Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 madin bütün pagelerini kapıyorum[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Daha 1 tane page'ye gittiğini görmedim. Saat akşsam 7 de giriyor 8 de çıkıyor. Görende geri kalan zamanlarda script yazıyor sanıcak :)[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. The Lost Age Who is that ?[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
R3v3n4nt Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 valla tebrikler 1 hafta dolmadan acc sistemi bozuk ken 100 kişi yi astik ben bunu beklemiyordum ve lag diye birsey yok[signature][hline]Buyunun Gucu Ellerimin Arasinda Msn > [email protected] Icq > 6100072 =->Weph Dezayn , Staff ingayme Fanksiyoins _____________________________________ BaK aBuZeR Rv sizler kenklestirdihimiz bapcilardanmisiniz kenklestiremedigimiz bapcilardanmisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
R3v3n4nt Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 bu serverin gelecegi var[signature][hline]Buyunun Gucu Ellerimin Arasinda Msn > [email protected] Icq > 6100072 =->Weph Dezayn , Staff ingayme Fanksiyoins _____________________________________ BaK aBuZeR Rv sizler kenklestirdihimiz bapcilardanmisiniz kenklestiremedigimiz bapcilardanmisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
R3v3n4nt Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 al işte[signature][hline]Buyunun Gucu Ellerimin Arasinda Msn > [email protected] Icq > 6100072 =->Weph Dezayn , Staff ingayme Fanksiyoins _____________________________________ BaK aBuZeR Rv sizler kenklestirdihimiz bapcilardanmisiniz kenklestiremedigimiz bapcilardanmisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 dikkatimi çekti bide staff full muhabbet edio playerlar paso duyuru geçio filan yani bu etiğe aykırı bişi in-game çok önemli olmadıktan sonra konuşulmamalı hatta gmler invisten bile çıkmamalı page bakarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 bencede staff playerlarla sohbet ederek sorunlara daha iyi yaklaşıp playerin ne istedini tespit edebilir..[signature][hline]Yasayan bir hayalet gibiyim belkide oldum bunlar hep ruya belkide hic doğmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roanoke Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Başarılar .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Ba$arılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
404 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Kusura bakmayında bana pek fazla guven kazandırmadı bu server gercı sıtesıne bıle gıremedım o baska... Lostland da oynadıktan sonra habersiz sekılde kapanısı uzerıne cogu sharda guvenım kalmadı LostAge olgndan Lostlandı Cagrıstırdagındanmı yoksa Sitesi bile sımdıden acılamamasındanmı sıtenın anlamsızca ORG uzantısındanmı bılınmez :) ben acıkcası bu kadar acı cektıkten sonra baslamayı dusunmuyorum " Yarama Tuz Basmaya Nıyetım yok."[signature][hline]Ister Sigara icerim ister Puro kimse bisey demez diyemez, ama kimseye gidipte atesinizi alabilirmiyim demem, diyemem ! || www.404.gen.tr || Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Banada AGS-HG kapandıktan sonra aynısı olmu$tu seni anlıyabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PlayBoy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Avatar land e benzio $cpleri.Onun gibi olma$ın :D[signature][hline]Durup Dü$unmek yetmiyor artık $eni i$tiyor her gece bu beden,kaçıp git$ek cok uzaklara $en ve ben...Yalancı $ahidimdir AY benim her gece denize vurur yakamoz ben a$kı $enle ya$ıyamazsam VAR$IN OLMASIN ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Revenant- Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 avatarLand da Ben Staff tim oyle bir cenabetlik yok! ayrica Whea uniye gittin Halkini unuttun Onyx projesi vardi bildigim kadari ile sen ankaraya gitmeden Onyx noldu ne alemde suan ki hali baydigi icin beni sildim charimi o yapilmasi planlanan proje olursa yeniden seve seve char acarim[signature][hline] Msn Adresim Revelador Revenant Whea, 29 Eylul 2004 13:56 tarihinde demiş ki: baba yanlış anlama ama sen virus degil g..tten yemişin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar