senko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 hangisi? en iyileri sanirim iphone ile galaxy s2. bunlarin birbirinden ustun bi ozellikleri var mi yoksa farklari biri ios biri android olmasi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 s2 htc sensation iphone sonlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Ne amaçla kullanacağına bağlı. Dertsiz olsun updatelerle saatlerce uğraşmıyım, application seçeneğim çok olsun ama benim telefon üzerimde edit hack vs az olsun diyorsan iphone iyi. Onun dışında hepsi ufacık ekranı olan aletler yani dana çözünürlük çok farketmiyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 pek bi amacla kullanmayacam sanirsam, kendimi tatmin asil amac :) en fazla mailime bakarim nette dolasirim, bide artik gps'ler iyi navigasyon aleti olarak kullanirim. baska napcan ki zaten telefonla hack mack guzel seyler bunlar ama, 2k'lik telefonlarin garantisini heba etmem sanirsam boyle seylerle ugrasarak. simdi htc sensation ile galaxy s2'ye bakiyorum iste ama hemen hemen ayni ozellikteler, sensation'un rami biraz daha dusuk bi. bide isletim sistemleri farkli sanirsam bunlarin s2'de android 2.3.3 varmis, htc kendi os'unu yazmis sanirsam. htc sense yaziyor os'unda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 yok ikiside aynı android. ama htc'nin sense ui'si var. ki oldukça güzel bir ui kullanışlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 e peki yarin oburgun android yeni bi os cikardiginda upgrade edebiliyormuyum bu telefonlari ona, yoksa sadece yeni telefonlara mi geliyor o ozellikler. hatta yamulmuyorsam android 3 var suan, bunu alinca 2.3.3'u 3'e yukseltebilcekmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Abi telefona 1.5k-2k çok değil mi ya?En kaliteli tableti o paraya alırsın mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 abi biliyorum cok, genelde her zaman f/p urunu alirim elektronikte ama bu sefer simartcam kendimi :) hayatimda hic kaliteli telefonum olmadi hem, bi kerecik olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 ilk maaşı yatır kendine sdfs. güncelleme illa ki gelir ya. orta seviyelerde olmayabiliyo ama üst seviye aletleri aç bırakmazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 eziyet etme kendine alma android... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 iphone yenisi çıkçak üzer o da adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 android'in neyi eziyet? stabil mi degil, nasil problemleri oluyor? pc fln hadi neyse de bi telefonda stabilite bayagi onemli aslinda, konusurken fln kitlensin kalsin istemem alet. bide sey takildi aklima, simdi ben diyelim s2 aldim, son android versiyonu 3.2 buna direk yukseltebiliyorum demi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 http://www.cellhotspot.com/wp-content/uploads/2011/08/HTC_Sensation_Special_Edition_1.jpg geliyomuş bi de yeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 senko said: android'in neyi eziyet? stabil mi degil, nasil problemleri oluyor? pc fln hadi neyse de bi telefonda stabilite bayagi onemli aslinda, konusurken fln kitlensin kalsin istemem alet. bide sey takildi aklima, simdi ben diyelim s2 aldim, son android versiyonu 3.2 buna direk yukseltebiliyorum demi? güncellemeyi sıkıntı etme ya. gereksiz zaten. custom rom vs bi sürü şey oluyo da zaten yeterince iyi androidin 2.3 sürümü. hani telefonda şunu yapsam iyi olur dediğin şeyleri illa ki bişeyler kurup yapabiliyosun çok geniş. itunes yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 LG p970 kullanıyorum cok rahat bir sıkıntısını görmedim appl yüklemesinde bir sıkıntı yok patır patır yüklüyor tek sıkıntısı interntte de yazar cok yüksek ses müzik dinliyorsan o olmuuyor belli bir sesten fazlasını cıkarmıyor http://androidmove.com/wp-content/uploads/2011/05/lg-optimus-black-all.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 s2 alma bence. htc de alma. pil omurleri rezillik. programlari vs coook amatorce hazirlanmis ios cakmasi. rom olayi tam bir sefalet 3-5 cocuk kurcalayip rom yapiyorlar allah var bazilari iyi. pil omrunu gelistirecem diye 1 haftadir 14 tane rom denedim hepsi birbirinden zirva. arada var bir iki. sakin alma dual core vs hic bir boka yaramiyor yaramayacakta. quad corelar geliyormus simdide aptal bunlar. nokia n9 alicam cikinca veya iphone 5. tiksiniyorum sgs2 imden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 iphone5 ne zaman cikcak? 1-2 hafta icinde cikcaksa bekliyim aslinda gerci kafamda birazdan disari cikip almak vardi telefonu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 ekim 15 belli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 ekim15te mi gelcek turkiye ye yoksa ekim15'te mi ne zman cikcagi belli olcak :) ikinci sik ise bana ters o ya, beklemek istemiyorum o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 ekim deniyo da, hala spy falan bişi yok. 10 gün kaldı ekime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 galaxy note geliyo bi de, o da fantasia baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Kanuni said: s2 alma bence. htc de alma. pil omurleri rezillik. programlari vs coook amatorce hazirlanmis ios cakmasi. rom olayi tam bir sefalet 3-5 cocuk kurcalayip rom yapiyorlar allah var bazilari iyi. pil omrunu gelistirecem diye 1 haftadir 14 tane rom denedim hepsi birbirinden zirva. arada var bir iki. sakin alma dual core vs hic bir boka yaramiyor yaramayacakta. quad corelar geliyormus simdide aptal bunlar. nokia n9 alicam cikinca veya iphone 5. tiksiniyorum sgs2 imden... abi yavaç galaxy S2 hala donanım bakımından en güçlü telefon türkiyedeki. Programlarda falan androidin kendi standartları var. Yani ios çakması olması gibi bir durum yok ortada. Rom konusunda araştırmak biraz önemli Pil konusunda sanmaki iphone 5 çooook daha uzun ömürlü olacak. n9 büyük ihtimalle windows 8 ile gelir (sen o zaman bu laf attığın applicationalrıda bulamayacaksın, ama geliştirmesi kolay olacak gibi. Ama performans konusunda bişey diyemiyorum). Ama evet dual core'u yeterince zorlayacak bir uygulama yokken quad core olayı saçmalar ötesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Esh said: galaxy note geliyo bi de, o da fantasia baya. bu ne zaman gelio abi 1 ay icinde fln gelir mi turkiyeye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 note harbi eşşek kadar bu sırada. hep dedim yeniden diyorum. Google-Motorola'nın yeni modelleri açıklanmadan bişey almayn derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 iyide abi durulmuyor ki bu piyasa itler oyle bi ayarliyorlarki x telefonu ciktiginda lan bi y'yi bekleyin diyebiliyor insanlar... hani boyle bekleyince hicbisi alamiyacakmisim gibime geliyor bu arada su tabletler var ya, onlarin telefon ozellikleri var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar