Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tarih nası çalışılır?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bi yontem soyleyin, beynim kaldırmıyor artık.. lise 2'yim yardmm patiler :D[signature][hline]wtf?

[Bu mesaj pan tarafından 20 Eylül 2004 19:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
valal ben universiteye geldim...hala tarihi çalışmayı bilmiorum sevmiorum napayım...takma kafana...ben tarihten hiçbişi anlamadan buralara geldiysem sen hayli hayli gelirsin... :))[signature][hline]Albert Einstein: Ön yargıları parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur!!!
Mesaj tarihi:
ya inşallah :) lise1 de lagalugayla geçti çalışmadan ama bu sene daha gaza gelmişh hoca, artist artist, bkalm gorcez[signature][hline]wtf?
Mesaj tarihi:
tarih çalışılmaz tarih anlanır. olayları yorumlama kapasitenle alakalı tamamen[signature][hline]| Mail | Lominadze
[spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity;
the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo]
Mesaj tarihi:
Kronoloji aptalların işidir demiş bir büyüğümüz..
Ezberlemek ile olcak iş değildir tarih, tabi sınıf geçmekse amacın kopya falan çek gitsin. :)[signature][hline]| Mail | Lominadze
Mesaj tarihi:
çalışmayın tarih marih... gereksiz... yanlış anlaşılmasın... ders kitaplarındaki tarih gereksiz... tarihi bu şekilde oğrenmek kalıcı deil bence..[signature][hline]Albert Einstein: Ön yargıları parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur!!!
Mesaj tarihi:
Deneme sınavlarında tarihi full verip okulda 2 ile geçen biriyim bende :lol:[signature][hline]| Mail | Lominadze
Mesaj tarihi:
evet gerçekte tarih odur fakat okullarımızda matematik gibi kesin cevaplar istendiği için öğrenciler sürünür..[signature][hline]| Mail | Lominadze
Mesaj tarihi:
sadece dersi dinleyip not tutcan ve sınavdan 1 hafta önce 1 kere sınav dan önce bi kere okucan 93 alcan bende lise2 yim hoş ama lise 1 de hep tuttu:)[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit

Nascantes morimur,finisque ab orgine
Mesaj tarihi:
şu tarihi hiç çalışmam... hiç bişeyde bilmem...mantık cevaplarıyla 50 falan alırım :)[signature][hline]Albert Einstein: Ön yargıları parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur!!!
Mesaj tarihi:
said:
YSidiousY, 20 Eylül 2004 20:29 tarihinde demiş ki:
sadece dersi dinleyip not tutcan ve sınavdan 1 hafta önce 1 kere sınav dan önce bi kere okucan 93 alcan bende lise2 yim hoş ama lise 1 de hep tuttu:)

+1 ama benım gibi 95 alırsan daha iyi olur + bende lise2ye geçtim OSMANLI TARİHİ geldi artık 96 alırım[signature][hline]We ,Turks, conquered the world once and the second will be soon...
Mesaj tarihi:
aynn oyle lise 2 osmanlı tarihi, ama bizim psycho anlatmıyo ki, paso 25 den 59 a kadar çalışın gelin annatın diye kaldırıyo birini, annattırıyo, annatamazsan .ıçtın, her turlu saydırıyo yani, sonra dinle onun vıdıvıdısını taktı mı da her ders kaldırıyo :) neyse konu daılmasın,.

[Bu mesaj pan tarafından 20 Eylül 2004 20:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ben tarihi anlamak için her konuya politik yaklaşıyorum öyle daha bi ii kavrıyorum.Yani politikadan hoşlandıgım için öyle bağdaştırınca daa bi zevk alıosun.tarih çalışılarak yapılcak ders değil kısaca[signature][hline]"Ekmek bulamıyorlarsa Pasta Yesinler"
Mesaj tarihi:
biz kucuk kucuk kagitlara yazardik kopya maksatli ki yazana kadar harfler kucuk olcak diye onca iskence cekene kadar mecbur ezberlemis oluyorsun kitabı sınavdada direk kagida bile bakmana gerek kalmadan cikiveriyor cevapalr kafadan ama kagidi yaninda bulundur nolur nolmaz 8-)[signature][hline][ zimg ] tAKA da mada fAKA [ /zimg ]
G-Mail - H-Mail |:yapma:| fink - link

ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum...
Mesaj tarihi:
malesef...ama en sıkıcı tarih..ilk çağ orta çağ falan...yani lise 1 tarihi...bööö gelmişti zamanında...[signature][hline]Yalnız Kalmaktan Sıkılıyosan Aynaya Bak ! ! !.....By Insight [13]...!
  • Yeni Oluştur...