Wispy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Ya en son bronşitimi 5 sene önce geçirmiştim pek bir şey hatırlamıyorum neye benzediğini. Şu anda bayağı hastayım boğazım rezalet genzim falan akıyor sürekli. Sabah bir kalktım nefes zor alıyorum kesik kesik öksürüyorum falan. Bronşit mi oldum acaba diye tedirgin oldum, eğer öyleyse tekrar gidecem de doktora. Var mı koskoca patide Veteriner doktor falan ??[signature][hline]Let's sing the Bards song Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Sıcak suya limon sık iç. Baytar lazım baytar :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Yok mu baytar!! Biniyorum dört kolluya :) Şu anda damarlarımda yaklaşık 1g parasetamol dolaşıyor ama tık yok, senin taktiği uygulayalım absolutum.[signature][hline]Let's sing the Bards song Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 böle akciğerlerin patlıcakmış gibin oluyorsa sakat büyük bi ihtimal bronşit veyahut başlangıcıdır biran önce doktora falan gitersen bi tane iğne ve ilaç tedafisiyle yırtarsın ama yok gitmessen bide toparlıyamassan sabah akşam 30 tane 15günlük iğne tedavisi seni beklior demek. Geçmiş olsun.[signature][hline]Depresif Mode *ON* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 bronşit ciddi bir akciger hastalıgıdır. ileri aşamalarında kanlı öksürükler görülür nitekim ben cocukken gecirdim 1 ay yataktan kalkamamıştım. bronşit olan insan hayatı boyunca cigerlerine dikkat etmelidir çünkü hiç tam anlamıyla gecmez. dikkat edilmezse ileriki yaslarda sonunuz cigerinizden olur. bronşit olup benim gibi butun dumanlı mamullerden kullanırsanız astıma dönüşme ihtimali cok yüksektir falan... doktor degilim bunlar bana sölenenler:) tam dorumudur bilemiyorum:-P[signature][hline]DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay CoH Sardius-magic/controller-justice Sardius II-magic/blaster-justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 benim hatırladığım bronşit olduğumda boğazımı yada genzimi etkilememişti, ciğerlerim ağrımış nefes almak falan zorlaşmıştı, tabi bi de öksürük var... Ha bi de benden sana ev ilacı: bal+limon suyu+çok az karabiber ama içtikten sonra yarım saat bişey yiyip içmek yok... Geçmiş olsun![signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 aha kanlı öksürükte geldi hakkınızı helal edin dostlar[signature][hline]Let's sing the Bards song Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar