Gladan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Merhaba Arkada$lar. ßana Quaxis gibi ( Dmx abimiz kızacak ama ) Scp leri olan hazır bir sphere lazım.ßöyle bir Sphere'si olan varsa [email protected] adresine mail atarlarsa sevinirim. Not : Dmx abi ltf kızma
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Hemen gonderelim aylarca üzerinde çalıştık didindik ettik sana verelim sanki quaxis'e gökten indi otur çalış.[signature][hline]büyük güç büyük sorumluluk | rqm +TurkMANIA++
Arion Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paticik'ten script yapmayı öğrenip de kendin hazırlasan daha iyi değil mi?[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir) Amentes Msn | Msn | Picture
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 hehe sendemi server aççan? :)[signature][hline](_::_____::_)
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 açar abisi :) aptal doldu ya.[signature][hline]büyük güç büyük sorumluluk | rqm +TurkMANIA++
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 hehe arkadaşa quaxis gibi bi sphere serverı yolladıktan sonra arkadan host edeceği pc yide yollayın bakim...[signature][hline](_::_____::_)
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 pc benden erutan sende hostu ayarla.[signature][hline]büyük güç büyük sorumluluk | rqm +TurkMANIA++
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 yanlış okumak sucks tamam veririm 10kb bandwith yeter ona. [signature][hline](_::_____::_) [Bu mesaj Erutan tarafından 29 Eylül 2004 18:53 tarihinde değiştirilmiştir]
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 hmm scp , hmm yollamak . said: zgrw fi tarihinde demişki : hazıra konup server açmaktansa , kendim yapaıp rezil olmayı tercih ederim[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Lucas Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 olm durun kambersiz dügün olurmu ya bende sikript yazayım tek olarak sırf kuakis yetmez bu amcamıza :P[signature][hline]Lucas Korka Korka Yana Yana Hergün Birazdaha Derinden Aç Ve Arkasız Köpekleşerek Yaşamak Dersen Bu Yürek Çat Diye Çatlasın Ulan.... [Bu mesaj Lucas1 tarafından 29 Eylül 2004 18:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Gladan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 ßeyler prd :) Doğru söylüyorsunuz Scp yazmayı öğrenmek lazım. ßu i$in ehli kim bilmiyorum.ßana yardım ederseniz sevirim. İtem + Npc Yazmayı öğretirseniz sevirim...
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 said: zgrw fi tarihinde demişki : hazıra konup server açmaktansa , kendim yapaıp rezil olmayı tercih ederim bu fazla bi mahsun kırmızıgül icadı oldu beğenmedim başka söyle.[signature][hline](_::_____::_)
Lucas Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 öğreteyim abi ayıpsın bak item yazmak için önce alfabeyi biliceksin.onu örendikten sonra ilk olarak kalem kağıt alcan eline ve kağıt üstünde bir '' - i '' harfi oluşturucaksın ondan sonra sıra ile '' -t '' , '' -e '' , '' -m '' harflerini yazıcaksın böylece noldu item yazmayı örendin npc yazmayıda bu formülü kullanarak kendin bul :)[signature][hline]Lucas Korka Korka Yana Yana Hergün Birazdaha Derinden Aç Ve Arkasız Köpekleşerek Yaşamak Dersen Bu Yürek Çat Diye Çatlasın Ulan....
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 ya bunu demek için baya kastım biliomusun :) aklıma hiç bişi gelmedi :)[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 29 Eylül 2004 18:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar