Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul'da deprem

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya abi bu deprem de kanıtladı ki, deprem esnasında apışım kalıom ben allah korusun büyük bi deprem olursa enkaz altında ilk beni arayın kaçmaya teşebbüs edemeyen bi ben varım çünkü eheh[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Mesaj tarihi:
Yuh 7,2 diolar allah korumuş..
edit: 5,5 dediler şimdide :)[signature][hline]XaeroFarb, 25 Ocak 2003 18:51 tarihinde demiş ki:
Benim hatunun simsteki erkek arkadaşını katletmiştim havuza soktum sonra havuzun merdivenini sattım eleman boğuldu öldü Sonrada bide saveledim manyak oldu...

[Bu mesaj Ferrero tarafından 29 Eylül 2004 18:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
herhalde paticik tarihinde en hızlı post alan topic bu, yorum yapayım dedim bednen once hemen 4 post atılmıs ardından bi 10 sn sonra 4 sayfaya ulasmis[signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki:

bende var zaten hepsi boşver :p

* manyaktır ve kaçar *

[Bu mesaj lord_elvyn tarafından 29 Eylül 2004 18:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
lord_elvyn, 29 Eylül 2004 18:52 tarihinde demiş ki:
herhalde paticik tarihinde en hızlı post alan topic bu, yorum yapayım dedim bednen once hemen 4 post atılmıs ardından bi 10 sn sonra 4 sayfaya ulasmis

eheh 11 dakkada 4 sayfa[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts
Yeniden Baslasak , Patates mi yesek?
Delirtmeyin Beni
Mesaj tarihi:
şöle bi silkti resmen..bende masaya kolumu vurdum baktım masa acaip sallanıo lan ne oluo diorum[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray
And other times its hope that saves the day!!!

- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart:
(Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare)
  • Yeni Oluştur...