Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul'da deprem

MartinLGore

Öne çıkan mesajlar

mesajlar azaldı topiğe:) ya harbi acaip tırstım da sindi gecti... asıl kötü durum benim bi daha o rahat pozisyonda duramicak olmam; ne zaman oyle dursam deprem olcakmış gibi gelio (Demin acaip rahatsız oldum)[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts
Yeniden Baslasak , Patates mi yesek?
Delirtmeyin Beni
Sosyal ağlarda paylaş

ananem sööledi karyola sallandı diye, ben uyuyodum ayaktaydım ya da su içiyordum buzdolabından. Hatırlamıyorum ama hissetmedim sonra geldim buraya lambaya baktım lamba sallanıyordu. Ya bu Dogmit diyo çok sallandık bilmemne tamam kardeşim olabilir zaten uyuyodum ben yeni kalktım ya. Olabilir yani deprem bu sonuçta telaşa paniğe gerek yok olmuşsa olmuş napalım.[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım
Sosyal ağlarda paylaş

said:
AntiPati, 29 Eylül 2004 18:57 tarihinde demiş ki:
havalarda anormallik vardı zaten al işte.... yalnız bir şey dikkatimi çekti deprem tahmini tutmuş... http://www.siriusufo.org/tepeskop/depremler.htm

benim tahminde tuttu :-P[signature][hline][ zimg ] tAKA da mada fAKA [ /zimg ]
G-Mail - H-Mail |:yapma:| fink - link

ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum...

[Bu mesaj tAKA tarafından 29 Eylül 2004 19:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

nameless ın msne girmemle beraber attığı msj;

ist.de deprem oldu
sana $uan enkaz altından msj atıyorum.

:)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Sosyal ağlarda paylaş

haberturk'u acin yaa.. gulmekten oldum ben, adama soylemisler herhalde "bilgi gelene kadar kivir.." adam 20 dakikadir ayni seyleri soyluyor.. tikaniyor, net sitesinden haber almaya calisiyor.. deminde telefon geldi adama depremle ilgili adam cep telefonunu cikarip mikrofona yaklastirdi.. dogal olarak hayvani bi ses cikti (insan sesi degil, yani karincali ses nasi diyim.. oyle.. ) komedi ya :D[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Sosyal ağlarda paylaş

said:
AntiPati, 29 Eylül 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
said:
Pyr0, 29 Eylül 2004 19:01 tarihinde demiş ki:
ist.de deprem oldu
sana $uan enkaz altından msj atıyorum.

iyi de bu dalga geçilecek bi konu değil, bir gün başına gelirse o zaman görürüm ben seni

dalga geçen o değilki benim zaten bende az önce o depremi yaşadım[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem
Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki:
ulan kelle
Sosyal ağlarda paylaş

said:
AntiPati, 29 Eylül 2004 18:57 tarihinde demiş ki:
havalarda anormallik vardı zaten al işte.... yalnız bir şey dikkatimi çekti deprem tahmini tutmuş... http://www.siriusufo.org/tepeskop/depremler.htm

29.09.2004 le ilgili bi tah min yokki ????[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit

Nascantes morimur,finisque ab orgine
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Prawler, 29 Eylül 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
insanlar dışarda bakıyorum da dışarıya 10 kişi falan var 90 dairenin olduğu karşı apartmanda. 14 katlı bir apartmanda oturuyorum ben. Ama birşey olmaz. 4.5 luk depremde kimse beni sokağa atamaz

d-doo-doksan daire?[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MeSh, 29 Eylül 2004 19:04 tarihinde demiş ki:
haberturk'u acin yaa.. gulmekten oldum ben, adama soylemisler herhalde "bilgi gelene kadar kivir.." adam 20 dakikadir ayni seyleri soyluyor.. tikaniyor, net sitesinden haber almaya calisiyor.. deminde telefon geldi adama depremle ilgili adam cep telefonunu cikarip mikrofona yaklastirdi.. dogal olarak hayvani bi ses cikti (insan sesi degil, yani karincali ses nasi diyim.. oyle.. ) komedi ya :D

ahah evet bide siteye ula_amay1nca elefon hatt1m1zdan diyo. Koca haber kanali dial up ile mi baglanacak. :) uydu falan olsa gerek[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...