Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tarih nası çalışılır?

pan

Öne çıkan mesajlar

Kronoloji aptalların işidir demiş bir büyüğümüz..
Ezberlemek ile olcak iş değildir tarih, tabi sınıf geçmekse amacın kopya falan çek gitsin. :)[signature][hline]| Mail | Lominadze
[spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity;
the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
YSidiousY, 20 Eylül 2004 20:29 tarihinde demiş ki:
sadece dersi dinleyip not tutcan ve sınavdan 1 hafta önce 1 kere sınav dan önce bi kere okucan 93 alcan bende lise2 yim hoş ama lise 1 de hep tuttu:)

+1 ama benım gibi 95 alırsan daha iyi olur + bende lise2ye geçtim OSMANLI TARİHİ geldi artık 96 alırım[signature][hline]We ,Turks, conquered the world once and the second will be soon...
Sosyal ağlarda paylaş

aynn oyle lise 2 osmanlı tarihi, ama bizim psycho anlatmıyo ki, paso 25 den 59 a kadar çalışın gelin annatın diye kaldırıyo birini, annattırıyo, annatamazsan .ıçtın, her turlu saydırıyo yani, sonra dinle onun vıdıvıdısını taktı mı da her ders kaldırıyo :) neyse konu daılmasın,.

[Bu mesaj pan tarafından 20 Eylül 2004 20:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

biz kucuk kucuk kagitlara yazardik kopya maksatli ki yazana kadar harfler kucuk olcak diye onca iskence cekene kadar mecbur ezberlemis oluyorsun kitabı sınavdada direk kagida bile bakmana gerek kalmadan cikiveriyor cevapalr kafadan ama kagidi yaninda bulundur nolur nolmaz 8-)[signature][hline][ zimg ] tAKA da mada fAKA [ /zimg ]
G-Mail - H-Mail |:yapma:| fink - link

ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...