Pluton Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Böyle birşey mümkün mü bilmiyorum araştırdım bulamadım da, şimdi video sitelerinde videoyu stream ederken hangi dosya oldugunu bulabilmek mümkün müdür ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 chrome da f12 diyip network'ten bulabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Sorun o değil zaten, ben her türlü alırım onuda sistemde dinamikleştirmem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Misal chrome'da network tabında direk stream edilen urlyi şak diye alıyor. Bunu js ile alamıyor muyuz ? Yada php ilede olur ama sanmıyorum. Yada php'ye eklenti olarakda olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 pure javascript ile baska domaine ulasamadiginda cakilirsin. ajax ile web servisine baglanip, ordan alman lazim, bunu yapan dll ler falan vardi sanirim, .net te bende youtube video downloader yapacaktim onu arastirirken bulmustum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 php ile kullanacağım da 3 gündür bunu arıyorum. Chrome, safari, firefox falan hepsi alıyor direk stream edilen "media" zımbırtılarını ama ben javascript veya php ile nasıl alabilirim ? Hiç fikri olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 burda youtube kodu var, http://code.google.com/p/php-youtube-downloader/ bi bak belki isine yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Yok abi bunları olayı hep aynı www.youtube.com/get_video?video_id=VIDEO_ID 'den çekiyorlar. Benim istediğim tüm siteler için yapmak işte bunu ama hepsine tek tek algoritma yazmak yerine browser'a gelen streaming isteğinin direk urlsini almak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 sanirim bunu yapman direk javascript php ile mumkun degil, client tarafinda program calistirman gerekiyo mantigina gelince. firefox un bi eklentisi var, video downloader diye, bu arkadas firefox ile ayni anda calisiyo ve sayfa icerisinde surekli dinleme yapiyo yuklenen bi stream varmi diye, yani sen mesela www.videolar.com/videoid=123 adresine request yaptiginda bu adres sana aninda stream i vermiyo once html kodu yolluyo daha sonra stream i yolluyo onuda html icerisindeki obje yapiyo. sen php ile sayfayi cagirdiginda bu html i alacaksin stream i degil, haliyle stream daha sonra client ile server arasinda olacak senin serverin isi zaten coktan bitmis oluyo bu durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 İşte sorunda orda browsera gönderdiği için stream requestini elim kolum bağlı kalıyor. Php'den umutlu değilim aslında hiç ama javascriptden umudumu yitirmedim hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 javascript ile o is olmaz gibime geliyo, google ladim 1 kelime bile cikmadi konu ile ilgili, ama bulursan bi yolunu paylas bizle bulalim yolumuzu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 internet download manager tum steam videolari rahatca bulabiliyor onu dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 http://stackoverflow.com/questions/7051770/how-does-the-firebug-network-monitor-work Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 yada httpwatch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 abi adam program aramiyo, nasi handle ederim diyo gelen stream i. bende meraklardayim acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 ben genelde actionscript ile handle ediyorum stream olaylarini flash'ta player yaziyorum javascript ile handle edermisin bilemem ama php ile get edip oradan flash a feedleyebilirsin stream i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar