copry Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 BabacumMostors said: ha ama önce aldatanın suratına temiz bir sıçıp sıvamak lazım done ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 karışma tabiki edit:niye alıntıladıysam dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 karışmıycam zaten. yemiyo :/ ama görüşmiycem ikisiyle de bir süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 aynen görüsme arada sana patlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 çok yakın bir arkadaşım vardı, başka bir ortamda yakın bir arkadaşımla tanıştırdım, çıktılar. sonra biri diğerini aldattı, ben de bunu bildim. biri daha yakın olduğu için sırrını saklamak zorunda kaldım. sırrı hala saklıyorum. saçma başka bir sebepten ayrıldılar, aldatan arkadaşımla arada görüşüyorum. aldatılanla görüşmüyorum (sebebi yok ortamlarımızın ayrılması diyelim) bildiğim tek birşey var ki, bunların ayrılıklarında aldatan taraf koymuştu tekmeyi, hem de böyle en saçma sebeple. yazık diğer taraf baya dağılmıştı. o gün, gidip söylemek istedim, hacı takma kafana zaten böyle böyleydi diye ama daha çok üzer sanırım düşüncesi ile vaz geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 bu durum bende de var ya. benim durumda aldatan kız ama. çocuk da inanılmaz iyi, deli gibi seviyor kızı falan ama sorunlu biraz (antisosyal). kız da iş arkadaşıyla aldatıyo, çocuğun ruhu duymuyo yılbaşından beriymiş bana da yeni söyledi, hiç de beklemezdim. şimdi beni davet ettiklerinde dışarı gidesim gelmiyo çocuğun suratına baka baka bi de durumu bile bile nası muhabbet edicem bilmiyorum. daha fenası bi de bu çocuk bu kızla evlenmek istiyor. of ki ne of yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Serbest bir ilişkideysen o takılır sen takılırsın. Sonra gidersiniz birbirinizle takılırsınız. Bu konu soruna muaf o yüzden. Gerçek bir ilişkideysen ( evlilik, ciddi kız arkadaş durumları) kimsenin kimseyi aldatma hakkı yok birisi diğerini aldatsa dahi. Böyle bir hak doğurmuyor birinin yediği halt. Evliliğin ya da nişanlılığının hüküm sürmediği gerçek bir ilişkideysen, böyle bir aldatma durumunda adamın/kadının gerçekten bundan pişman olduğuna inanırsan bir fırsat vermelisin ve devam etmelisin diye düşünüyorum.Bana göre verilmeli çok zor olsa da. Tekrarı geliyorsa ya da aldatan kişiye inanılmıyorsa zaten tüm bağlar kopartılmalı. Evlilik ya da nişanlılıkta ise böyle bir şeyin affı olmamalı bence. Fakat Allah başıma vermesin bilemiyorum böyle bir durumda nasıl davranırım, yuvamı yıkmam mı diye düşünürüm ya da ortada yuva mı kalmış abi mi düşünürüm bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 bir arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 bullet in the head Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Bu aldatilma mevzularinda is donup dolasip aradaki elemana patliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Bella said: bu durum bende de var ya. benim durumda aldatan kız ama. çocuk da inanılmaz iyi, deli gibi seviyor kızı falan ama sorunlu biraz (antisosyal). kız da iş arkadaşıyla aldatıyo, çocuğun ruhu duymuyo yılbaşından beriymiş bana da yeni söyledi, hiç de beklemezdim. şimdi beni davet ettiklerinde dışarı gidesim gelmiyo çocuğun suratına baka baka bi de durumu bile bile nası muhabbet edicem bilmiyorum. daha fenası bi de bu çocuk bu kızla evlenmek istiyor. of ki ne of yani. Peki kız neden ayrılmıyormuş çocuktan? Cidden anlam veremiyorum şu olaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 kullaniyor demekki cocugu bir sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Cocuk zaten elde var bir. Aldatp kendini bos da birakmiyo. cocuk durumu anlayana kadar kiz her turlu win. sonrasi bilinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 beraber yaşıyorlar, onun için bu ülkeye taşındı kendi ülkesinden, gidicek başka yeri yokmuş, seviyorum da diyo - gerçi sevse aldatmaz- bi de çocuk bi tuhaf, çok kıskanç, antisosyal vs. biz geçen buluşmuştuk mesela 6 da aradı geç kaldın diye ssdfsd nerde, ne yapıyo falan her haltı bilmek istiyo kızın en büyük problemi bi kendı başıma dakikam yok diyo. ben bi kere yemeğe çıktım onlarla, gayet de yakışıklı kibar çocuk aslında ben sevmiştim, ama kızın anlattıklarından illallah ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 karaktersizsem, esimin de karaktersiz olmasini isterim demis baslik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Bella said: beraber yaşıyorlar, onun için bu ülkeye taşındı kendi ülkesinden, gidicek başka yeri yokmuş, seviyorum da diyo - gerçi sevse aldatmaz- bi de çocuk bi tuhaf, çok kıskanç, antisosyal vs. biz geçen buluşmuştuk mesela 6 da aradı geç kaldın diye ssdfsd nerde, ne yapıyo falan her haltı bilmek istiyo kızın en büyük problemi bi kendı başıma dakikam yok diyo. ben bi kere yemeğe çıktım onlarla, gayet de yakışıklı kibar çocuk aslında ben sevmiştim, ama kızın anlattıklarından illallah ediyorum. kız canını kurtarsın bence bıraksın o adamı adamı da kurtarmış olur böylece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar