Zegna Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 bu arada, manisanın pozisyonu OFSAYT. Fenerbahcenin pozisyonu ofsayt DEGIL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 o elemanın yanında bir tane daha erkek var 2si teknik ekipten ama tribünde ne geziyorlar o kadar hatunun arasında anlamadım doğrusu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=98720 0:55 semihin pozisyonu yavas cekimde, 1:04 yigitin pozsiyonu. neyse sadakamız olsun bazı aglaklara, baktılar bu sene transfersiz yargı geliyor, tutustu bazılarının totolar tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Maça dair Biz çok kötüydük hoca boynumuza ipi bağlamış resmen 1-0dan sonra bu kadar çok hata yapan bilicayı çıkarıp yerine bekiri çekip orhanı almalıydı bekiri çıkarması saçmalıktı, hatta bu 11 bile bu kadar yoğun maç programı için çok kötü idi. Hocamız en azından hatalarından ders alıyor, bu arada adamların attığı gol net ofsayt bizim attığımız çok temizdi hakemlere bravo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 bilica tuketti zaten direk ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Aziz olsaydi gol sayilirdi. Nihat'in parasi 1 gole yetmis demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 ikisi de ofsayt diil, ayrıca zaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 aktif, videoyu izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 ZAAAA =))) Sahadan çıkan taraftarlar maçın 2-2 bittiğini zannediyorlarmış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 stoch u şu maçta oyuna almıyorsa, antremanlara da almasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 http://a1109.hizliresim.com/11/9/20/15283.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 beyler cidden 2 gol de ofsayt demeniz icin tribundeki kadınlardan daha az futbol bilgisine sahip olmanız lazım sdfsdf. su 2 pozisyonun videosu. 0:47 semihin pozisyonu yavas cekim. 1:03 te yigitin pozisyonu, varmıdır aranızda 2 pozisyonda ofsayt diyebilecek merak ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Bu ligtv neden yamuk çizgi çekiyor bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 cizgiye takılma videoyu izle bence, zaten gozukuyor ne oldugu cizgisizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 izledim, ofsayt yok, birinin yüzü ileri diğerinin geri dönük sadece, öyle ofsayt olmaz ki, manisalı oyuncu FB kale çizgisine daha yakın değil. edik: ikisi de ofsayt değil diyorum ben. Ha Fenerin golü bariz bi şekilde onside, hakemin hatası daha büyük, dieri çok ince. Ama ikisi de nizami bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 aktiftablet said: izledim, ofsayt yok, birinin yüzü ileri diğerinin geri dönük sadece, öyle ofsayt olmaz ki, manisalı oyuncu FB kale çizgisine daha yakın değil. ahah abi ne alaka soyledigin, 2 pozisyon arasında ne kadar mesafe farkı var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 ofsayt yok gibi ama zor pozisyon hakem yanılmış.maçı satmış rereöre diye atlamamak lazım.klasik türk hakemi hatası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 http://imgim.com/3182incit2773462.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Bu arada işin şakası bi yana Fenerinki gol Manisanınki gol değil çizgilere göre. Yalnız ben bu kadar yakın pozisyonlarda hakem eleştirmek fenerasyon veya galatasarayasyon demek saçma geliyor bana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 photoshop gibi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 küheylan said: http://imgim.com/3182incit2773462.jpg şakadır bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 manisanın pozisyonunda yan hakemin pozisyonuna bakarmısınız peki? gormemesi imkan dahilindemi? resmen aynı hizzada yigit ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 abi tribundeki erkek fener antrenoru. bi sakin lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 türbanlı olan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar