Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Eşimi/partnerimi aldatıyorsam onun da beni aldatma hakkı var."şeklinde mi düşünüyorsunuz?

cetintas

Öne çıkan mesajlar

çok yakın bir arkadaşım vardı, başka bir ortamda yakın bir arkadaşımla tanıştırdım, çıktılar. sonra biri diğerini aldattı, ben de bunu bildim. biri daha yakın olduğu için sırrını saklamak zorunda kaldım.
sırrı hala saklıyorum.

saçma başka bir sebepten ayrıldılar, aldatan arkadaşımla arada görüşüyorum. aldatılanla görüşmüyorum (sebebi yok ortamlarımızın ayrılması diyelim)

bildiğim tek birşey var ki, bunların ayrılıklarında aldatan taraf koymuştu tekmeyi, hem de böyle en saçma sebeple. yazık diğer taraf baya dağılmıştı.
o gün, gidip söylemek istedim, hacı takma kafana zaten böyle böyleydi diye ama daha çok üzer sanırım düşüncesi ile vaz geçtim.
Sosyal ağlarda paylaş

bu durum bende de var ya.

benim durumda aldatan kız ama. çocuk da inanılmaz iyi, deli gibi seviyor kızı falan ama sorunlu biraz (antisosyal). kız da iş arkadaşıyla aldatıyo, çocuğun ruhu duymuyo yılbaşından beriymiş bana da yeni söyledi, hiç de beklemezdim. şimdi beni davet ettiklerinde dışarı gidesim gelmiyo çocuğun suratına baka baka bi de durumu bile bile nası muhabbet edicem bilmiyorum. daha fenası bi de bu çocuk bu kızla evlenmek istiyor. of ki ne of yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Serbest bir ilişkideysen o takılır sen takılırsın. Sonra gidersiniz birbirinizle takılırsınız. Bu konu soruna muaf o yüzden.

Gerçek bir ilişkideysen ( evlilik, ciddi kız arkadaş durumları) kimsenin kimseyi aldatma hakkı yok birisi diğerini aldatsa dahi. Böyle bir hak doğurmuyor birinin yediği halt.

Evliliğin ya da nişanlılığının hüküm sürmediği gerçek bir ilişkideysen, böyle bir aldatma durumunda adamın/kadının gerçekten bundan pişman olduğuna inanırsan bir fırsat vermelisin ve devam etmelisin diye düşünüyorum.Bana göre verilmeli çok zor olsa da. Tekrarı geliyorsa ya da aldatan kişiye inanılmıyorsa zaten tüm bağlar kopartılmalı.

Evlilik ya da nişanlılıkta ise böyle bir şeyin affı olmamalı bence. Fakat Allah başıma vermesin bilemiyorum böyle bir durumda nasıl davranırım, yuvamı yıkmam mı diye düşünürüm ya da ortada yuva mı kalmış abi mi düşünürüm bilemem.
Sosyal ağlarda paylaş

Bella said:

bu durum bende de var ya.

benim durumda aldatan kız ama. çocuk da inanılmaz iyi, deli gibi seviyor kızı falan ama sorunlu biraz (antisosyal). kız da iş arkadaşıyla aldatıyo, çocuğun ruhu duymuyo yılbaşından beriymiş bana da yeni söyledi, hiç de beklemezdim. şimdi beni davet ettiklerinde dışarı gidesim gelmiyo çocuğun suratına baka baka bi de durumu bile bile nası muhabbet edicem bilmiyorum. daha fenası bi de bu çocuk bu kızla evlenmek istiyor. of ki ne of yani.

Peki kız neden ayrılmıyormuş çocuktan? Cidden anlam veremiyorum şu olaya.
Sosyal ağlarda paylaş

beraber yaşıyorlar, onun için bu ülkeye taşındı kendi ülkesinden, gidicek başka yeri yokmuş, seviyorum da diyo - gerçi sevse aldatmaz- bi de çocuk bi tuhaf, çok kıskanç, antisosyal vs.

biz geçen buluşmuştuk mesela 6 da aradı geç kaldın diye ssdfsd
nerde, ne yapıyo falan her haltı bilmek istiyo kızın en büyük problemi bi kendı başıma dakikam yok diyo.

ben bi kere yemeğe çıktım onlarla, gayet de yakışıklı kibar çocuk aslında ben sevmiştim, ama kızın anlattıklarından illallah ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Bella said:

beraber yaşıyorlar, onun için bu ülkeye taşındı kendi ülkesinden, gidicek başka yeri yokmuş, seviyorum da diyo - gerçi sevse aldatmaz- bi de çocuk bi tuhaf, çok kıskanç, antisosyal vs.

biz geçen buluşmuştuk mesela 6 da aradı geç kaldın diye ssdfsd
nerde, ne yapıyo falan her haltı bilmek istiyo kızın en büyük problemi bi kendı başıma dakikam yok diyo.

ben bi kere yemeğe çıktım onlarla, gayet de yakışıklı kibar çocuk aslında ben sevmiştim, ama kızın anlattıklarından illallah ediyorum.

kız canını kurtarsın bence bıraksın o adamı

adamı da kurtarmış olur böylece.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...