salvation Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Wayne said: ortalamam pek parlak degil ama ortama her zaman ayak uydurmusumdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Wayne said: ya zaten olay master falan degil cok caliskan azimli bi herif olsam uni bile okumazdim sanki cok is var uni okuyan adamada trde... master isin janjani masterimda olsun cvme bakinca gozlerim dolsun degil. penth cok guzel aciklamis iste. Çok bilmişlik olarak algılama ama iş arayana iş çok TR'de. Hatta bir adım öne götürüyorum, çalışacak adam gibi adam yok TR'de. "bulg muh master konusu ile ilgili ne biliyosaniz yazin iste" kısmına istinaden yazdım ben onu. İşine yarar yaramaz sen karar ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 anladim eyv.. amacim herkezin gorusunu almakti zaten alakasiz hic bir aciklama yapmadan 2 kelime ile yorum yapanlar olmus onlari bi koseye salladim zaten, onun disinda cok guzel yorum yapan arkadaslarda olmus.. kisaca istedigim seyi aldim guzel 3 5 yorum sayesinde. bazi cumlelerim celiskili olmus olabilir oda tam olarak karar veremedigimden kaynaklanan bir husus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 ayni dunyada yasamiyoruz herhalde vasifli eleman icin millet neler veriyor, bilgisayar muh um ne programlama bilirim, ne satis, ne analitik dusuncem, nede liderllik dersen is bulamazsin. issiz bilgisayar muh yok gibi birsey su an piyasada yapmayin. riglous said: Wayne said: ya zaten olay master falan degil cok caliskan azimli bi herif olsam uni bile okumazdim sanki cok is var uni okuyan adamada trde... master isin janjani masterimda olsun cvme bakinca gozlerim dolsun degil. penth cok guzel aciklamis iste. Çok bilmişlik olarak algılama ama iş arayana iş çok TR'de. Hatta bir adım öne götürüyorum, çalışacak adam gibi adam yok TR'de. "bulg muh master konusu ile ilgili ne biliyosaniz yazin iste" kısmına istinaden yazdım ben onu. İşine yarar yaramaz sen karar ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Penthesilea said: bence yapmanin en mantikli sebebi ileride calismak istedigin ulkeye kapak atmak. tabi ki artisi olur tr'ye donunce falan ise girmek icin, ama oyle aman aman bi fark olacagini sanmiyorum, 2 sene is deneyimi onlarca kat daha fazla secim sebebi olur bence. ozet olarak, kapak atmak icin kullanip, ileride yasamak istedigin ulkede yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar