Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

konu dışı ile ilgili önemli duyuru! [ver. 1.1]

Emaleth

Öne çıkan mesajlar

sevgili paticiklerim,

bu ara dikkatimi çok sık çekiyo, konu dışına başlık açarken iki şeyi hep unutuyorsunuz, onları bi hatırlatiim dedim :)

1) konu dışına sadece forumumuzda ayrı bölümü olmayan konularla ilgili thread açın.
son zamanlarda özellikle "müzik", "vizyon" ve "bilgisayar" sorularınızı burada soruyorsunuz, olmuyo... forumun derliliği topluluğu kaçıyo... halbuki ne demiş bir atapatisözü?
"konu içi konuları konu dışı bölümüne açmayınız!"
bu sözü bilelim, öğretelim...

2) açacağınız konulara başlık yazarken, konunun içeriğini özetleyen bir şey koyun.
"lütfen dikkat", "oha abi!!!", "buna inanamıyorum", "acil yardım", "ana!", lütfen bakın" gibi başlıklar bu anlamda yanlıştır, ayıptır, çirkindir, bunların burunları sivilceli, gözleri şaşıdır.
uzun cümle yazamıyorsanız da, ne bileyim, parantez içinde anahtar kelimeler filan yazın. öbür türlü:
a) bir yere yazdığınız mesajdaki bi bilgiyi aradığınızda bulamayacaksınız arama'dan. mesajları konu adı bilmeden bulmak zor olabiliyo. özellikle uzun zaman, çok mesaj olunca ;)
b) forumun deri-topu bozuluyo.

topunuza iyi eğlenceler ulan!
:P

Ema"hayt-huyt"leth

[ver. 1.0]
p.s. ara ara hatırlatmadan olmuyo sanırım, hatırlayalım...
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
said:
Estel_Anorien, 28 Eylül 2004 20:58 tarihinde demiş ki:
Ema ablamız buyurmuş. Boynumuz kıldan ince :)

kesinlikle, yoksa terlik falan gelir..[signature][hline]===> orc_lord <===
orc_lord in melancholy (day 13)
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
Pati Pet
PLAYINGARENA
*Kuşu öldüğü için üzgündür*

Sosyal ağlarda paylaş

yani konunun özeti
yazmış için yazmamak lazım konu içini dışına taşırmamak lazım
mış

peki bis neden bu topice yorum yapıorus?[signature][hline]Absolut, 10 Eylül 2004 23:56 tarihinde o kadar güzel demiş ki:
Keşke sigarayı her yaşa yasaklasalarda zoraki bıraksak. Çünkü gerçekten başa bela birşey sigara. İçen herkesin bırakmak istediği birşey. Burda çıkar birileri ben seviyorum vs vs vs der birazdan ama emin olunki o da hiç başlamamış olmayı ister. Bilerek hergün biraz zehir almaktan hiçbir farkı yok ve bu yasal.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Quivalen-soth, 28 Eylül 2004 21:42 tarihinde demiş ki:
yani konunun özeti
mış

peki bis neden bu topice yorum yapıorus?

Ehehe bu topic hakkında bi alttaki topice yorum yapsak garip olur da ondan :P[signature][hline]MSN = [email protected]
Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.

Umut, uyanık adamın düşüdür - Aristothales
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 28 Eylül 2004 21:43 tarihinde demiş ki:
said:
Quivalen-soth, 28 Eylül 2004 21:42 tarihinde demiş ki:
yani konunun özeti
mış

peki bis neden bu topice yorum yapıorus?

Ehehe bu topic hakkında bi alttaki topice yorum yapsak garip olur da ondan :P

bögh :-P[signature][hline]Absolut, 10 Eylül 2004 23:56 tarihinde o kadar güzel demiş ki:
Keşke sigarayı her yaşa yasaklasalarda zoraki bıraksak. Çünkü gerçekten başa bela birşey sigara. İçen herkesin bırakmak istediği birşey. Burda çıkar birileri ben seviyorum vs vs vs der birazdan ama emin olunki o da hiç başlamamış olmayı ister. Bilerek hergün biraz zehir almaktan hiçbir farkı yok ve bu yasal.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...