye başlanacakmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 3 taksitle aldım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 media markette 70 tl ama 1 alana bir bedava (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 hazır baslıgı varken sorayım. cata yuklemek icin diger iki oyunun da yuklu olması gerekiyor mu bilgisayarda? yoksa tek basına cata'yı yuklesem uzerine de cata patchlerini yapsam olur mu? bosuna dl etmeyeyim en bastan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 poopla said: media markette 70 tl ama 1 alana bir bedava (: cataclysm de kampanya var ama lich king de yok veya ilk paket için yoktu gördüğüm kadarıyla. yani aral kendine göre cinlik düşünmüş. markafoni vs. de indirim yaparken ne alakadır anlamadım bende. mavishop da cataclysm ve lich king indirimde ikiside 40tl.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Ya Orgrimmar'in degistigini gorunce aglamakli oldum resmen. Oyunda en sevdigim mekandi yaaa :'( Yeni haline hic alisamadim. Bi de bu degisim questle falan gelirdi, oyuna girdigim gibi her yer degismis olarak buldum. Yoksa event ile mi oluyordu o? Cata'da baya tembellik yapmis sanirim blizz, ilk izlenimim boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 valla dostum bende d3 ü beklerken oyalanıyim die 3-4 sene aradan sonra yeniden başladım oyuna.. hemen hemen herşey değişmiş :) yeni bi oyuna başlamış gibi oldum.. dungeon, pvp olayları, epic item lara kavuşmak vs herşey kolaylaşmış 1 haftada (günde max 1-2 saat) lvl 53 oldum.. tam kıvama gelmiş diyebilirim.. bırakmamım sebebi doğru dürüst item alabilmek için sabahlara kadar süren gereksiz raidlerdi şimdi bunu sadece istiyenlerin yapması güzel olmuş diyebilirim.. bu arada migros larda kampnaya varmış sanırım 2.expansion burning crusade 1 TL idi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar