Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bronşit mi oldum ne

Wispy

Öne çıkan mesajlar

Ya en son bronşitimi 5 sene önce geçirmiştim pek bir şey hatırlamıyorum neye benzediğini. Şu anda bayağı hastayım boğazım rezalet genzim falan akıyor sürekli. Sabah bir kalktım nefes zor alıyorum kesik kesik öksürüyorum falan. Bronşit mi oldum acaba diye tedirgin oldum, eğer öyleyse tekrar gidecem de doktora. Var mı koskoca patide Veteriner doktor falan ??[signature][hline]Let's sing the Bards song
Sosyal ağlarda paylaş

böle akciğerlerin patlıcakmış gibin oluyorsa sakat büyük bi ihtimal bronşit veyahut başlangıcıdır biran önce doktora falan gitersen bi tane iğne ve ilaç tedafisiyle yırtarsın ama yok gitmessen bide toparlıyamassan sabah akşam 30 tane 15günlük iğne tedavisi seni beklior demek.
Geçmiş olsun.[signature][hline]Depresif Mode *ON*
Sosyal ağlarda paylaş

bronşit ciddi bir akciger hastalıgıdır. ileri aşamalarında kanlı öksürükler görülür nitekim ben cocukken gecirdim 1 ay yataktan kalkamamıştım. bronşit olan insan hayatı boyunca cigerlerine dikkat etmelidir çünkü hiç tam anlamıyla gecmez. dikkat edilmezse ileriki yaslarda sonunuz cigerinizden olur.
bronşit olup benim gibi butun dumanlı mamullerden kullanırsanız astıma dönüşme ihtimali cok yüksektir falan... doktor degilim bunlar bana sölenenler:) tam dorumudur bilemiyorum:-P[signature][hline]DAOC
Katil-lvl 50 parasız asker-kay
Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay
CoH
Sardius-magic/controller-justice
Sardius II-magic/blaster-justice
Sosyal ağlarda paylaş

benim hatırladığım bronşit olduğumda boğazımı yada genzimi etkilememişti, ciğerlerim ağrımış nefes almak falan zorlaşmıştı, tabi bi de öksürük var...
Ha bi de benden sana ev ilacı: bal+limon suyu+çok az karabiber
ama içtikten sonra yarım saat bişey yiyip içmek yok...
Geçmiş olsun![signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü
İçkinin de oradaymış en güzeli
Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz;
Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili

Ö.Hayyam
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...