nameless Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 bende bu saatlerde sahilde dolaşmaya gitcektim bi orda görürdüm olayları ama gidemedim[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Bence yine gölcük tarafında amerikalıla araştırma yapıyo :P Hadi komplo teorileri uretelim. Tayyip attan düştü, sarsıldık. Bush bisikletten düştü, sinir oldu, gölcükte araştırma yapıcam lan dedi. :P[signature][hline]Turkce Rock Portalı ||| Banner Değişim Sistemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 valla ben ses fln duymadım da sallandı bariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AntiPati Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 havalarda anormallik vardı zaten al işte.... yalnız bir şey dikkatimi çekti deprem tahmini tutmuş... http://www.siriusufo.org/tepeskop/depremler.htm[signature][hline]AntiPati X=o=X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 mesajlar azaldı topiğe:) ya harbi acaip tırstım da sindi gecti... asıl kötü durum benim bi daha o rahat pozisyonda duramicak olmam; ne zaman oyle dursam deprem olcakmış gibi gelio (Demin acaip rahatsız oldum)[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 ananem sööledi karyola sallandı diye, ben uyuyodum ayaktaydım ya da su içiyordum buzdolabından. Hatırlamıyorum ama hissetmedim sonra geldim buraya lambaya baktım lamba sallanıyordu. Ya bu Dogmit diyo çok sallandık bilmemne tamam kardeşim olabilir zaten uyuyodum ben yeni kalktım ya. Olabilir yani deprem bu sonuçta telaşa paniğe gerek yok olmuşsa olmuş napalım.[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiGhTfOrCE Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 tv8 de bir deprem araştırmacısı konuşuyordu o arada oldu . 4.5 Marmara Denizi Adam deprem heran olabilir şuan da bile deprem olabilir derken deprem oldu[signature][hline]You hate me to say that i did not obey!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 neden kitliyorlar telefonları bu insanlar 4.5 luk bir depremde?? hala boşuz hiç bişey öğrenememişiz[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 said: AntiPati, 29 Eylül 2004 18:57 tarihinde demiş ki: havalarda anormallik vardı zaten al işte.... yalnız bir şey dikkatimi çekti deprem tahmini tutmuş... http://www.siriusufo.org/tepeskop/depremler.htm benim tahminde tuttu :-P[signature][hline][ zimg ] tAKA da mada fAKA [ /zimg ] G-Mail - H-Mail |:yapma:| fink - link ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum... [Bu mesaj tAKA tarafından 29 Eylül 2004 19:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 1 dk da kaç msj uff be ayrıca hafif seste geldi 4.5 miş öncü möncü deilmiş[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 adalar acıklarıymıs merkez bide 4.2 mi neymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 nameless ın msne girmemle beraber attığı msj; ist.de deprem oldu sana $uan enkaz altından msj atıyorum. :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Oy oy pis sallandık.Sonumuz hayır ola daha büyüğü gelecek gece bu geceyi bir çok insan çıkartamayabilir.Allah yardımcımız olsun.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 said: Jhengie, 29 Eylül 2004 19:00 tarihinde demiş ki: neden kitliyorlar telefonları bu insanlar 4.5 luk bir depremde?? hala boşuz hiç bişey öğrenememişiz Türkiye[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 said: YSidiousY, 29 Eylül 2004 19:00 tarihinde demiş ki: 1 dk da kaç msj uff be ayrıca hafif seste geldi 4.5 miş öncü möncü deilmiş hayrola, mesajların faturası senden mi kesiliyor?[signature][hline][ zimg ] tAKA da mada fAKA [ /zimg ] G-Mail - H-Mail |:yapma:| fink - link ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AntiPati Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 said: Pyr0, 29 Eylül 2004 19:01 tarihinde demiş ki: ist.de deprem oldu sana $uan enkaz altından msj atıyorum. iyi de bu dalga geçilecek bi konu değil, bir gün başına gelirse o zaman görürüm ben seni[signature][hline]AntiPati X=o=X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 insanlar dışarda bakıyorum da dışarıya 10 kişi falan var 90 dairenin olduğu karşı apartmanda. 14 katlı bir apartmanda oturuyorum ben. Ama birşey olmaz. 4.5 luk depremde kimse beni sokağa atamaz[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 haberturk'u acin yaa.. gulmekten oldum ben, adama soylemisler herhalde "bilgi gelene kadar kivir.." adam 20 dakikadir ayni seyleri soyluyor.. tikaniyor, net sitesinden haber almaya calisiyor.. deminde telefon geldi adama depremle ilgili adam cep telefonunu cikarip mikrofona yaklastirdi.. dogal olarak hayvani bi ses cikti (insan sesi degil, yani karincali ses nasi diyim.. oyle.. ) komedi ya :D[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 oo gençler Datça'dan paket gönderdim almışsınız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 said: AntiPati, 29 Eylül 2004 19:03 tarihinde demiş ki: said: Pyr0, 29 Eylül 2004 19:01 tarihinde demiş ki: ist.de deprem oldu sana $uan enkaz altından msj atıyorum. iyi de bu dalga geçilecek bi konu değil, bir gün başına gelirse o zaman görürüm ben seni dalga geçen o değilki benim zaten bende az önce o depremi yaşadım[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 said: AntiPati, 29 Eylül 2004 18:57 tarihinde demiş ki: havalarda anormallik vardı zaten al işte.... yalnız bir şey dikkatimi çekti deprem tahmini tutmuş... http://www.siriusufo.org/tepeskop/depremler.htm 29.09.2004 le ilgili bi tah min yokki ????[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 said: Prawler, 29 Eylül 2004 19:03 tarihinde demiş ki: insanlar dışarda bakıyorum da dışarıya 10 kişi falan var 90 dairenin olduğu karşı apartmanda. 14 katlı bir apartmanda oturuyorum ben. Ama birşey olmaz. 4.5 luk depremde kimse beni sokağa atamaz d-doo-doksan daire?[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 said: lancelotdulac, 29 Eylül 2004 19:02 tarihinde demiş ki: Oy oy pis sallandık.Sonumuz hayır ola daha büyüğü gelecek gece bu geceyi bir çok insan çıkartamayabilir.Allah yardımcımız olsun. bu ne gazdır ya?[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 said: MeSh, 29 Eylül 2004 19:04 tarihinde demiş ki: haberturk'u acin yaa.. gulmekten oldum ben, adama soylemisler herhalde "bilgi gelene kadar kivir.." adam 20 dakikadir ayni seyleri soyluyor.. tikaniyor, net sitesinden haber almaya calisiyor.. deminde telefon geldi adama depremle ilgili adam cep telefonunu cikarip mikrofona yaklastirdi.. dogal olarak hayvani bi ses cikti (insan sesi degil, yani karincali ses nasi diyim.. oyle.. ) komedi ya :D ahah evet bide siteye ula_amay1nca elefon hatt1m1zdan diyo. Koca haber kanali dial up ile mi baglanacak. :) uydu falan olsa gerek[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 evi boşaltın dıyorlar lem haberlerde[signature][hline]Ne sen Leylasın Ne de Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar