Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Fenerbahçe SK - Manisaspor 20.09.2011 @ 20:00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=98720

0:55 semihin pozisyonu yavas cekimde,

1:04 yigitin pozsiyonu. neyse sadakamız olsun bazı aglaklara, baktılar bu sene transfersiz yargı geliyor, tutustu bazılarının totolar tabii.
Mesaj tarihi:
Maça dair

Biz çok kötüydük hoca boynumuza ipi bağlamış resmen 1-0dan sonra bu kadar çok hata yapan bilicayı çıkarıp yerine bekiri çekip orhanı almalıydı bekiri çıkarması saçmalıktı, hatta bu 11 bile bu kadar yoğun maç programı için çok kötü idi. Hocamız en azından hatalarından ders alıyor, bu arada adamların attığı gol net ofsayt bizim attığımız çok temizdi hakemlere bravo.
Mesaj tarihi:
beyler cidden 2 gol de ofsayt demeniz icin tribundeki kadınlardan daha az futbol bilgisine sahip olmanız lazım sdfsdf.

su 2 pozisyonun videosu.

0:47 semihin pozisyonu yavas cekim.

1:03 te yigitin pozisyonu, varmıdır aranızda 2 pozisyonda ofsayt diyebilecek merak ettim :)
Mesaj tarihi:
izledim, ofsayt yok, birinin yüzü ileri diğerinin geri dönük sadece, öyle ofsayt olmaz ki, manisalı oyuncu FB kale çizgisine daha yakın değil.

edik: ikisi de ofsayt değil diyorum ben.
Ha Fenerin golü bariz bi şekilde onside, hakemin hatası daha büyük, dieri çok ince. Ama ikisi de nizami bence.
Mesaj tarihi:
aktiftablet said:

izledim, ofsayt yok, birinin yüzü ileri diğerinin geri dönük sadece, öyle ofsayt olmaz ki, manisalı oyuncu FB kale çizgisine daha yakın değil.

ahah abi ne alaka soyledigin, 2 pozisyon arasında ne kadar mesafe farkı var..
Mesaj tarihi:
Bu arada işin şakası bi yana Fenerinki gol Manisanınki gol değil çizgilere göre.
Yalnız ben bu kadar yakın pozisyonlarda hakem eleştirmek fenerasyon veya galatasarayasyon demek saçma geliyor bana...
  • Yeni Oluştur...