Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ESWC Türkiye StarCraft II Elemeleri

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

türkiyeye özel fifa11+sc2 var işte sadece cs cileri( DP.CS ve Adeks )eu qualifiera soktular tokatı yediler direk 3. tur göremeden http://www.hltv.org/?pageid=44&eventid=803&bracketid=0 http://www.hltv.org/?pageid=45&eventid=803&bracketid=463 winner ve loser bracketları:D sc2 fifa11 için şanslı bir durum ve evet cs olmıyınca oyuncu sayısı çok düşüyor 2 tane oyuncu yollıcaz altı üstü versinler bişiler :P
Sosyal ağlarda paylaş

Bu işleri iyi bilen ve esl ile sıkı bağları olan Sleeep'in şu konuyu çok sıkı takip etmesi gerekiyor. O konu ne derseniz 1.ci olacak kişinin gidip gidemeyeceği.

Şimdi aramızdan kim 1.ci olursa olsun o elemelerde bizi temsil edecek bir insan görmek isteriz. Mesala ben şampiyon olsam ve gitmeme ihtimalim var bunu hemen 2.ciya oda gidemiyosa 3.cüye devir edebilmeliyim ki birisi kesinlikle gitsin. Çünkü türk oyuncuların uluslararası arenada gözükmeye ihtiyacı var. Bu konuda sleeepin mutlak aral ithalat yada esl adminleri ile konuşup kuralları esnetmesi lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

cs cilerin çoğu dreamhack e falan farklı kadrolarla gitti vize yüzünden.en son cod4 de yaşadı türk takımı.2 oyuncu falan gidebildi. büssürü sıkıntı çıkıyor vize konusunda.gidilecek ülkede önemli hoş.ama genelde büyük sıkıntı olur yetiştiremez.bide aral ne pintiymiş 200 lira verip lan da yapamamış şunu.
Sosyal ağlarda paylaş

fifa nette olcakmış galiba.sc de öyle olur. haha

zaten oraya gitcek adam hazır olmalı.aral falan tek yol parası verir gerisine karışmaz. orda aç kalamazsın.baya para gerek ona,extra sponsor yada kaynakada ihtiyacı var.gidip orda white-ra baba sende varmı ya biraz ödünç versene diyemezsin ya sadadsaf.

bide ilk türk olucak ya AHHAHA aya çıkmış gibi olur.yenilince REZİL ETTİN BİZİ LAMER HERİF laflarınada hazır olmalı :sdfsd
Sosyal ağlarda paylaş

istanbula gelmeye zahmet etmeyecek adamın polonyada ne işi var.sıfır şüphe ve gerçek başarı için lan turnuvası doğru olurdu. insanların önünde oynamaya alışkın olmayan bir milletiz,bunda da gelişme olurdu.bide ödül gerek yok.eswc ye gitmek yeter. 2 senedir bilgisayardan ekipmana kadar herşey verildi de noldu.

online olup çok alt düzey seviye katılım yerine,lan olup 32 kişi gelse daha iyi bence.16 bile iyi lan da.
Sosyal ağlarda paylaş

Ödül olmayacak, zaten vize işlemleri falan Avrupa'ya yurtdışına gidip gidemeyeceği de belli değil oyuncunun ama gidip yakın seviyede olan ve hepsinin kazanma şansı olan yaklaşık 10 oyuncunun katıldığı bir turnuva için İstanbul'a gidecek. Bu "zahmete katlanmama" değil, akıl fikir sahibi kimse yapmaz böyle bir şey.
Sosyal ağlarda paylaş

Oymanq said:

Bu işleri iyi bilen ve esl ile sıkı bağları olan Sleeep'in şu konuyu çok sıkı takip etmesi gerekiyor. O konu ne derseniz 1.ci olacak kişinin gidip gidemeyeceği.

Şimdi aramızdan kim 1.ci olursa olsun o elemelerde bizi temsil edecek bir insan görmek isteriz. Mesala ben şampiyon olsam ve gitmeme ihtimalim var bunu hemen 2.ciya oda gidemiyosa 3.cüye devir edebilmeliyim ki birisi kesinlikle gitsin. Çünkü türk oyuncuların uluslararası arenada gözükmeye ihtiyacı var. Bu konuda sleeepin mutlak aral ithalat yada esl adminleri ile konuşup kuralları esnetmesi lazım.

bende bunu diyorum abi. temsil ediliyorsun gidicem diyen oynasin yada bir sekilde organize edilsin.
Sosyal ağlarda paylaş

_Spartacus_ said:

Ödül olmayacak, zaten vize işlemleri falan Avrupa'ya yurtdışına gidip gidemeyeceği de belli değil oyuncunun ama gidip yakın seviyede olan ve hepsinin kazanma şansı olan yaklaşık 10 oyuncunun katıldığı bir turnuva için İstanbul'a gidecek. Bu "zahmete katlanmama" değil, akıl fikir sahibi kimse yapmaz böyle bir şey.

abi mlg için dünyanın dört yanından amerikaya giden 30 adam salak mı.şampiyon belli hacı gitmeyelim demeleri gerek bu mantıkla.nasıl olsa mc gelicek biz gitmeyek hacı falan mı desinler.olur mu öyle şey.
Sosyal ağlarda paylaş

finaller 21-25 ekimde offline , yani dolu dolu 1 ay olcak turnuvadan sonra pasaport işlemleri günümüzde birkaç gün içinde hallediliyor 25 gün falan vize işlemi kalıyorki turnuva olayı olunca sana o ülkeden özel invite gibi bişiyin oluyor diye biliyorum ben kafama göre sizin ülkeye gelcemden daha çok forceu olan bişi sanmıyorum sorun çıkcağını.

+ strelok bilgim yok ama brat_ok'un biraz ilginç özellikleri var diye biliyorum rus istihbaratçısı korkusu tarzında bile bişiler okumuştum zamanında, askeri bi tarafı var, adamın komando gibi birsürü kamuflajlı resmi falan vardı.
Sosyal ağlarda paylaş

Onların yolculuk masraflarını takımları/sponsorları karşılıyor ve eğer başarılı olurlarsa hem büyük prestij kazanıyorlar (Trimaster gibi) hem de seeding'de avantaj sağlayarak ilerki MLG'lerde başarı şanslarını arttırıyorlar. Bunun yanı sıra MLG; dünyanın en iyi oyuncularını izleyebileceğin büyük bir turnuva, bırak katılmayı izlemek için bile gidilebilir, ESWC Türkiye elemeleri pek öyle değil.

MLG'ye katılan her oyuncuya şu soruyu yönelt: "Saatlerce yol gidecek ve yol masrafını kendin karşılayacaksın, bunun sonucunda uykusuz ve yorgun olarak seninle aynı seviyelerde 10 civarı oyuncunun olduğu bir turnuvaya katılacaksın. Kazanma şansının %10 gibi olduğu bu turnuvayı kazansan bile tek kuruş almayacaksın ama ödül kazanma şansının %0 olduğu bir turnuvaya katılma şansı kazanacaksın, tabii muhtemelen vizen çıkmayacağı için ona da katılamayacaksın. Ne güzel dimi?"

Bak bakalım sonra nereleriyle gülüyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

hacı neyle neyi karşılaştırmışsın yahu:) türkiye için eswc ye gidebilmek ev verilmesi kadar kıymetli.6 sene sonra ilk kez bir türk lan organizasyonuna katılma şansı kazanıyor.bir türk ayağına gelmiş eswc ye kazanma fırsatını bilmem nereden gelemem ya diyorsa salla onu zaten gerek yok öyle adama.nette takılsın ekran kartı falan kovalasın işte.

_Spartacus_ said:

MLG'ye katılan her oyuncuya şu soruyu yönelt: "Saatlerce yol gidecek ve yol masrafını kendin karşılayacaksın, bunun sonucunda uykusuz ve yorgun olarak seninle aynı seviyelerde 10 civarı oyuncunun olduğu bir turnuvaya katılacaksın. Kazanma şansının %10 gibi olduğu bu turnuvayı kazansan bile tek kuruş almayacaksın ama ödül kazanma şansının %0 olduğu bir turnuvaya katılma şansı kazanacaksın, tabii muhtemelen vizen çıkmayacağı için ona da katılamayacaksın. Ne güzel dimi?"

Bak bakalım sonra nereleriyle gülüyorlar.

white ra gibi 20 tane cup girmiş çıkmış adam onu göze almaz tabi.white ra bi tane cup u salladı bilmem kaç bin dolar ödül varken gitti tayvana sponsorluk anlaşması için.hatta büssürü adam var poker turnuvası için lan turnuvasına falan gitmiyo.adamların olayı para hacı.bide biliyor işini gidip 1saat kala inmiyor ülkeye.1gün önceden gidip dinleniyor.türk oyuncu ile öyle über adam karşılaştırılmaz. mantığını sorguladım ben sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

tunca said:

bende amerikan pasaportu var beni gönderin =P

yankie go home

karşılaştırma yaptığınız adamların seve seve bu tip turnuvalara gitme zorunluluğu var. 1 gitme, 2 gitme sponsor koyar kıçlarına tekmeyi. bu tip adamlarla türkiye'deki eswc elemesine girecek adamı karşılaştırmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...