Prawler Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 doksan daire abi tahminen biz burda 300 le 400 kişi arasıyız bizim apartman tayfası atmıştır kendini dışarı da. Kendini dıaşrı atacak birşey yok. Hafif sallantı var işte. Sakin olmak lazım. Apartmanın yıkılma tehlikesi yok hatta hiçbriyer çatlamadı bile.ç[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 said: tAKA, 29 Eylül 2004 19:02 tarihinde demiş ki: said: YSidiousY, 29 Eylül 2004 19:00 tarihinde demiş ki: 1 dk da kaç msj uff be ayrıca hafif seste geldi 4.5 miş öncü möncü deilmiş hayrola, mesajların faturası senden mi kesiliyor? ne bu tersleme ben sadece bayağı msj geldiğini gördüm bebim ilginç gelince yani kızıcak bişi yokki[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavun Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 büyük depremle alakası yokmuş bir tane depremci söyledi kanald'de.[signature][hline]sorma nerdesin diye döndüm geldiğim yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 hicbi kuvvet beni bugun evden cikaramaz :hrr:[signature][hline][ zimg ] tAKA da mada fAKA [ /zimg ] G-Mail - H-Mail |:yapma:| fink - link ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum... [Bu mesaj tAKA tarafından 29 Eylül 2004 19:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 allaahhhh insallah buyuk olmaz :( insallah 2. derpm buytuk olmas[signature][hline]Erutan, 28 Eylül 2004 17:31 tarihinde demiş ki: ohooo ozaman reha muhtarı türkiyeden sürmek lazım herif gines rekorlarına girdi katletmede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 said: YSidiousY, 29 Eylül 2004 19:07 tarihinde demiş ki: said: tAKA, 29 Eylül 2004 19:02 tarihinde demiş ki: said: YSidiousY, 29 Eylül 2004 19:00 tarihinde demiş ki: 1 dk da kaç msj uff be ayrıca hafif seste geldi 4.5 miş öncü möncü deilmiş hayrola, mesajların faturası senden mi kesiliyor? ne bu tersleme ben sadece bayağı msj geldiğini gördüm bebim ilginç gelince yani kızıcak bişi yokki mesajin oyle geldi neyse o zaman kusura bakma[signature][hline][ zimg ] tAKA da mada fAKA [ /zimg ] G-Mail - H-Mail |:yapma:| fink - link ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 öhh direk dışarı fırladık öh ya. acayip geyik ahaha millet panik falan çok eğlendim bütü n apartman panik falan[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 soil- Unreal bu parçayı Deprem'e gönderiyorum[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 said: tAKA, 29 Eylül 2004 19:09 tarihinde demiş ki: said: YSidiousY, 29 Eylül 2004 19:07 tarihinde demiş ki: said: tAKA, 29 Eylül 2004 19:02 tarihinde demiş ki: said: YSidiousY, 29 Eylül 2004 19:00 tarihinde demiş ki: 1 dk da kaç msj uff be ayrıca hafif seste geldi 4.5 miş öncü möncü deilmiş hayrola, mesajların faturası senden mi kesiliyor? ne bu tersleme ben sadece bayağı msj geldiğini gördüm bebim ilginç gelince yani kızıcak bişi yokki mesajin oyle geldi neyse o zaman kusura bakma :)[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 said: Prawler, 29 Eylül 2004 18:58 tarihinde demiş ki: ben uyuyodum ayaktaydım ya da su içiyordum buzdolabından.... lol yani o kadar kısa sürede mı yaptın bunları :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 a.k. ne guzel uyuyodum ya![signature][hline]Gladric Highlander Dragon Knight ML7 BaneLord - Kay Movie1 Movie2 Movie3 Movie4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AntiPati Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 said: Prawler, 29 Eylül 2004 19:11 tarihinde demiş ki: soil- Unreal bu parçayı Deprem'e gönderiyorum bu kadar dalga konusu yapabiliosunuz ya depremi ne diyim daha size[signature][hline]AntiPati X=o=X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 umarım okullar tatil olur:lol:[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 ben türküm, bana bişi olmaz :lol: edir: smiley ekleyelimde millet harbici sanmasın[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni [Bu mesaj Batilc tarafından 29 Eylül 2004 19:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 blackçiğim tam hatırlamıyorum ki yani bu üçünden birini yapıyordum ki kalktım, su içmeye gittim, e haliyle su içmeye giderken ve su içerken ayakta oluyor insan, sonra annanem geldi, deprem oldu dedi de ne zaman algıladı kendisi kimbilir ben de zamanını kestiremediğimden bu üçündne birini yapıyordum[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 bakın tam depremden bir dakika önce ne yazmışım said: nameless13, 29 Eylül 2004 18:39 tarihinde demiş ki: hepimiz ölücezzzzzzzzzz!! [signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Son eğlencen bunlar.Az kaldı...[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 yanında oturduğum masa sallandı biraz[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 okul tatil olur mu acaba yaa.. dusunmesi bile cok guzel[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 said: AntiPati, 29 Eylül 2004 19:13 tarihinde demiş ki: said: Prawler, 29 Eylül 2004 19:11 tarihinde demiş ki: soil- Unreal bu parçayı Deprem'e gönderiyorum bu kadar dalga konusu yapabiliosunuz ya depremi ne diyim daha size Sorma ya keretayla dalga geçmeyi çok seviyorum. Yavrum benim seni ciddiye almayacağım.[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 bide bu, bu gece deprem olucak fln ne TV tam tersini dio :?[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Çok fena ses geldi. Tam yukardakilere küfür edicektim sallanmaya başladı[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 naapmalıyız peki depremi? -aman allahım deprem depreeem, akan sular duruyo adını duyunca... söz etme bile!!!! gibi bi tepki bekleme, deprem guzeldir:) (yok canım!) ama sunu da unutmamak lazım deprem degil, bina öldürüyo...[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 said: MeSh, 29 Eylül 2004 19:16 tarihinde demiş ki: okul tatil olur mu acaba yaa.. dusunmesi bile cok guzel ahhh ahh şöyle 2-3 ay falan:-P[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 ya bi de su ses olayı nedir ya? ben hic bisey duymadım? ne gibi bi ses gelmiş olabilir ki...[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar