Dynun Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 tutoları arıyorum. yakın zamanda herangi bi dslr alamicam. bazen çok güzel anlar oluyor pozlar yakalanıyor. sonra grainy olunca üzülüyorum bi işe yaramıyor. şu tarz şeyler. ben bu tutoyu beğenmedim aslında da. şey gibi.. burdan çıkar gerisi matematik çocuklar diyen öğretmen gibi http://www.darrenhoyt.com/2007/10/10/cleaning-up-grainy-low-quality-digital-photos-with-photoshop/ var mı bildiğiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 kumsalda mi cekiyosun fotoyu, ne kumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 abi öyle diyolar ona. fotocu da değilim tabiri neyse düzeltelim. noise mı oluyo neyse işte. ama neden küçük ayrıntılara takılıyosun kii dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 kaliteli makina almak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 bura da mı troll free oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 saate baksana abi sen, bu saatte durdurabilir misin milleti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 önemli değil abi aradan işime yarar 1-2 mesaj çıksa yeter bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 maksat başlık uplansın diye yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 yaziyi okumadim ama yorumlarda hep gj cekmisler neyini begenmedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 yalniz tutodaki adam baya iyi yapmis, eger kandirmiyosa o imajlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 kendin yaz. sfdfsd yazmistim ben, programini bilmiyorum da median filtering kullaniliyor genelde. ha eger gaussian noise seklinde bi dagilim varsa weiner filtering daha guzel is gorur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Fotografi RAW olarak cekip photoshopta noise reduction kismindan kumlanmayi azaltabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 geçen gün derginin tekinde okudum ama denemedim: şimdi, foto çekiyosn yüksek isoyla grenli çıkıyo. ayarları bozmadan lens kapağını takıp bi foto daha çekiyosun hemen. sonra bunları photoshopta iki layer üstüste getiriyosun. blending mode'u difference seçiyosun.(sanırım siyah layerda olacaktı bu, denersin işte) Büyük ölçüde greni düzeltiyomuş (güya denemedim halen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 neyle çekiyorsun fotoğrafı? telefonla falan çekiyorsan mikro smooth blur stamp yaparak düzeltebilirsin ama saatlerini alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 http://www.topazlabs.com/denoise/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 topaz gerçekten cok iyi bir plug. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 nikon l120 ile çekiyorum. gece çekimi iyi olmayan bi makine. sözde 6400 iso ama hikaye tabi 400den sonra başlıyo sıkıntı. şu dasaanmınkine bi bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 400 iso üstü giriş seviyesi dslrlarda bile sıkıntı, öyle bir makineyle hiç çıkmamaya çalışman lazım. 400 de çok hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 e 400'den sonra artık "ben öle cekmek itemiştim zaten yaa" diye kıvırmya bakıcaksın. veya hazırlıklı olucaksın, hem objektif hemde pozlama süresi bakımından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 bu denoise addonu gerçek mi ya. yani gerçektir de resimleri küçük koymuşlar hep. ortalama bi fotoda efficent mi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 yok abı hikaye o resimlerdeki gibi deil o işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 topaz iyiymiş hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Dynun said: bu denoise addonu gerçek mi ya. yani gerçektir de resimleri küçük koymuşlar hep. ortalama bi fotoda efficent mi ki topaz bayağı iyi abi. grenli noise li bişi oldumu basıyorum topaza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Adobe Photoshop Lightroom 3.0 ile RAW formatta ki fotoğrafı develop menüsünde bulunan Noise Reduction altındaki Luminance değerini artırarak halledersin. Photoshop içinde internetten ücretsiz edineceğin pluginleri kurarak da halledebilirsin. Bazı hazır action'lar var kur ve uygula direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar