Moonchild Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Efenim beni tanıyan insanlar iyi bilirler. Kötü bir huyum vardır. Antalya trafiğinde sinirlendiğim zaman cok cabuk küfür ediyorum. Ve geçenlerde bu başıma öyle bir iş açtıki sormayınız efenım. Yaklaşık 6 saat Antalya nın sıcağında ve yoğun trafiğinde araba kullanıp bi yandan bangır bangır müzik dinleyip bir yandan da Arabadaki diğer kişilerin konu$malarından dolayı şişen başım ve arabadaki kişiler yüzünden bu sinirimi küfür edip bağiramayarak atamadiğim için Cok gergin bir gün yaşiyordum. Yanımdaki arkadaşımda bi kavga etsek diyo. Sürekli yaptiğimiz fight Club la stres atmalar artik kesmemeye başlamişti Neyse arabadaki insanları gidecekleri yere biraktiktan sonra sigarami yaktim ve ohhh bee diyip Antalya nın ara sokaklarında evime doğru gitmeye başladim. Tam bu sırada önüme aniden bir Beyaz bir doblo cıktı. Fren yaptim neyse durdum yanımdaki arkadaşimi dinliyorum. Sonra bir baktim adam bana dik dik bakiyor Bende sinirlendim ve 6 saatin siniri sonucunda adama bakarken “Ne bakiyon Y...r…k” dedim. Sonra devam ettim. Meğersem benim bu soylediiğim laf sanki Stadyum Konserindeyim ve elimde mikrofon varmiş gibi avaz avaz cikmiş. Neyse iplemiyorum 10 mt gittim kirmizi işik yandı. Arkadan aynaya baktim ve o da ne. Doblo geri geliyo Yanımdaki arkadaşima dedim ki adamlar geliyo. O da tmm gelsinler dedi. Bende peki dedim ve adamlari bekledik. Adam yanımda durdu. “Ne dedin sen ?” dedi bende Hatali olduğunu ve sana aynen şunu dedim. Uzatmaya gerek yok sinirden olan bişi dedim. O sırada yeşil yanınca bastım gittim. Tabii adamlar arkamdan kaçma kaçma diye Bağırmaya başladılar. Ama benim amacım farkli. Sinir katsayim fırlamiş şole sakin bi yere gidelim. Dayak yiyeceksek orada yiyelim yada atalim. Tam gaz giderken arkadamki Doblo yu da bi taraftan dikiz aynasından izliyorum. Bi anda o Beyaz doblo nun farlarından cikan Mavi Kırmızı ışıkları selektörleri gördüm ve arkasından Siren seslerini. Anında dedim ki Sıctık. Arkadaşim sac ek sağa dovelim dedi. ( Tabii salak adam siren seslerini falan duymamiş ve polis olduklarını bilmio avanak apti ) Çektim sağa durdum. İndim arabadan adam direk üstüme yürüdü ve dibime girdi. ( bu arada benim boyum 192 adamın boyu 170 ) Komik bir görüntü icerisinde adam bana bişiler diyip vurmaya çalişiyor. İlk başta tırstım. Sonuc olarak adamlar siviller ve başıma dünyanın belası olacak diye kafamdan plan yapiyorken. Doblo nun diğer kapısı acildi ve icinden Baş Komiser indi. Dedim Allah tam sıctım. Bu arada yanımdaki arkadaşta hala onların polis olduğunu bilmeyerek o arabadan inen baş komseri iterek yanıma gelmeye calişiyo. Ama benim başimdaki herif “ Baş komserim bırakın geberteyim” dedikten sonra yanımdaki aradaşimdan bi anda bir ses. “Baş komserim merhaba nasilsiniz ?” Baş komiser geldi adami icekmeye calişiyo ya bende hemen “ Ya kardeşim Antalya burası trafiği istanbuldan beter sinirlendim bi küfür ettik ve sizde polissiniz diye böyle üstüme gelmeye hakkınız yok. Cezası varsa kesin razıyım. Ama üstüme böyle saldırısanız şikayetci olacğim demeye başladim. Bunu diyince başkomiser de delendi Dedim bu olay bitmeyecek ben direk İyi görevler dedim arabaya bindim. Baş komiserde akıllı olun dedi bende peki dedim. Tam arabada baş komiserle konuşurken benim azman sivil arabaya binmiş tartaklamaya calişiyo beni. Ben de direk şoyle bir konu$ma cikti “ Kı$tlan Ho$ttt “ diye bağrışmalar ;) Neyse adamlar gitti bizde yola ciktik. 10 mt re gittik ki Kahkahalar patliyo ve yanımdaki aradaşımdan cıkan söz. “ Bir daha trafikte küfür edersen senin ben gelmişini geçmişini” “ Ama can sende küfür ediyon trafikteyiz” “ DELİRTME LAN BENİİİİ” Eheheuheuhe Trafikte sakin olalim. Sivillere dikkat![signature][hline]DynamicK, 11 Eylül 2004 17:53 tarihinde demiş ki: itiraf ediyorum selpak kafama yapıştıgında ayrı bi zevk alıyorum nası diim böle rahatlatıyo Follow the energizer tav$ani Sultan's Of The Dav$ans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ryan- Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Ben olsaydim döverdik. ( bkz: her yerde her zaman en büyük fener6ahce )[signature][hline]i have no tears, there is only pain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonchild Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 olm ba$ komiser lan bu. Nereye dövüyon HÖD desen Jop la tanı$ırsın anında :D[signature][hline]DynamicK, 11 Eylül 2004 17:53 tarihinde demiş ki: itiraf ediyorum selpak kafama yapıştıgında ayrı bi zevk alıyorum nası diim böle rahatlatıyo Follow the energizer tav$ani Sultan's Of The Dav$ans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Ehe babamın arkadaşıda arabada olan su borusuna güvenmiş lavuğun biriyle kavga edeyim diye arabayı durdurmuş.Elini atıp boruyu bulamadığında,izbandut gibi adam 3 dişini kırmış nıhahha :)[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 benim peder ekip arabasını tekmeliyo küfür ediyo hatta bi kere polisin üstüne bile yürümüştü :D Adam da mafia tipi var kimse gık demiyo[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref| Msn | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonchild Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 yok yok cici polisler ole boru falan araba tekmelemek *fena tırsar*[signature][hline]DynamicK, 11 Eylül 2004 17:53 tarihinde demiş ki: itiraf ediyorum selpak kafama yapıştıgında ayrı bi zevk alıyorum nası diim böle rahatlatıyo Follow the energizer tav$ani Sultan's Of The Dav$ans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 haklarınla kavga edeceksin yumruklarınla değil.polise karşı yapılacak en iyi şey haklarını çok iyi bilmek.o zaman şikayetçi olacağından korktuğu için birşey yapamaz zaten.[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... progresifim progresifsin progresif :rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 walla o kdr sinirle o an kendini ii tutmu$sun hll.bu arada kı$$t ho$ lan lafına koptum orda =)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 ah ben olaydım da sana şööle sağlam bi sopa çekeydim aah ahh ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar