Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Lost Age Uo Shard

Blackhand_

Öne çıkan mesajlar

madin bütün pagelerini kapıyorum[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

valla tebrikler 1 hafta dolmadan acc sistemi bozuk ken 100 kişi yi astik ben bunu beklemiyordum ve lag diye birsey yok[signature][hline]Buyunun Gucu Ellerimin Arasinda
Msn > [email protected]
Icq > 6100072
=->Weph Dezayn , Staff ingayme Fanksiyoins
Sosyal ağlarda paylaş

Kusura bakmayında bana pek fazla guven kazandırmadı bu server gercı sıtesıne bıle gıremedım o baska...

Lostland da oynadıktan sonra habersiz sekılde kapanısı uzerıne cogu sharda guvenım kalmadı LostAge olgndan Lostlandı Cagrıstırdagındanmı yoksa Sitesi bile sımdıden acılamamasındanmı sıtenın anlamsızca ORG uzantısındanmı bılınmez :) ben acıkcası bu kadar acı cektıkten sonra baslamayı dusunmuyorum " Yarama Tuz Basmaya Nıyetım yok."[signature][hline]Ister Sigara icerim ister Puro kimse bisey demez diyemez, ama kimseye gidipte atesinizi alabilirmiyim demem, diyemem !
|| www.404.gen.tr ||
Sosyal ağlarda paylaş

Avatar land e benzio $cpleri.Onun gibi olma$ın :D[signature][hline]Durup Dü$unmek yetmiyor artık $eni i$tiyor her gece bu beden,kaçıp git$ek cok uzaklara $en ve ben...Yalancı $ahidimdir AY benim her gece denize vurur yakamoz ben a$kı $enle ya$ıyamazsam VAR$IN OLMASIN ...
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
avatarLand da Ben Staff tim oyle bir cenabetlik yok! ayrica Whea uniye gittin Halkini unuttun Onyx projesi vardi bildigim kadari ile sen ankaraya gitmeden Onyx noldu ne alemde suan ki hali baydigi icin beni sildim charimi o yapilmasi planlanan proje olursa yeniden seve seve char acarim[signature][hline] Msn Adresim
Revelador Revenant
Whea, 29 Eylul 2004 13:56 tarihinde demiş ki: baba yanlış anlama ama sen virus degil g..tten yemişin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...