Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Merhaba, Roland TD-20 Modül ve bu modüle bağlı TD-12 parçaları bulunan elektronik davulumu satıyorum. Yanında bir de Roland CY-5 zil var ben genelde splash veya cowbell olarak kullanıyorum. TD-20 Modül özeti Roland sitesinde şu şekilde verilmiştir : "With over 500 new sounds, improved dynamics and sensitivity, plus CompactFlash storage and V-LINK* All-new V-Editing includes modeled snare buzz, kick beater selection, and greater cymbal customizing (i.e. size, “sizzle,” mic positions) 15 dual-trigger inputs, 10 audio outputs and digital output, 8 group faders and built-in sequencer, Mastering Room and more Expansion slot for future upgrades and enhancements" Benim bu setupı tercih etme sebebim sadece TD-20 modülünde hem 2 adet master output var bunları mixera giriyordum ve her parça için 8 kanal output var bunları da ses kartının 8 ayrı kanalına girerek davulun bütün parçalarını aynı anda farklı kanallara kayıt edebiliyorum. Davul tertemiz ve sadece ev ortamında kullanılmıştır. Fiyat : 6000 TL Pazarlık veya takas söz konusu değildir. Ankara harici kargo alıcıya aittir. İletişim için : Telefon : 0555 255 74 18 Mail : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 of diyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Çok tatlı alet, sadece modülü satsan direk havada kaparım. Bendede 9 KX var, bi modül herşeyi baştan yaratabilir. TD 20 güzel alettir, niyeti olan varsa kaçırmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Selam davul satılmıştır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 hey maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 vay arkadaş. valla önce üzüldüm, "tüh ben alırdım" dedim, sonra fiyatı gördüm 6000 tl HÖEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar