aquila Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 sinif atladin o zaman, 5 yilda lise hazirliga geldigine gore. 2006dan once neydin olm asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Necro said: Hem okuyup hem nasıl calisiyosunuz lan anlatın bi yapamıyorum ben :( Zor zanaat hacı abi O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 -___-' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 wastyrx said: Necro said: Hem okuyup hem nasıl calisiyosunuz lan anlatın bi yapamıyorum ben :( Zor zanaat hacı abi O_o Üniversitede hem okuma hem calisma nasıl bir olay harbiden ya?Etrafdan duyuyorum kütüphanede falan calisiyor millet?Gidip hacı ben calisim mi burda part time falan mı diyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Mesela bizim bolumde(bilgisayar) cok yaygin o olay. Haftaici 2 gun gidiyolar calisiyolar. Genelde ders ekerek yapiolar bunu. Ortalamalari boyle hayvan gibi dusuyor ama para kazaniyolar, tecrube ediniyorlar falan. Derslerden saglam fedakarlik yapmazsan zor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Olsun abi 3-5 kurus para girsin cebime burs falan da cıkmıyor 240 lira ile idare etmem gerekiyor mesela epey bir süre cok kol gibi yani asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Ha o zaman o kutuphanede calisma olaylarina falan bakabilirsin. Valla nasil isliyor hic bilmiyorum yardimci olamicam. Kredi'ye falan da basvur ama o kadar sikisiksan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 240 lira kredi zaten abi asdf gecen yıl yaptığım hesabana göre aylık ortalama harcama 520 milyondu aydan aya 400-600 arası değişmiş bu yıl cok garip olucak asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 ben iö olcam bu sene düşündüğüm birkaç iş var kafamda gidicem adamlara sabah 9'dan akşam 16'ya kadar hizmetinize amadeyim şunları bunları yaparım dicem ihtiyacınız olursa buyrun kartvizitim dicem sdffd şakamaka aklımdaki iş fikirlerini saysam mı acaba, abilerim olarak fikirler verirsiniz belki?^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 bar garsonluğu = öğrenci mesleği en popüler bu iş. parası da iyi ama yorucu tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 bar garsonlugu yapanlar ruhlarini teslim ediyolar ya. Benim su kafe pi'de falan calisan birkac arkadasim okulla iliskilerini kestiler nerdeyse. Cok fazla calistiriyorlarmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Necro said: 240 lira kredi zaten abi asdf gecen yıl yaptığım hesabana göre aylık ortalama harcama 520 milyondu aydan aya 400-600 arası değişmiş bu yıl cok garip olucak asdf nerde okuyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 hacettepe'de ya.Beytepe'de yaşamak ayrı dert.merkeze inmek falan geriyor beni okulda yaşadıktan sonra.gecen yıl 5-6 kere falan anca indim daha sıhhıyeye asdf Birşey farkettim istemsiz olarak her yazımın sonuna asdf koyuyorum asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 kışa bilgisayar coding hede hödö diyenlere ciddilerse belki iş ayarlama gibi bişiler olabilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 yol ve barınak için para harcamayacaksan gene çok kötü değil o zaman 240tl. Okulun yemekleri ucuzdur zaten desek.. neyse kolay gelsin gene de :P asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 hem okumuyorum hem çalışmıyorum. bug buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 it gibi çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 yav said: yol ve barınak için para harcamayacaksan gene çok kötü değil o zaman 240tl. Okulun yemekleri ucuzdur zaten desek.. neyse kolay gelsin gene de :P asdf 240 en kötü ihtimal zaten anne acır herhalde bilmiyorum ahah.okulun yemekhanesinden sürekli yemek yemek 165 yapıyor ki öyle bi dünya yok gecen sene biber dolmasından tırtıl,salatadan salyangoz cıktığını düsününce pek rahat edemiyor insan heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Necro said: Üniversitede hem okuma hem calisma nasıl bir olay harbiden ya?Etrafdan duyuyorum kütüphanede falan calisiyor millet?Gidip hacı ben calisim mi burda part time falan mı diyoruz? Bazı arkadaşlarım garsonluk falan yapıyor haftanın 3(cuma-cumartesi-pazar) bazen 4 günü biraz harçlık oluyor. Ben kafamda projem vardı onu hayata geçirdim. Çok güzel oldu çok iyide oldu. ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Benimde kafamda projeler var aslında.annemle mutfakda yarismaktan sıkıldım artık is hayatina atılmak lazım :p saga sola icli kofte yapip satalim ya da napoli pizzası satan ufak bi yer acalim diyoruz ama okul falan var bakalım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 garsonlukta günlük 45 kaat fln veriolardı kaç sene önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 iş ajansları var bi de istanbul fln gibi şehirlerde. gidiyon iş var gel diolar ayarlıolar konserdir etkinliktir vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 www.whatsyourprice.com'dan kendimi satıyorum çok para var çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 ulan cillop gibi anketlerime b.k atıyordunuz,sıra ben de :))) aşağıda sıralayacağım nedenlerden dolayı şıklar yetersiz. a.ben mecburen işsizim'i işaretledim. b.ama aslında hem kendi şirketimize müşteri bulmaya çalışıyorum ve hem de sözlü-yazılı tercümanlık yapıyorum. Sigortamı da ödüyorum. c.yani resmi olarak işsiz görünmüyorum. d.fakat 8 aydır giren para küçüktür çıkan para durumu söz konusu. e.bir iş teklifi geldi ve kabul ettim. Ölmez kalırsam önümüzdeki günlerde başlayacağım. Uğur yaptım,tarihi ve işin niteliğini söylemeyeceğim. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Necro said: yav said: yol ve barınak için para harcamayacaksan gene çok kötü değil o zaman 240tl. Okulun yemekleri ucuzdur zaten desek.. neyse kolay gelsin gene de :P asdf 240 en kötü ihtimal zaten anne acır herhalde bilmiyorum ahah.okulun yemekhanesinden sürekli yemek yemek 165 yapıyor ki öyle bi dünya yok gecen sene biber dolmasından tırtıl,salatadan salyangoz cıktığını düsününce pek rahat edemiyor insan heh. müslüman ülkede salyangozlu yemek satıyo kafirler. hep komplo bunlar genç nesillere, dava aç bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar