GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Kaç tane kitabı var bilmiyorum ama en iyi biyografisini arıyorum şu kitabın Barbaros'u anlattığı gibi içerikli kaynaklı: http://images.gittigidiyor.com/3026/Padisahin-Amirali-Barbaros-Hayrettin__30261296_0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 barbaros hayrettin paşa'nın anıları diye bir kitap vardı, orada bolca bahsediyor olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anaconda Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 ccc turgut reyiz ccc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Senin alacağın kitap budur... O kadarda güzel anlatmış ki gaza geliyorsun okurken ama şu var ki Barbaros hayrettin paşa bu adamın yanında yalan kalıyor. Doğumundan ölümüne kadar hayatını anlatıyor zaten halikarnas balıkçısının olduğu için düşünmeden alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 okumak değil, anlamak adeta yaşamak lazım. tecrübelerini özümsemek, feyz almak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 kaynaklı demişsin görmedim orayı... kaynak göstererek anlatmıyor ama halikarnas yani onun yazdıklarıda sorgulanmazki be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 çok sağol alayım bunu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar