Polyethylene Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Arkadaşlar bu cumartesi piercing yaptırıcam kaşıma..Red Cat'de ya da Lotus Art Factory'de..Piercing'in takılışı ya da bakımıyla ilgili bi sorum yok..Sorum bu mekanlardan hangisini tavsiye edersiniz?Ve fiyat konusunda pek bi bilgim yok max 50-60 milyon ayırabilirim..Ayrıca Bostancı'da bi cilt uzmanı da deliyomuş..Onu da biraz açar mısınız?teşekkürler..[signature][hline]I'm not here...This is not happening...
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Nedense piercing sevmiyorum. Dövme güzel ama piercing itici geliyor.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru
Korax Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Sen artık babasın ya ondandır :D[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo]
Polyethylene Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 hayır istanbul üni. sadece orda öyle bi cilt uzmanı olduğunu duydum..[signature][hline]I'm not here...This is not happening...
Polyethylene Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 geyik konusun olmak da umrumda diil.İşleri güçleri kalmamış,onun bunun piercingiyle kendi çaplarında eğlenebiliyolarsa ne mutlu onlara.Keşke herkes böle küçük şeylerle mutlu olsa..Bana fiyat konusunda da bilgi verebilirseniz sevinirim..[signature][hline]I'm not here...This is not happening...
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Poly bu cmt taksimde Yarım Elma da yaptırcam ben, alexi_septimus götürecek işte orda yaptırmış. Gel sen de istersen :P[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) [Bu mesaj Penthesilea tarafından 29 Eylül 2004 21:03 tarihinde değiştirilmiştir]
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 ben de orda yaptırdım[signature][hline]Bornozlu Canavar Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 nası memnun musun[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Angelfire Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 piercing delikanlıyı bozar ne deldirion bi tarafını hadi demın yaptı anladıkta siz yapmayın :-P[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 said: Absolut, 29 Eylül 2004 12:12 tarihinde demiş ki: Nedense piercing sevmiyorum. Dövme güzel ama piercing itici geliyor. hele göbeğe yapmıyorlarmı vur öldür onları ya iğrenç ötesi bişey[signature][hline](_::_____::_)
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 dün sanki ben bu topice mesaj yazmıştım?[signature][hline]Turkce Rock Portalı ||| Banner Değişim Sistemi
Polyethylene Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 1-Yarım elmada yaptırmayı düşünmüyorum arkadaşım göbeğini deldirdi daha sonra problem yaşadı bayaa göbeğinden nohut büyüklüğünde et parçası koptu..orayı kesinlikle düşünmüyorum pek steril de diil sanırım tek avantajı fiyatlar uygunmuş.. 2-'Piercingi olanlar vursun kendini öldürsün' gibi beyanlar gereksiz.Onlara yaşama hakkını sen vermediğine göre ölmelerini de isteyemezsin..Biz kimsenin faşist bıyığına kes onları ya da geber diyo muyuz? 3-Fiyat konusunda hala kimse bişi yazmadı yardımcı olursanız sevinirim..[signature][hline]I'm not here...This is not happening...
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 said: Erutan, 29 Eylül 2004 21:06 tarihinde demiş ki: said: Absolut, 29 Eylül 2004 12:12 tarihinde demiş ki: Nedense piercing sevmiyorum. Dövme güzel ama piercing itici geliyor. hele göbeğe yapmıyorlarmı vur öldür onları ya iğrenç ötesi bişey Bayanlarda o kadar güzel duruyor ki[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 said: nedanko, 29 Eylül 2004 21:07 tarihinde demiş ki: dün sanki ben bu topice mesaj yazmıştım? Acaip denk gelmiş, ben de açmıştım, sen ona attın :)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 said: Polyethylene, 29 Eylül 2004 21:11 tarihinde demiş ki: 1-Yarım elmada yaptırmayı düşünmüyorum arkadaşım göbeğini deldirdi daha sonra problem yaşadı bayaa göbeğinden nohut büyüklüğünde et parçası koptu..orayı kesinlikle düşünmüyorum pek steril de diil sanırım tek avantajı fiyatlar uygunmuş.. 2-'Piercingi olanlar vursun kendini öldürsün' gibi beyanlar gereksiz.Onlara yaşama hakkını sen vermediğine göre ölmelerini de isteyemezsin..Biz kimsenin faşist bıyığına kes onları ya da geber diyo muyuz? 3-Fiyat konusunda hala kimse bişi yazmadı yardımcı olursanız sevinirim.. neden yakındığımı umarım anlamışsınızdır...[signature][hline](_::_____::_)
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 steril olmayan yerde kesinlikle ama kesinlikle yapma pahalı olsun steril olsun canınan kıymetli mi.[signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki: bende var zaten hepsi boşver :p * manyaktır ve kaçar *
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 memnunum 40 milyon verdim piercingi ztn 15 milyon gibi bişi 25 de delmeye vermiş oldum kız deilsen göbek ztn olmaz kızsan ben hasta oluorum çok büyük olamdıgı takdir de :)[signature][hline]Bornozlu Canavar Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim
Polyethylene Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Tabii ki hocam bu tip delme dövme işlerinde paradan hiç kısmiycaksın..En pahalı yapan bi bakıma da en sterildir gibi geliyo bana..[signature][hline]I'm not here...This is not happening...
Öne çıkan mesajlar