Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sağlık Sigortası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yeni mezunum dolayısıyla işim yok, dolayısıyla ssk yok. Ben nerelerde ücretsiz ayakta veya yataklı tedavi görebilirim ya da ne yapmalıyım yani tutun ki 1 sene iş bulamadım dua mı edicem birşey olmasın sağlığımla ilgili diye.
Mesaj tarihi:
üniversite mezunu demek istemiştim :) 100 lira iyiymiş de tut ki mesela kalp krizi geçirdim gerçi yaşıma uygun değil ama olsun ya da trafik kazası geçirdim, anlık müdahele gerekiyor. Bilmiyorum tabi böyle durumlarda ücret bekleniyodur hrealde sigorta olmadığından.
Mesaj tarihi:
babanın durumu iyiyse maddi olarak
çalıştığı bi yer varsa
orda çalışıyo gösterip sigortanı yatırsın kendi cebinden falan
illa baban olmasıda şart değil tanıdık vs yani
sigortalı olursun bi şekilde böyle yapan çok yani
Mesaj tarihi:
Acil durumlarda özel/devlet tüm sağlık kuruluşlarında ücretsiz hizmet veriliyor.hatta acil olup gittiğinizde tedavi etmezse direk basın şikayet butonuna sağlam geçiriyor il sağlık.

haa birde aylık 35 tl verip şahıs olarak sağlık sigortası yapabiliyorsun devletten.sadece ücretsiz tedavi veriyor yanılmıyorsam.bi yerde çalışmana gerek yok,gidip sgk ya başvurup aylık 35 tl ye sağlık hizmeti alıyorsun
Mesaj tarihi:
adı üstünde acil ama. kaza yaralanma vs. ya da ani müdahale gerektiren şeylerde ücretsiz. ya da kendilerine göre "acil vaka" olarak tanımladıkları şeylerde.

2 gündür öksürüyorum doktora görüneyim deyip acile gidemiyorsun yani.
  • Yeni Oluştur...