roket adam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 abi şu ülkede her üniversitenin güneş enerjisi takımı var. sakarya'nın bile var hatta birinci falan oldulardı en son. bi boka yaramıyor yani. maksat şekil olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 hiç olmazsa hands-on deneyimi olur öğrencilere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 En ufak teknolojısıyle ugrasmaktan kastın nedır.Yabancı kaynaklı guidelara bakıp sırayı izleyerek ortaya bişey cıkarmak mı.Bence turkıyede yapılan şey bu. Myshkin said: bck said: yahu bu dediklerini amerikali obez tipler hobi olarak garajlarinda ugrasiyolar. O obez tipler gidip motorunu hazır alıp parçaları birleştirip bir şeyler yapıyorlar. Kalkıp en ufak detayına kadar bunun teknolojisiyle uğraşan adama şunu söylemen hakaret resmen. Ayrıca yıl 2011, kalkıp sonunda türkiyede de yapılıyor bunlar diye sevinmemiz üzücü belki ama yine de haklı bir sevinç asdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 yeni gördümde konuyu bende insansız hava taşıtlarıyla ilgileniyorum kaynak kitap materyallerini paylaşabilme ihtimalin var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 80 lerin tasarımı gibi duruyor eski model Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 kaynakları ben idare etmedim açıkcası, ne getirirlerse okudum eheh, kaynak araştırmasını sadece kendi konularımda yaptım, öle "model uçak nasıl yapılır" ile gitmiyor bu projeler, öğrenci projesi değil bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 VTOL mü bu değil mi? pervaneler bi oraya bir buraya bakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 vtol vtol eheh, dönüyör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar