Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul'da deprem

MartinLGore

Öne çıkan mesajlar

said:
Natural_Jedi, 29 Eylül 2004 19:18 tarihinde demiş ki:
said:
MeSh, 29 Eylül 2004 19:16 tarihinde demiş ki:
okul tatil olur mu acaba yaa.. dusunmesi bile cok guzel

ahhh ahh şöyle 2-3 ay falan:-P

olsa zaten, olması lazım yaa!... söle keyif yaparız... gerçi yarın bissürü kişi gelmez okula...[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts
Yeniden Baslasak , Patates mi yesek?
Delirtmeyin Beni
Sosyal ağlarda paylaş

dışarı çıkanları da anlamak gerek 99 depreminden birkaç ay sonra arabali vapura binmişdim ve onun sarsıntısında bile zangır zangır titreyenlere , o günü hatırlayıp ağlamaya başlayanlara falan rastlamışdım . Küçük bir deprem olsada işin psikolojik yönü var .[signature][hline]You hate me to say that i did not obey!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Batilc, 29 Eylül 2004 19:18 tarihinde demiş ki:
naapmalıyız peki depremi?

-aman allahım deprem depreeem, akan sular duruyo adını duyunca... söz etme bile!!!!

gibi bi tepki bekleme, deprem guzeldir:) (yok canım!)

ama sunu da unutmamak lazım deprem degil, bina öldürüyo...

peki binanın öldürmesini sağlayan nedir?[signature][hline][ zimg ] tAKA da mada fAKA [ /zimg ]
G-Mail - H-Mail |:yapma:| fink - link

ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ya bi de su ses olayı nedir ya? ben hic bisey duymadım? ne gibi bi ses gelmiş olabilir ki...

ben duydum yazmaya çalışayım:ehems:
''dumdum dranct ,tak tuuk....OĞLUUUUMMM''
-ya tamam geldim pfff[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki:
Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ya bi de su ses olayı nedir ya? ben hic bisey duymadım? ne gibi bi ses gelmiş olabilir ki...

ya herşey kırılcak gibi oluo bazı binadan da ses geliyo onun haricinde yukarı komşun eşyalarını dengesiz koymuş olabiliyo onlar dökülo galiba[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit

Nascantes morimur,finisque ab orgine
Sosyal ağlarda paylaş

orası ayrı, tabiki büyük depremden korkulur, ama demek istedigim depremden boyle tırsmamızın nedeni binalar degil mi? japonyada gunde 4 ogun deprem oluyosa adamlar hiç tırsıyo mu?[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts
Yeniden Baslasak , Patates mi yesek?
Delirtmeyin Beni
Sosyal ağlarda paylaş

Dün bomba atladı dibimizde, bugün deprem, yarın sürpriz sınav falan olacağız herhalde. :)[signature][hline]-Alper viens au tableau.
-HASSKTRR YEAAA!!!
Coğrafya dersinde Alper saçmalamaya devam eder:
-Alper, kutuplara doğru yerleşim nasıldır yavrum?
-Soğuğa dayanıklı betonarme evler vardır hocam.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Wendigo, 29 Eylül 2004 19:44 tarihinde demiş ki:
said:
lord_elvyn, 29 Eylül 2004 19:28 tarihinde demiş ki:
deprem su yakın gelcekte (bi kac gun icerisinde) olabilir, aman anacım dikkatli olun.

ağzını hayra.....

napayım wencim yani oncu olabilir. 2. yi de hissetmedim bu arada:) bizim bura salam ya.[signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki:

bende var zaten hepsi boşver :p

* manyaktır ve kaçar *
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...