Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 sevgili paticiklerim, bu ara dikkatimi çok sık çekiyo, konu dışına başlık açarken iki şeyi hep unutuyorsunuz, onları bi hatırlatiim dedim :) 1) konu dışına sadece forumumuzda ayrı bölümü olmayan konularla ilgili thread açın. son zamanlarda özellikle "müzik", "vizyon" ve "bilgisayar" sorularınızı burada soruyorsunuz, olmuyo... forumun derliliği topluluğu kaçıyo... halbuki ne demiş bir atapatisözü? "konu içi konuları konu dışı bölümüne açmayınız!" bu sözü bilelim, öğretelim... 2) açacağınız konulara başlık yazarken, konunun içeriğini özetleyen bir şey koyun. "lütfen dikkat", "oha abi!!!", "buna inanamıyorum", "acil yardım", "ana!", lütfen bakın" gibi başlıklar bu anlamda yanlıştır, ayıptır, çirkindir, bunların burunları sivilceli, gözleri şaşıdır. uzun cümle yazamıyorsanız da, ne bileyim, parantez içinde anahtar kelimeler filan yazın. öbür türlü: a) bir yere yazdığınız mesajdaki bi bilgiyi aradığınızda bulamayacaksınız arama'dan. mesajları konu adı bilmeden bulmak zor olabiliyo. özellikle uzun zaman, çok mesaj olunca ;) b) forumun deri-topu bozuluyo. topunuza iyi eğlenceler ulan! :P Ema"hayt-huyt"leth [ver. 1.0] p.s. ara ara hatırlatmadan olmuyo sanırım, hatırlayalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 katılıyorum,düzenli bir konu dışı için :)[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 pekii...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 bende katılıyorum[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref| Msn | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AntiPati Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 bırak ya[signature][hline]AntiPati X=o=X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 konu dısındaki konular acıkcası dunkulerden daha cok ilgimi cekti.[signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki: bende var zaten hepsi boşver :p * manyaktır ve kaçar * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Ben kendimden eminim walla.[signature][hline]Free your mind Kazaa Lite Resurrection Offical Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Ema ablamız buyurmuş. Boynumuz kıldan ince :)[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 köpeğinim aplam...[signature][hline]Nukem_Verite, 31 Temmuz 2004 16:38 tarihinde demiş ki: ben paticik falan değilim abi insanım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 heh heh o da guzel.[signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki: bende var zaten hepsi boşver :p * manyaktır ve kaçar * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 said: Estel_Anorien, 28 Eylül 2004 20:58 tarihinde demiş ki: Ema ablamız buyurmuş. Boynumuz kıldan ince :) kesinlikle, yoksa terlik falan gelir..[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 13) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Kuşu öldüğü için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 yani konunun özeti yazmış için yazmamak lazım konu içini dışına taşırmamak lazım mış peki bis neden bu topice yorum yapıorus?[signature][hline]Absolut, 10 Eylül 2004 23:56 tarihinde o kadar güzel demiş ki: Keşke sigarayı her yaşa yasaklasalarda zoraki bıraksak. Çünkü gerçekten başa bela birşey sigara. İçen herkesin bırakmak istediği birşey. Burda çıkar birileri ben seviyorum vs vs vs der birazdan ama emin olunki o da hiç başlamamış olmayı ister. Bilerek hergün biraz zehir almaktan hiçbir farkı yok ve bu yasal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 said: Quivalen-soth, 28 Eylül 2004 21:42 tarihinde demiş ki: yani konunun özeti yazmış için yazmamak lazım konu içini dışına taşırmamak lazım mış peki bis neden bu topice yorum yapıorus? Ehehe bu topic hakkında bi alttaki topice yorum yapsak garip olur da ondan :P[signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Umut, uyanık adamın düşüdür - Aristothales Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Lutfen Ustteki mesajı quotelamayınız ulan![signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 topice mesajlar hızlı yağdığı zaman insan o ara başkasınında mesaj yazdığını düşünüp üstteki mesajı araya mesaj girer diye quote yapabiliyo NuKe yani bilinçli olmuyo bu olay genelde...[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 said: Penthesilea, 28 Eylül 2004 21:43 tarihinde demiş ki: said: Quivalen-soth, 28 Eylül 2004 21:42 tarihinde demiş ki: yani konunun özeti yazmış için yazmamak lazım konu içini dışına taşırmamak lazım mış peki bis neden bu topice yorum yapıorus? Ehehe bu topic hakkında bi alttaki topice yorum yapsak garip olur da ondan :P bögh :-P[signature][hline]Absolut, 10 Eylül 2004 23:56 tarihinde o kadar güzel demiş ki: Keşke sigarayı her yaşa yasaklasalarda zoraki bıraksak. Çünkü gerçekten başa bela birşey sigara. İçen herkesin bırakmak istediği birşey. Burda çıkar birileri ben seviyorum vs vs vs der birazdan ama emin olunki o da hiç başlamamış olmayı ister. Bilerek hergün biraz zehir almaktan hiçbir farkı yok ve bu yasal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 1- Konukopmuş gidiyor birisiyapıştırsın 2- nasıl oluyor da yön gösterici bir konuda bile bu kadar saçmalanabiliniyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 En bi hünerlerimizden biri konuyu sapıttırmaktır.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 ehe unutmuşum :) ama gençler ateşle oynuyor şayet söz konusu olan konu başlığı ema"saniyede100terlik"leth tarafından açılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 terlik geliyo...[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Yeri burası değil emaleth ! :P[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 +1+1+1[signature][hline]Yalnız Kalmaktan Sıkılıyosan Aynaya Bak ! ! !.....By Insight [13]...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar