Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul'da deprem

MartinLGore

Öne çıkan mesajlar

abi cok siddetli vurdu ya, olm dusun benim bigsiayar koltugu uzerinde otururken sallandı ve ben duscek gbi oldum , noluyoruz dengemi mi kaybediom falan diye dusunurken hsktr depreeem dedim:) :([signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts
Yeniden Baslasak , Patates mi yesek?
Delirtmeyin Beni
Sosyal ağlarda paylaş

ya abi bu deprem de kanıtladı ki, deprem esnasında apışım kalıom ben allah korusun büyük bi deprem olursa enkaz altında ilk beni arayın kaçmaya teşebbüs edemeyen bi ben varım çünkü eheh[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Sosyal ağlarda paylaş

Haha zamanında turk.net'te yken deprem olmuştu ya 17 ağustos. Irc loglarına bakmıştık. 3:02 de mesajlara baktık. Millet deprem oluyo, deprem deprem oluyo diye yazıyo. Ahah ne gülmüştük.
Gerçi o ölmeden önce yazılan son sozlerde olabilir :)[signature][hline]Turkce Rock Portalı ||| Banner Değişim Sistemi
Sosyal ağlarda paylaş

ya abi o anki şokta böyle bakıosun ve dusunuosun "ulan şimdi yıkılsa nolur" diye... ya benim odamın yan duvarının ustundeki catlaklar eskiden var mıydı???[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts
Delirtmeyin Beni
Sosyal ağlarda paylaş

Yuh 7,2 diolar allah korumuş..
edit: 5,5 dediler şimdide :)[signature][hline]XaeroFarb, 25 Ocak 2003 18:51 tarihinde demiş ki:
Benim hatunun simsteki erkek arkadaşını katletmiştim havuza soktum sonra havuzun merdivenini sattım eleman boğuldu öldü Sonrada bide saveledim manyak oldu...

[Bu mesaj Ferrero tarafından 29 Eylül 2004 18:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

herhalde paticik tarihinde en hızlı post alan topic bu, yorum yapayım dedim bednen once hemen 4 post atılmıs ardından bi 10 sn sonra 4 sayfaya ulasmis[signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki:

bende var zaten hepsi boşver :p

* manyaktır ve kaçar *

[Bu mesaj lord_elvyn tarafından 29 Eylül 2004 18:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
lord_elvyn, 29 Eylül 2004 18:52 tarihinde demiş ki:
herhalde paticik tarihinde en hızlı post alan topic bu, yorum yapayım dedim bednen once hemen 4 post atılmıs ardından bi 10 sn sonra 4 sayfaya ulasmis

eheh 11 dakkada 4 sayfa[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
Delirtmeyin Beni
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...