cetintas Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 ya var ya...o sözü kesin ya tecavüzcü coşkun,ya şahin k, ya da şu gazoza ilaççı abi demiştir he... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 cetintas said: yok bir şey yapmadım,rahat olun,teneke doğru diyor taylandlı, askerli, eşe söylenecek yalan bulmaklı bir konu vardı sanki?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 bak ben o konuyu da bılmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 buyur o da bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 yalnız soruda gerçekten bir gariplik var. yani bu aldatma işini bir hakka çevirmek bile ilişkiyi basitleştiriyor o yüzden. eşini aldatan kişinin "o zaman sende beni altabilirsin" demesi ilişkinin laçkalaşması anlamına gelir. onun yerine sanırım ya kendini ayrılması ya da hayat boyu vicda azabı çekip bir dediğini iki etmemesi gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 ya ben bacım dediğim hanım arkadaşla bir şey yapmadım dedim. tayland başka bir mevzu. sadece bu konu ile ilgili soruları alıyoruz. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 idilik said: cetintas said: yok bir şey yapmadım,rahat olun,teneke doğru diyor taylandlı, askerli, eşe söylenecek yalan bulmaklı bir konu vardı sanki?... masaj yaptırıp döncek adam bişey demedi ki sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 ya ardeth. hocam sen hayatı daha az ciddiye al. soru bayağı anlaşılır soru, bilimsel makale girişi cümlesi değil. Ardeth said: yalnız soruda gerçekten bir gariplik var. yani bu aldatma işini bir hakka çevirmek bile ilişkiyi basitleştiriyor o yüzden. eşini aldatan kişinin "o zaman sende beni altabilirsin" demesi ilişkinin laçkalaşması anlamına gelir. onun yerine sanırım ya kendini ayrılması ya da hayat boyu vicda azabı çekip bir dediğini iki etmemesi gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 ahahaha :D ama soru garip :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 abı of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 anlaşılırlığında bir sorun yok abi. aldatma hakkı ne yav gerçekten? hakla mı yürüyor bu iş yani. şöyle düşün mesela sevgilin seni kırdı dolayısıyla sen de onu kırma hakkı elde ediyorsun. ama onu gerçekten seviyorsan zaten onu kırmak istemezsin. yani ortada güzel bir ilişki varsa zaten aldatma hakkı ve onu kullanmak gibi bir durum garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 ardeth doğru söylüyo aslında,herşey karşılıklı olacak diye bi kaide yok sonuçta.sen beni burda kızdırdın o yüzden bende seni kızdırayımki durum 1-1 olsun geyiği gibi bu ne böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 hak değil de daha çok karşı taraf da aynı tarz bişey yaparsa hesap soracak durumda değilsin böyle bi halt yediysen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 kadınların hayata bakış açısı o trans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 :)))) Tenekeye güldüm. ardeth, sevgi varsa aldatma olmaz diyorsun yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 sadece sevgiyle bitmiyorki bu tarz işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 ya eğer biri aldatılmışsa, o an ayrılır. Aldatılmasına rağmen hala seviyorsa gene de ayrılır ama işte ezilen gurur bla bla uğruna sadecee onu kıskandırmak için ya da intikam her ne ise, onun için başka biriyle olur...bunun adı da aldatmak olmaz.O yüzden anket biraz yanlış olmuş sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 milyonlarca evlilik aldatılanın aldatıldığını bilmesine rağmen devam ediyor,aldatılan öyle her zaman bırakıp gitmiyor-gidemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 aldatılan her zaman bırakıp gidemiyor muhabbeti olabilmesi için arada çocuk falan olması lazım,onun haricinde hiç bir şey bağlayıcı bir neden olarak görünmez gözümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 aldatılıp ayrılmayan eş bağrına taş basıp oturur mu yani?(olm moderatöre çevirdiniz beni he!!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 farkındaysan eş muhabbetine döndü olay,anlat çetinabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 soru şöyle olmalıydı bana kalırsa; eşinizi aldatmayı doğal görüyor ve bundan rahatsızlık duymuyor iseniz, eşiniz sizi aldattığında da olayı doğal karşılar mısınız? a. evet b. hayır c. komikli şık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 cetintas said: :)))) Tenekeye güldüm. ardeth, sevgi varsa aldatma olmaz diyorsun yani? söz konusu insan olunca onu bilemezsin. ama demek istediğim daha çok seven bir insan önceden kararlı bir şekilde "sen beni aldattın o zaman ben de seni aldatabilirim" demez onu demek istiyorum. yani önceden planlanmış bir aldatma hakkı garip. olabilecek tek şey hatadır, tabi bir hata olarak aldatma hareketidir, zaaflarına yenilmek sonucu ile vs. affedip affetmemek (hem karşındakini hem de yapanın kendini) kişilere kalmış o noktada. ama "o zaman benim de seni aldatma hakkım var" lafı bir hata içermiyor planlanmış bir hareket içeriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 idilik said: soru şöyle olmalıydı bana kalırsa; eşinizi aldatmayı doğal görüyor ve bundan rahatsızlık duymuyor iseniz, eşiniz sizi aldattığında da olayı doğal karşılar mısınız? a. evet b. hayır c. komikli şık özünde aynı şey senin yazdığın. takılmayın bu kadar soruya,herkes anladı soruyu bence. ardeth,planlı hareket değil ama benim kastettiğim,insanların kafa yapılarını ortaya koymaya yönelik bir soru bu.yoksa her aldatılan ödeştirme psikolojşsi ile tabii ki hareket etmez. daha ziyade aldatan kişinin vicdanına hitap eden bir sorgulama bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 benim vicdana hitap etmedi valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar