Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Yeni mezunum dolayısıyla işim yok, dolayısıyla ssk yok. Ben nerelerde ücretsiz ayakta veya yataklı tedavi görebilirim ya da ne yapmalıyım yani tutun ki 1 sene iş bulamadım dua mı edicem birşey olmasın sağlığımla ilgili diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 mezun derken lise mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L'amante Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 yeşil kart... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 100 liraya 1 yıllık seyahat sağlık sigortası yaptır iş bankasından hasta olursan yurt dışına çıkarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 üniversite mezunu demek istemiştim :) 100 lira iyiymiş de tut ki mesela kalp krizi geçirdim gerçi yaşıma uygun değil ama olsun ya da trafik kazası geçirdim, anlık müdahele gerekiyor. Bilmiyorum tabi böyle durumlarda ücret bekleniyodur hrealde sigorta olmadığından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 babanın durumu iyiyse maddi olarak çalıştığı bi yer varsa orda çalışıyo gösterip sigortanı yatırsın kendi cebinden falan illa baban olmasıda şart değil tanıdık vs yani sigortalı olursun bi şekilde böyle yapan çok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 bak bu dediğin çok güzel oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 çok bi parada değil aslında hani asgari ücret üzerinden yatırsalar 200 lirafalan galiba aylık yatan sanıyosam. tam bilmiyom net rakamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 ya da hasta olduğun zaman bir tanıdığının adına tedavi olacaksın tabi o da hastane görevlilerinin insafına kalmış. böyle yapan çok var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 acil durumlar için sigorta gerekmiyor galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Acil durumlarda özel/devlet tüm sağlık kuruluşlarında ücretsiz hizmet veriliyor.hatta acil olup gittiğinizde tedavi etmezse direk basın şikayet butonuna sağlam geçiriyor il sağlık. haa birde aylık 35 tl verip şahıs olarak sağlık sigortası yapabiliyorsun devletten.sadece ücretsiz tedavi veriyor yanılmıyorsam.bi yerde çalışmana gerek yok,gidip sgk ya başvurup aylık 35 tl ye sağlık hizmeti alıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 adı üstünde acil ama. kaza yaralanma vs. ya da ani müdahale gerektiren şeylerde ücretsiz. ya da kendilerine göre "acil vaka" olarak tanımladıkları şeylerde. 2 gündür öksürüyorum doktora görüneyim deyip acile gidemiyorsun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar