Sensible Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Roota stun diyince çok bilmiş bi olunuyo? Ben öyle diyorum,önceki oynadığım oyunlardada sırf stun diye geçerdi bunlar.[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miguel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Root, stun ve mezz bunlar ayrı büyüler ve farklı etkileri var. Leathas'ın ilk cevabına "root ve stun un arasindaki farki henuz anlayamadin sanirim?" hayır onlar farklı şeyler mi diye bir karşılık verseydin doğru cevabıda öğrenmiş olurdun. Bunun yerine kompleks yapıp laf dalaşına girmişsin. Yaş muhabbeti yaparak iyice küçülmüşsün. Burası didişme yeri değil. Daoc'daki büyüleri ve etkilerini araştırarak, sorarak, deneyerek öğrenebilirsin. Ama herhangi bir sana salak demeden "Salak değilim merak etme. Yeni olduğum için yanlış biliyor olabilirim saygılı konuş." gibi bir cevap vererek öğrenemeyeceğin kesin. İyi oyunlar.[signature][hline]Borges Enchanter Kerghan lvl50 Animist ML10 Duman lvl50 Valewalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 "root ve stun un arasindaki farki henuz anlayamadin sanirim?" demek ile "root ve stun farklı şeyler" demek arasında dağlar kadar fark var.[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 kabaca ve kısaca özetlersek, root sadece hareket kabiliyetini sınırlayan bir etkidir, karakter menzili içindeki şeylerle etkileşime (büyü yapma, melee attack gibi) yine girmeye devam edebilir stun ise hareket kabiliyetinin yanında bu tip etkileşimleri de tamamen durdurur, sanki şoka girmişsinizdir, ne hareket edebilirsiniz ne de konuşabilirsiniz camelottaki detayını söylemiyorum, genel anlamda benim bu iki etkiden anladığım budur[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 11 sn[signature][hline]Öfffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar